Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić gdy nieletnia córka wstawia swoje nagie zdjęcia na portal typu facebook

Polecane posty

Gość gość

Tłumaczy się tym, że "dzisiaj kobiety mają prawo emanować swoją seksualnością", "Nie żyjemy w kraju islamskim i mam do tego prawo", "Jestem kobietą i sama będę decydowała o swoim ciele". Nie radzimy sobie z mężem. Mąż bierze silne leki i cały czas wspomina jaka z niej była grzeczna dziewczynka. Kompletnie sobie z tym nie radzi.

Gość gość
specjalista i to szybko np psycholog

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
Moi rodzice nie mieli takich problemów. Jestem rocznik 1984 i za najmniejszy błąd zaraz byłam bita i miałam szlaban na telewizor. A teraz dzieciory robią wszystko, plują na rodziców, wchodzą im na głowę, dają gołe foty na neta, piszą wulgarne rzeczy na fejsie (12 letnia córka mojej siostry pisze takie wulgaryzmy na fejsie, że masakra; jak ja bym tak pisała w jej wieku to rodzice by mi dali wpier.... że głowa mała), a biedni rodzice nie potrafią sobie z bachorami dać rady, tylko jęczą i żalą się po forach, żałosne to. A przecież wystarczy małej dzivce zablokować komputer, odłączyć neta, co za problem. Pamiętam jak ja trochę opuściłam się w nauce w szkole, to zaraz mi rodzice zabrali TV z pokoju (wtedy jeszcze nie było). A teraz niedojrzali infantylni rodzice boją się własnych dzieci, co za czasy, ja pier...

Gość gość
wtedy jeszcze nie było Internetu*

Gość gość
Też uważam, że wizyta u specjalisty. Idźcie do psychologa koniecznie. To nie jest normalne, że kobieta wstawia swoje nagie zdjęcia, a co dopiero osoba nieletnia - dziecko. Trzeba znaleźć przyczynę takiego zachowania.

Gość gość
Prowo jak chooy. facebook blokuje nagie zdjęcia.

Gość gość
niech rodzice błagają Boga o ratunek , aby nie było za późno. Na modlitwę rodziców ratunek boga przychodzi natychmiast.

Gość gość
Prowo. Fb blokuje nawet zdjęcia matek karmiących jak widać kawałek golego cycka :D

Gość gość
masz to co sobie wychowałaś

Gość gość
wlasnie tez mialam napisac ze to prowo,od razu po tytule mozna się zorientowac,raz jedna modelka wrzucila swoją fotkę w bieliznie w lazience tylko bielizna byla taka cielista przezroczysta i tez zablokowali a co doiero nagie,fb blokuje dobrze napisałyscie,niewiem po co autorka/autor wymyslił taką nielogiczną bzdurę,chyba jest niespełna rozumu albo uposledzony psychicznie.

Gość gość
prowo jak hooy