Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13latka

Czy mam golić miejsce intymne??

Polecane posty

Gość 13latka

Cześć, mam 13 lat. Chciałabym golić tzn pipkę ale nwm czy mogę. Czy włosy nie będą szybciej rosły??? Ps. Chce uprawiać sex

Gość gość
dopiero od 15 lat. Teraz do lalek!

Gość gość
A mamusia i tatuś się będą cieszyć jak im przyjdzie bawić wnusia jeszcze przed 18 urodzinami własnego dziecka. Kochana po pierwsze masz jeszcze nie ukształtowane odpowiednio drogi rodne. To nie jest moda tylko cofanie się do średniowiecza. A za moich czasów szkolnych to dziewczyny w tym wieku myślały o nauce, a nie jak rozłożyć nogi przed chłopakiem. Jesteś jeszcze nie dojrzała psychicznie na taki krok. Poczekaj chociaż do zmiany szkoły z gimnazjum na liceum, ale i tak dalej będziesz jeszcze psychicznie dzieckiem. Nie poradzisz sobie z presją otoczenia jakbyś nie daj Boże zaszła w tak młodym wieku w ciążę.

Zostaw to dla chłopaka, który będzie godny twego zaufania. Najbardziej się ucieszy, gdy sam będzie cię mógł ogolić według swojego uznania - samce to lubią. I zgadzam się z przedmówcami: na seks masz jeszcze czas, a jeśli cię tam swędzi, to kup sobie wibrującego motylka - na razie ci wystarczy. Jeszcze jedno: boleśnie się przekonałam, że moje ciało nie jest na sprzedaż - w żadnej najmniejszej części i ani na chwilę. Będąc w twoim wieku miałam adoratora, który za pozwolenie by mnie dotknąć, objąć, pocałować lub powąchać (tak, tak!) był gotów służyć mi jak pies - bawiło mnie to i uznałam, że nic nie tracę, więc godziłam się na różne przysługi za niewinne (jak się wydawało) gratyfikacje erotyczne. Finał okazał się być tragiczny. Nie powtórz tego.

Gość gość
22,42 nie p*****l

Gość gośćAras
Golić możesz, są golarki dla kobiet lub zwykła maszynka do golenia tylko kupuj te droższe jest po nich mniej podrażnień i obowiązkowo posmaruj czymś po goleniu

Gość gość
Aniołku jeszcze masz kilka lat czasu na taką zabawę. Narazie to pilnie się ucz byś ciężko nie musiała pracować np.jezyki obce. A jak miałam osiemnaście lat to miałam chłopaka dwa lata starszego i on decydował o naszym gniazdku miłości. On mi wygalał a ja jemu. Do tego był prawiczkim to jest piękne nie było obaw że coś złapał i był niewinny jak ja.Teraz mamy dwójkę dzieci oczywiście był przy porodach i jesy zawszeprzy każdym calym badaniu u gina jak można się wstydzić męża! !! Więc jeszcze masz czas na takie rzeczy jak swera intymna dla chłopaka.

Gość gość
Prowo jak nic.

Gość gość
o jezu ta wariatka od ginekologa wróciła