Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórym kobietom wydaje się, że są już tak super piękne, że one

Polecane posty

Gość gość
maluję się jak mam ochotę, a rozpoznawanie swoich zalet nie jest próżnością. Tak, uważam, że mam bardzo ładne oczy i nie widzę powodu żeby twierdzić inaczej :)

Gość gość
dobranoc Lauraa :)

Gość gość
Napisanie o swinskiej cerze cie urazilo, wiec taka masz ;) tak jak wiekszosc Polek

Gość gość
Kobietki będziecie się ślinić na mój widok chce zostać najprzystojniejszym i najbardziej zadbany facetem na świecie

Gość gość
nie, nie uraziło mnie. Przecież sama wiem jak wyglądam i w przeciwieństwie do ciebie nie ociekam kompleksami i frustracją. Poza tym ludzie twojego pokroju nie są żadnym autorytetem którego zdanie powinno być brane pod uwagę. Powinnaś podziękować osobom w tym temacie które w ogóle były na tyle uprzejmie żeby ci odpowiadać.

Gość gość
dziewczyny ale o co sie kłócić i tak najwazniejsza jest cena:P

Gość gość
Nie lubie swiniakow

Gość gość
wiesz o tym, ze to czy oczy sa ladne zalezy od ksztaltu i oprawy a nie koloru? :D niebieskie/zielone/szare wszystkie jasne sa mdle i niewidoczne krzyczalas tu, ze sie nie malujesz. Czemu klamiesz?

Gość gość
Kto ci powiedzial, ze "ociekam" kompleksami? :D Chcialabys swinko rozowa na ryju.

Gość gość
to nie ja krzyczałam, że się nie maluję :) Mówiłam, że nie maluję się jak nie mam na to ochoty. I tak, mam wrażenie, ze masz kompleksy i dlatego tak przeszkadza ci wysoka samoocena innych. To w sumie trochę przykre, zwłaszcza, że charakterem też nie nadrabiasz. I dalej podtrzymuję - mam bardzo ładne oczy (kształt również), a głęboki, niebieski kolor jest źródłem wielu miłych komplementów jakie dostałam :)

Gość gość
:D

Gość gość
Fajne prowo

Gość gość
a mój mąż nie karze mi sie malować

Gość gość
No jak malowanie to taka KARA to dobrze, ze cie nie karze

Gość gość
laura sama sobie zaprzeczasz piszesz że nie ma potrzeby podobać się facetom bo nie oni są najważniejsi i że malujesz się dla siebie samej, jednak w innych wypowiedziach piszesz że taka kobieta ma trudniej żeby znaleźć mężczyzne, że lubisz jak oni na ciebie patrzą, tak samo mówisz że makijaż u innych cie ni interesuje i że uważasz że nie jest on taki ważny jednak potem wyszukujesz i piszesz mnóstwo argumentów mówiące o tym że jeśli się nie malujesz to jesteś przegrana sama sobie zaprzeczasz

Gość gość
nie będę sie malować dla ludzi w tramwaju jak nie mam na to ochoty..

Gość gość
ja jestem przecietna, a sie nie maluje :p nie twierdze "oh jaka ja piekna, nie musze sie malowac" tylko czasem mi sie nie chce :p no i co z tego? Nie musze sie podobac, nie dowartosciowuje mnie opinia innych ludzi :P mam ich w d***e. Lubie swoja twarz bez makijazu nie dlatego, ze jest piekna, tylko dlatego, ze jest prawdziwa :P i ze ludzie, na ktorych mi zalezy widza piekno w tym nieumalowanym, bladym ryju :P a reszte ludzi mam gdzies.

Gość gość
ja nie porównywałabym makijażu do udawania czegoś...chyba nikt nie sądzi, że urodziłam się z fioletowymi powiekami albo różową kreską na policzku :p

Gość gość
:p

Gość gość
blade ryj i jasne oczy? Hahahahahaha

Gość gość
Niunia, w Polsce co druga ma niebieskie, mdle oczy. "Jestem najpiekniejsza we wsi" buhahaha

Gość gość
Tej lasce ktoś musiał coś bardzo nieprzyjemnego powiedzieć na temat jej ciemnej skóry. Dlatego się tak rzuca.

Gość gość
Każda kobieta jest piękna i można się zaprezentować od każdej strony. Warto zajrzeć na www.utalentowani.pl