Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wqurzona

Brak znajomych, ludzie mnie olewaja

Polecane posty

Gość Wqurzona

Taka sytuacja. Ostatnio w zasadzie spotykam sie z ludzmi jesli sama wyjde z inicjatywa spotkania, ktora zreszta moze w 30% przypadkow spotyka sie z aprobata. Tak to ludzie mowia, ze nie maja czasu, ze cos tam ze cos tam. Sama jestem dosc zapracowanym czlowiekiem i mam sporo zajec poza praca, ale gdy ktos mnie gdzies zaprosi to generalnie staram sie byc i udaje mi sie to w 90% przypadkow, nawet jak trzeba dojechac, wydac cos pieniedzy albo pojawic sie w porze, ktora mi srednio pasuje. Takze nie wiem co mam robic, czy z szacunku dla samej siebie przestac sie narzucac ludziom, czy z obawy przed samotnoscia (jesli nie bede niczego inicjowac, to zostane prawie sama) nadal wychodzic z inicjatywa spotkan.

Gość Wqurzona
Widze tu rowniez... -.-' Oh well

Gość gość
Od Ciebie zalezy, to twoj wybor. Byc moze jestes sama tak wynika z postu. Osoby w zwiazkach nie zawsze potrzebuja czestych spotkan ze znajomymi. Ja mam podobnie. Najlepiej znajdz sobie jakas kolezanke, ktora tez jest singielka, moze wtedy bedzie latwiej.

Gość gość
Olewaj ludzi , ja tak robię i mam spokój już nikt do mnie nie dzwoni bo wiedzą , że i tak nie przyjdę.

Gość Wqurzona
Moze to z tego wynika, dobrze by bylo miec wiecej znajomych singli... Ale ci single w duzym procencie tez maja na mnie zlewke, moze nudna jestem bardziej niz mi sie wydaje, yh. Dobra, wygadalam sie, przeszlo mi zirytowanie

Gość nie jaram nie ćpam
ludzie to zjèby w 90%, każdy tylko myśli o własnej doopie, przykre

Gość Wqurzona
No ja bym wlasnie chciala zeby do mnie dzwonili, w tym rzecz ;) Ale telefon milczy, tzn poklikac zawsze mam z kim, ale praktycznie nikomu nie chce sie ruszyc d**y zeby sie ze mna spotkac, ja sie zawsze musze dostosowywac do innych i wrecz zebrac o spotkanie. Chyba przez jakis czas bede olewac i zobaczymy jak na tym wyjde

Gość mikołaj bez zabawek
ludzie to kūrwy

Gość Wqurzona
nawet jak daje jasno do zrozumienia ze chodzi mi o kolację ze śniadaniem to i tak ludzie mnie ignorują :(

Gość B21
Zrób jak ja ;) Miej to gdzieś i tyle. Ja doszedłem do wniosku, że prosić się nie będę o nic. Nie to nie. Jak to mówią nic na siłę. Jak mnie olewaja to ja później tak samo ich traktuję. Dziewczyno znajdź kogoś kto będzie szanował Ciebie i twój czas ;)

Gość gość
A może to Ty?