Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drondron

Kobieta po zwiazku z arabem

Polecane posty

Gość gość
To w takim razie kim jest facet, ktory wiaze sie z azjatka? Tez jest zdrajca?

Gość Drondron
Up

My polacy to dzieci Jefeta a sam noe powiedzial ze wszyscy beda mu sluzyc wiec zapomnij o zwiazku wroc do Arabii albo do turcjii

Gość gość
gość dziś To w takim razie kim jest facet, ktory wiaze sie z azjatka? Tez jest zdrajca? x Oczywiście z tym, że mężczyźni biorą na siebie odpowiedzialność za swoje wybory i potrafią do nich przyznać. Mężczyźni potem nie wracają do kraju i nie szukają frajerki wmawiając jacy to oni pokrzywdzeni i biedni. Są odpowiedzialni, dojrzali i szukają zdrowej relacji.

Gość Drondron
Zdrowywesoly akurat na iloraz inteligencji nie narzekam tak jak i na moje wyzsze wyksztalcenie :) a ty dzieciaczku nie siedz na kafe tylko ucz sie na jutro.

omg:-Oco sie dzieje z tymi ludzmi?Dziewczyna pisze o normalnym zwiazku,ktory sie rozpadl,jak wiele innych.Skad w Was tyle jadu,ksenofobii?Musiscie miec naprawde smutne zycie,ze wyzywacie sie na internetowych forach opluwajac kogos:-O

Gość gość
Mnie też to przeraża. Żyjemy w zglobalizowanym świecie, ludzie ponoć tacy światowi, podróżują a rasizm i ksenofobia aż razi.

Gość gość
Teraz juz zaden polak Cie nie zechce. Przykro mi. Dokonalas zlego wyboru zyciowego autorko.

Gość gość
po Mongole to by moze jeszcze jakos uszlo,ale po arabie nigdy

Gość Drondron
Up

Gość gość
napisałam ci ale mnie wywaliło z neta,jako rozwódka z dzieckiem powiem tyle ,szans na poważny związek nie masz ,jedynie seks,bez złośliwosci,ot znam męską naturę ,ja jeszcze jakieś szanse mam ,ale minimalne,ty zerowe

Gość Drondron
Dziwne bo znam wiele kobiet, ktore sa nieladne i maja nawet 3 dzieci (ojciec nieznany) a maja kolejnych mezow i to bardzo przystojnych i z dobra praca. Ja jestem mloda mam 1 dziecko, jestem lekarzem i na urode nie narzekam wiec gdzie tkwi problem?

Gość gość
Problem w twojej " arabskiej" przeszłości. A/ nikt nie będzie wychowywał dzieciaka, który potencjalnie będzie terrorystą. B/ nikt nie zwiąże się z kobietą, która ma dziecko z kolorowym, nikt nie chce być postrzeganym jako frajer w związku z kobietą zdrajczynią i materacem . Seks tak , związek nie. Taka twoja przyszłość w Polsce.

Gość Drondron
Wiedzialam, ze zakladanie tematu tutaj jest bez sensu. Zostalam zbluzgana a nie wiem za co? Pytalam sie o kulturalna opinie normalnych facetow. Obrazasz mnie wydajac jakies wyroki, a ja nawet na ciebie bym napluc nie chciala. Jakim prawem nazywasz mnie materacem? Bylismy normalnym malzenstwem nie bylo u nas przemocy czy jakichs patologii nawet zdrady nie bylo, a rozpadlo sie z tych samych powodow jak wiekszosc innych malzenstw. Do tego obrazasz mojego syna nazywajac go terrorysta tez nie wiem na jakiej podstawie. Radze ci wylaczyc TVN i wlaczyc swoj na wpol martwy mozdzek.

Autorko jakich odpowiedzi spodziewałaś się na polskim forum , gdzie zaścianek, ksenofobia i skrajny nacjonalizm ocierający się juz o nazim panuje? Osobiście nie byłbym w stanie związać się z kobietą z dzieckiem innej rasy , bo dla muzłuman hańbą jest , gdy ateista wychowuje ich dziecko i podejrzewam,że skończyłbym z tego powodu prędzej czy później w plastikowym worku. Trzeba było mysleć o tym,że się Tobie życie skomplikuje przed wejściem z nim w związek zamiast mysleć o tym jaki on egzotyczny i niespotykany i jak to koleżanki "ciacha" będą zazdrościć a nie miałabyś dzisiaj problemu, bo faceta któy mógłby wychowywać nieswoje dziecko jeżeli jesteś wartosciową kobietą na pewno byś znalazła, a tak nikt przy zdrowych zmysłach pchał się w związek , gdzie kobieta ma dziecko z muzłumaninem nie będzie ,chociażby ze względów własnego bezpieczeństwa

Gość Drondron
Starasz sie ale nadal oceniasz mnie przez stereotyp ;) nie wiazalam sie z nim dla kolezanek bo ich praktycznie nie mam ani dla jego egzotyki. Zakochalismy sie w sobie bez pamieci i ta milosc zrodzila sie z wieloletniej przyjazni. Niestety zycie weryfikuje uczucia i sie rozstalismy. A akurat moj byly nie byl jakims arabskim wariatem zeby noze komus w plecy wbijac. Jednym z powodow rozstania byl wlasnie jego brak zazdrosci o mnie nawet nie spytal gdzie bylam jak mi minal dzien.

Dalej nie rozumiesz jednej rzeczy - tu nie chodzi o niego, tylko o całą brać muzłumańską i o ile jemu mogłoby nie przeszkadzać,że ateista wychowuje jego dziecko, o tyle wariatów w ich religii ni brakuje i spotykając takiego na ulicy ateista z muzłumańskim dzieckiem na spacerze kończy z nożem w plecach. Trzeba było myśleć o tym,że żaden związek ni ma pewności przetrwać wiecznie i zdawać sobie sprawę z następstw rozejścia się z muzłumaninem i posiadania z nim dziecka ,a nie byłoby tego tematu. Współczuję sytuacji w jakiej się znalazłaś, ale w PL chętnego na wychowywanie aabskiego dziecka nie znajdziesz, bo nikt o zdrowych zmysłach nie będzie narażał swojego życia wchodząc z Tobą w związek , gdy wkoło pełno wolnych kobiet, bądź takich , które nie mają dziecka z arabem

Gość Drondron
No coz czyli polakow tylko do seksu a do zwiazku niemca lub anglika.

Nie do końca. W DE też znalezienie kandydata na partnera, który nie będzie arabem będzie graniczyło z niemożliwym ,bo Niemcy niezbyt zadowoleni są z dzisiejszej polityki migracyjnej i niechętnie patrzą na związek z kobietą z dzieckiem arabskim. Tym bardziej po ostatnim tygodniu , gdzie 15 letnia Niemka marokańskiego pochodzenia wbiła noż w szyję policjanta, który zatrzymał auto jej rodziny do kontroli. Wiem co piszę ,mieszkam w DE

Gość Drondron
Z tego co czytam to i tak wieksza szansa niz na znalezienie polaka.

Źle się wyraziłem - na pewno znajdziesz Niemca, ale raczej będzie to Niemiec arabskiego pochodzenia

Gość Drondron
Nic z tego moj drogi ;) z ta nacja skonczylam na dobre

Gość gość
Autorko , dzięki za troskę o moje zwoje mózgowe i zdolność logicznego myślenia.Mając kilka lat temu ukończone studia na dobrej uczelni i obecnie odpowiedzialną pracę, nie mam powodów do narzekania na mankamenty w tym względzie. Popatrz na siebie, lekarko?, jak bardzo musisz być sfrustrowana i zdesperowana zakładając tu swój temat i narażając się na opinie, w tym takie jak moja.Miotasz się jak kotka w rui , bo wszyscy faceci których poznajesz i znasz, wiedząc o twojej przeszłości, mają takie opinie jak moja.Zaliczyć i zapomnieć. Jako lekarka masz problemy z zapewnieniem odpowiedniego standardu życia dla siebie i dziecka?Jesteś aż tak nierozsądna i rozrzutna, że potrzebujesz kogoś, kto by was utrzymywał? Czy może znudziło się ci szukanie co chwila innego faceta na sex ? Niestety naruszyłaś niepisane tabu.Związki polskich kobiet z kolorowymi są nieakceptowalne.Kobieta w Polsce to świętość a jak sama zrzuca się z pomnika świętości i na własne życzenie ląduje w błocie a teraz żebrze o zainteresowanie, to znaczy , źe nawet resztek dumy i przyzwoitości już nie ma. Nie może więc liczyć na jakiekolwiek fory. Związek białego z kolorową jest ok. Związek białej z kolorowym to dla niej pogarda. To realia.

Gość Drondron
Wyksztalcony cham nadal bedzie chamem o czym swiadcza twoje wpisy i porownywanie mnie np. Do materaca (obraziles tym wszystkie kobiety, ktore uprawiaja seks bo tez sa wg ciebie materacami). Od czasu rozwodu nie szukalam faceta i skupialam sie na pomaganiu innym,bo taki mam zawod. Nie uprawialam tez seksu z innym facetem oprocz bylego juz meza, bo po prostu nie mialam czasu na glupoty. Moj wpis to tylko prosba o opinie doroslych i kulturalnych mezczyzn wiec ty sie nie nadajesz :)

Gość gość
Wolę być niekulturalnym , wykształconym chamem ( z hrabiowskim rodowodem ) , niż jako facet mieć coś wspólnego z kulturalną , wykształconą lekarką ( z chamskim , plebejskim rodowodem ), obecnie szukającą pocieszenia po zauroczeniu fallusem arabskiego hodowcy kóz. Miłość jeśli jest, to nie przechodzi jak katar. Jak chce się bzykać pod pretekstem miłości, to jest się materacem.

Gość Drondron
Haha hrabia co psy obrabia ;) zabawny jestes z tymi rodowodami. Widac znasz moje nazwisko i cala rodzine skoro okreslasz, ze jestem"plebejskiego pochodzenia". Moj byly maz jest lekarzem tak jak ja i teraz robi w specjalizacje w pl. A fallusa mial na pewno lepszego niz ty i to cie boli, na forum wychodza twoje kompleksy. Gdybys nie mial zadnych kompleksow nie klocilbys sie tutaj ze mna o nic.

Gość gość
Nie każda kobieta uprawiająca seks jest materacem a tylko taka , która robi to z czarnuchem czy arabem lub ciapatym. Jako kobieta współczuję ci samotnego macierzyństwa a jako Polka gardzę tobą za rozkładanie nóg przed arabem.