Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zalujecie dfecyzji o emigracji? a moze tego ze zrobiliscie tak pozno?

Polecane posty

Gość gość
Dokladnie; Ci co wyjechali w wiekszosci podjeli decyzje swiadomie. A ci co zostali to albo maja dobra prace i dzianych starych, albo sa nieudacznikami ktorym pasuje wegetacja tak jak temu debilowi ktory tu ciagle pisze/

Gość gość
A ty świnio liżącą jaja ci tutaj robisz, skoro masz takie wspaniałe życie w Jukeju. Tylko nieudacznicy zostają na stałe w uka. Ludzie nic nie potrafiący robić, po marnych studiach na wsbzdecie, którzy w PL byli nikim. Dla takich ludzi praca w magazynie za 1200 funtow, to szczyt marzeń. Przeliczają sobie na złotówki, dowartościowując sie jednocześnie ile to nie zarabiają. Pieprzone smiecie. Tfuuuuuuuu

Gość gość
Wuefisto, ty po AWF , jestes tak gruntownie wyksztacony, ze słychac to widac i czuc ! :D Jakos ludki po tych 'WSB bzdetach " zostaja w Uk i spoko zyja, ty taki madry wróciles do PL.. bo tylko tam jakos dajesz rade, a twoja jedyna rozrywka jest The Sims ! :P Choc watpie , ze gdziekolwiek byłes poza swoim PGRem, bo wymieniasz tak powszednie i normalne rzeczy jako niedostepne w Uk, ze obnazasz jedynie swoja kompletna nieznajomosc realiow zycia poza granicammi PL :)

Gość gość
Swinio ja dawałem rade w uk bo tam kazdy daje rade, ale w PL dają radę jednostki wybitne, które sa coś warte i coś w życiu potrafią robić. Juz ci świnio pisałem, że wsbzdet to żadne studia. Świnio na AWF nawet byś się nie dostała. W Krakowie świnio na jedno miejsce było 2,5 kandydata, na na WSBzdecie nawet egzaminow nie ma. Tam decyduje kolejnosc zgłoszeń. Widzisz świnio dlatego w jukeju gary szorujesz. Naprawdę to żaden wyczyn być emigrantem świnio.

Gość gość
Taaaa kazdy daje rade bueheheh gdyby tak bylo to w PLu nikt by nie zostal tepaku moze oprocz emerytow. Co za tepa ci/pa

Gość gość
Przyznaj smieciu je/bany ze gdyby ktos ci nie pomogl tepaku to nigdy bys sam nie wyjechal. Ja przyznaje. Bez pomocy znajomego nigdy w ciemno bym nie wyjechal. Tak samp ty smieciu bez pomocy nigdy bys nie wyjechal z PLu

Gość gość
Widocznie jesteś jeszcze większym nieudacznikiem niż myślałem

Gość gość
bingi sringi. Jutro szkola dziecioku :D

Gość gość
Na powyzszym przykladzie widac idealnie ze nie warto dyskutowac z polaczkami. Zapomnialem ze WG NICH ONI sa nadludzmi ktorzy wszystko i najlepiej umeja bueehehebe wystarczy isc do pracy gdzies w PLu :D wszyscy robota po znajomosci i wszystko umieli bez pomocy, je/bane cweluchy, jak ja sie ciesze ze juz nie musze pracowac w polaczkowie, je je JEEEEEEEEEEEE :D

Gość gość
A najlepsze, je/bani rasisci jak wuefista troll pier/doli o czarnych czy "ciapatych".., wole ich niz taka sk****ala qrwe jak tu smieciu. Rozumiesz swionoi co pisze? Pisze po polsku smieciu bo angielskiego bys smieciu nie zrozumial szmato. Tacy jak ty daja tak chu/jowa opinie o polaczkowie ze lepiej udawac za granica ze sie jest z mongolii ;o cwel

Gość gość
ty smieciu byles tu 5 lat i zarabiales 2000f? :D ty je/bany bajkopisarzu. Wrociles smieciu po muesiacu bo po tygodniu wy/j***li cie z roboty bo za wolno pudelkq skladales smieciu. Zarobiles raz 200f co wystarczylo na kilka dni gnicia z 3ma kumplami w pokoiku smieciu. Po tych kilku dniach wrociles z placzem do mamusi na garnuszek smieciu z podwinietym ogonkiem i spuszczona glowka smieciu i teraz szukasz pracy w PLu zeby nazbierac na powrot do UK smieciu. W pale ci sie nie miesci ze moglbys w PLu zarabiac 50zl na godzine buehehege, no ale nawet za 10zl nic znalezc nie mozesz, dlatego tyle w tobie smieciu nienawisc i dlatego tak tu wypisujesz swoje madrosci smieciu

Gość gość
"Brygadzista", "team leader" buehehehe gdybys mial prace za 2000 to bys gnil tu do usranej smierci cwelu nawet nienawidzac UK tylko po to zeby uciulac dla siebie czy rodziny, zeby na stare lata nie musiec pracowac. Bo emeryturka w polaczkowie nie za wysoka. Kazdy normalny tak mysli a ty smieciu wrociles do polaczkowa zeby zarabiac 3x mniej ty jeb/ana klamliwa bingolska szmato :D

Gość gość
Po angielsku to ty umiesz ale kible szorować, nieudolny polaczku. Jak ja sie cieszę ze takie smiecie wyjechały z mojej kochanej Polski. Mam nadzieje, ze juz nigdy nie wrócą.

Gość gość
Jak ja sie cieszę ze takie smiecie wyjechały z mojej kochanej UK. Mam nadzieje, ze juz nigdy nie wrócą.

Gość gość
aż nie mogłeś dospać żeby to napisać, co?

Gość gość
Bingol wypiwrdsksj że swojej komórki nad przepiękny polski Bałtyk , który smierdzi zdechla ryba . ta piękna szara pogoda tozjasnu vi umysł . We Francji pofoalaja godzien samochody? No popayrz a ją nie zauwazylam . w Gdańsku niedawno dkarzono psychika który podpalali , się u was nic lepiej .

Gość gość
Świnio, liżesz jaja?

Gość gość
Swojego malutkiego fiutka SE oblisz szmaciarzu

Gość gość
mama malego futka ale moja zonka lubi takie, nie przeszkadza jej to bo u nas wszystko male w naszej kawalerce w Trojmiescie, tylko brzuchy mamy duze od pifka

Gość gość
ja sobie chwalę tą ich bylejakość, modę i w ogole sposób życia nikt mi się nie wpie...la w paradę mogę chodzić w podartych łachach i nikogo to nie ziębi ani grzeje nie wpieprzają mi się sąsiedzi do mojego życia i nie sterują jak mam żyć jak umeblować sobie dom i jaki plot mam mieć bo w PL jak nie mam płotu jak wszyscy to jestem dziad a może ja nie chcę żadnego płotu co ? jak mam dużo to złodziej,jak mam mało dziad ,nieudacznik dom w uk mam bez grzyba,bo ja to kaloryfery zimą mam ciepłe,ogrzewam dom,a nie chucham żeby oszczędnie było

Gość gość
taa dom masz chyba z klockow lego buhaha, zeby dom wynajac trzeba wylozyc 1000f wy srednio zarabiacie 1400f juz to widze ze wynajmujesz dom buahahaha bajkopisarzu

Gość gość
A skad to wiesz wuefisto osrukany, skoro nigdy w w Uk nie byłes ? :D

Gość gość
Pazdzierze emigracyjne zazdroszcza ludziom ktorzy wracaja do kraju. Was szmaciarze nigdy nie bedzie stac na zycie w Polsce. Wasze miejsce jest na wygnaniu juz do konca waszych zasranych dni.

Gość gość
Was szmaciarze nigdy nie bedzie stac na zycie w Polsce. xxx jak to? znowu sam sobie przeczysz - nie dawno pisałeś jak to w Polsce taniutko, jak się można kapuśniakiem i herbatą najeść za pięć groszy a teraz że nas nie będzie stać na życie jak wrócimy? brałeś dzisiaj leki?

Gość gość
dla twojej wiadomości dom mam na kredyt który spłacam, nie zarabiamy kokosów, ale dwie pensje w zupełności wystarczą ,nie w Londynie mój kolega ma w Londynie dwa domy i w Pl kupił teraz działkę za 700 tyś ma firmę,jest hydraulikiem z uprawnieniami Polacy zaradni nie siedzą na kafe i nie obrzucają błotem innych tylko zapierniczają na swój lepszy byt ty natomiast siedzisz pewnie bajkopisarzu amatorze, u mamusi na garnuszku i śmiejesz się z innych,śmiej się śmiej ,skoro ci to humor poprawia i własne ego??

Gość gość
Siedza siedza dla beki :D jak np ja. :D Dom swobodnie wynajmiesz za okolo 600f, oczywiscie nie w Londynie tepaku

Gość gość
gość dziś Siedza siedza dla beki smiech.gif jak np ja. smiech.gif Dom swobodnie wynajmiesz za okolo 600f, oczywiscie nie w Londynie tepaku x x no może :P ja wynajmuję lokatorom dom 3 bed za 850 f ale meble mają swoje no i oczywiście kaucja na początek,bo ludzie cudzego nie szanują