Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórym kobietom wydaje się, że są już tak super piękne, że one

Polecane posty

Gość gość

malować się "nie muszą" a tak naprawdę to straszą w tramwaju swoim bladym, niewyspanym ryjkiem?

Gość gość
Skąd możesz wiedzieć co im się wydaje? Bardziej prawdopodobne że po prostu mają gdzieś twoją i innych opinię. Jesteś przecież tylko częścią przypadkowego tłumu, nikim więcej.

Gość gość
No ale jak to wyglada :D

Gość gość
No a jak Ty wyglądasz? Pewnie niezbyt szałowo, skoro wozisz się tramwajem.

Gość gość
ja nawet w makijażu jestem blada ;) i jak wyżej - pewnie mają w d***e to co myślisz o ich twarzy. i tak nikt nie będzie z tobą seksu uprawiać

Gość gość
malowane lale to dopiero żałosne mordy

Gość gość
autorze, patrz! drugi taki d**ek jak ty, może możecie posmyrać się ogonkami i przejdzie wam frustracja? :D

Gość gość
makijaż postarza skórę...poza tym, nie chciałoby mi się codziennie malować

Gość gość
Bo naprawdę nie muszą, nie ma zakazu straszenia w tramwaju swoim bladym, niewyspanym ryjkiem. Zresztą nie tylko w tramwaju :-)

Gość gość
Może te kobiety nie sądzą, że jeździ z nimi jakaś dziwaczka, która boi się normalnych, kobiecych twarzy.

Gość gość
Makijaż nie postarza skory :D za nastolatki miałam bardziej napuchnięte powieki i worki pod oczami niż teraz :D

Gość gość
Dlaczego się nie maluję i czasem - o zgrozo - w tym stanie poruszam się komunikacją miejską? Chyba szatan mnie do tego zmusza, on lubi siać postrach.

Gość gość
Nieważne czy makijaż postarza czy nie, czy niszczy skórę czy nie, czy nieumalowane kobiety straszą czy nie. Dużo ciekawsze jest dlaczego niektórych ludzi to że ktoś robi coś inaczej niż większość przyprawia o tak wielki ból d upy :-)

Gość gość
No to prawda, niektórym wydaje się ,ze są piekne, a tak nie jest, ale co im zrobisz, niech sobie mysla :P Niektorzy nie są samokrytyczni i tyle tak samo jak ostatnio glupek może myśleć, ze jest inteligentny, także wiesz.. To co o sobie myslimy nie zawsze musi mieć odzwierciedlenie w rzeczywistości

Gość gość
podaj jeden powód dla którego ktoś chciałby być piękny w komunikacji miejskiej. Niektórym po prostu koło d**y lata czy się podobają jakimś anonimowym idiotom, a to co myślą o własnej twarzy nie ma wpływu na to czy się malują.

20:25- A mnie to nie lata np koło d**y dlatego zawsze się staram ładnie wyglądać, makijaż itd, a jak ktoś się ogląda to jest mi miło, ot taka moja prózna natura :)

Gość gość
Każda kobietą powinna wyglądać ladnie. To ich zaś........ obowiązek.

Ale jak ktoś się nie maluje na codzień- to jest jego sprawa i tylko jego. Ja np lubię codziennie ładnie wyglądać, dlatego zawsze się maluję nawet jak mam jechać tylko autobusem, bez makijażu to często chodzę tylko po domu. Poza tym lubię jednak zwracac uwagę facetów, nawet obcych, poprostu to jest fajne :) Bez makijazu tez nie straszę, ale nie oszukujmy się jak sie pomaluję to jest 100 razy lepiej i wtedy jestem fajną laską Poza tym- nigdy niewiadomo kogo spotkasz na miescie wiec tym bardziej lepiej o siebie dbac zawsze :P

Gość gość
Laura - fajnie, ale co z tego? gość - wracaj pod swój kamien

Gość gość
a ja nie znam takich osób przed którymi czuję potrzebę ukrywania tego jak wygląda moja twarz bez makijażu. Chociaż tez lubię się malować, traktuję to jako dodatek do ubrania. żeby było zabawnie to nie maluję się głównie wtedy kiedy wyglądam gorzej niż zwykle - jak jestem chora albo niewyspana i mi się nie chce :D

Co z tego? No niby nic, ale poprawia mi to samopoczucie no i lubię być atrakcyjną kobietą, a jakbym o siebie nie dbała np bym się zapuściła, przestała malować, jadła na co by miała ochote to bym wygladała na bank o wiele gorzej ,a mnie to nie pasuje i tyle Ale jak ktos sie nie chce malować, niech sie nie maluje, ja takich osob tez nie krytykuje, skoro im to pasuje to ok,byc moze sa tez osoby, ktorym jest ładnie bez makijażu, ja bez niego wygladam dosc blado

Gość gość
są osoby które nie uważają się za ładne i nie malują się bo nie dla każdego to jest ważne. I tego właśnie autor nie rozumie.

Gość gość
Lauraa27 dziś niemalowanie się nie jest równoznaczne z zapuszczeniem, sama piszesz w pierwszej kolejności o braku makijażu a dopiero później o jedzeniu byle czego jako oznace zapuszczenia niejedna dziewczyna ktora sie nie maluje jest bardziej zadbana od tej co sie maluje, zadbanie to jest zdrowe jedzenie, sport, dbanie o zdrowie, to nie makijaz jest oznaka zadbania, niestety czesto sluzy ukryciu zaniedbanej skory. to tak jakbys powiedziala ze wyszczuplajace majtki sa oznaka zadbania

Gość gość
Jakim trzeba być pustakiem, by zaprzątać sobie głowę takimi pier/dołami.

Gość gość
makijażem innych ludzi? zapytaj autora :P

Gość gość
malować muszą się brzydkie ,piękna ma to gdzieś bo i tak tylko ucieka przed samcami ,jasneee?

Gość gość
Juz zleciały sie szkarady.ktore maja mniemanie o sobie ze nie musza sie malowac bo sa takie pikne,wiec po co makijaz. Wmawiajcie dalej sobie,ale tez dajcie spokoj tym ktore sie maluja . Nie ma az tak pieknych kobiet zeby slicznie wygladaly bez makijazu.

Gość gość
taaaaa pierwsza do nich podchodzi i ukrywa henne i makijaz pernamentny :D

Gość merida1234
ja się nie maluje, makijaż miałam może z 3 razy w całym życiu a i tak w nim źle się czułam ludzie którzy widzieli mnie lub moje zdjęcie w makijażu (w dowodzie jetem umalowana) mówią mi że ślicznie wyglądam i że powinnam się malować, jednak ja wole być brzydka bo nie lubię gdy ktoś się na mnie patrzy, a zwłaszcza mężczyźni :o nienawidzę tego jak chłopak na mnie patrzy od razu źle, nieswojo się czuje, unikam takich sytuacji

Gość gość
gdzie się zleciały? Bo żadnej nie widzę. Większość odpowiedzi pochodzi od kobiet które otwarcie mówią, że chociaż nie są bóg wie jak piękne to im to nie przeszkadza i się nie malują bo nie lubią.