Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asoaa

Dlaczego nie chudne!!!??

Polecane posty

Gość Asoaa

Czesc. Mam 21 lat 168 wzr i 75 kg. Po ciazy przybralam. Od miesiaca odchudzam sie a waga ani drgnie. Jem zdrowo. Na sniadanie serwuje sobie weglowodany tzn ciemna razowa kanapke z warzywami, drugie sniadanie owoc obiad rybka z warzywami podwieczorek warzywa badz owoc. Kolacje koncze na bialku. Cwicze 4 razy tygodniowo po 30-40 min cardio. A waga ani w ta ani w ta. Moze z pol kilo spadlo.nie glodze sie. Mam trzy cztery godziny miedzy posilkami, aby tluszcz nie odkladal sie na potem. Pije duzo wody. Ja nie wiem juz. Stosuje diete 1500 kcal bo cwicze. Mierzylam sie miara ale nigdzie ze mnie nie spadlo. Przeciez jem wszystko gotowane zero smazonych, slodyczy,, fast foodow. Miala ktoras z was podobnie? Moze jakis dietetyk? Powoli sie zniechecam po efektow nie widze mojej ciezkiej pracy i wyrzeczen :(

Gość gość
lekarz nie dietetyk. moze masz cos z hormonami lub tarczyca po ciazy.

Gość gość
Na szczęście to tez juz przebadalam zanim podjelam sie odchudzania takze nic z tych. Jestem zdrowa

Gość gość
Jakie masz godziny posiłków ?

Gość gość
7, 10,'13,'16 19

Gość gość
Może nie możesz jeść chleba-produktów mącznych ogólnie, ziemniaków, makaronu itp.? Ja tak mam. Jeśli nie jem tych rzeczy, waga idzie w dół, a jeżeli jem normalnie kanapki (nawet z ciemnego pieczywa) waga stoi w miejscu. Jesteś młoda, więc waga powinna spadać szybko, coś jest nie tak.

Gość gośćAlbertynka
W moim przypadku foreverslim spisał się znakomicie, w końcu udało mi się schudnąć...., mało tego, waga nada się utrzymuje na nazwijmy to niskiem poziomie (chodzi mi o tym że nie wzrosła)

Gość genowefa456
Ja nie mogłam zgubić kilogramów przez dłuższy okres aż postawiłam na suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w końcu waga ruszyła ;) w miesiąc zgubiłam 8kg;) a to dla nnie super wynik;)