Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórym kobietom wydaje się, że są już tak super piękne, że one

Polecane posty

Gość gość
Laura - to w końcu jesteś w związku czy nie? I weź pod uwagę, że mężczyźni też mają różne upodobania. Tak jak kobietom nie podoba się wyłącznie jeden typ facetów.

Oczywiscie tez facet nie jest nawazniejszy, nie jest wszystkim do czego kobieta powinna dażyć bo sa rownie wazne rzeczy jak wysztalcenie, praca, rozwijanie swoich pasji itd, ale zawsze kobiety beda konkurowac o facetow i tak juz jest :P

00:33- jestem, ale lubie się podobac też innym bo to mile, zreszta kto wie czy ten moj facet jest na zawsze? Zycie pisze rozne scenariusze dlatego dbam o siebie dla siebie ,a nie tylko i wylacznie dla niego

Gość gość
widzisz, mamy inne upodobania. Całe szczęście, ze akurat nam samym podoba się nasza własna skóra. I całe szczęście, że nawet vez podkładu mam ładną cerę :)

gość dziś obawiam się, ze nie jesteś dla mnie żadną konkurencją oczko.gif Ty jak sirotka w starych ciuchach, buty za 40zl, z twarza tak jak wstalas z lozka, blade powieki, cera jak u swinki, wlosy nieuczesane, pazurow tez pewnie nie zrobilas, I obok ciebie stoi bardzo atrakcyjna I zadbana kobieta Jak myslisz, ktora facet wybierze? Realistycznie? x Bardzo atrakcyjna i zadbana kobieta nie potrzebuje tapety i mody na potwierdzenie własnej atrakcyjności. A jeśli w głowie ma coś więcej od markowego podkładu i najmodniejszej bluzki w sezonie, to bije taką na łopatki :).

Gość gość
to skoro dbasz o siebie dla siebie to dlaczego wmawiasz kobietom, że powinny dbac o siebie żeby podobać się jakimś przypadkowym, nic nieznaczącym facetom?

Gość gość
jeszcze jak ciemna dziewczyna wyjdzie bez makijazu, no ok, brwi ciemne, rzesy dlugie ciemne, dlugie ciemne wlosy, wyrazny kolor ust ale polki to w wiekszosci blondynki z mdlymi jasnymi oczami, jasnymi, rudymi brwiami, jasnymi, lichymi rzesami, cera jasniutka, blada lub swinska, no jak przy takiej "urodzie" sie nie malowac :D

Gość gość
mam taką jasną urodę - jasna cera, jasne (ale widoczne) brwi i rzęsy, piękne niebieskie oczy i ciemne usta. I ten kontrast bardzo mi się podoba, nie chciałabym południowej urody.

Gość gość
Ohydna jest ta rózowa cera.... jak u swinii

Gość gość
zawsze jesteś taka kulturalna? Obrazić nikogo nie obrazisz, ale ośmieszasz się strasznie.

Gość gość
niebieskie oczy sa bardzo mdle i pospolite w Polsce

00:36- Może nic nieznaczącym facetom, ale kto wie jak to się później potoczy w związku, w koncu różnie bywa, więc lepiej o siebie dbac całe życie żeby w razie czego mieć alternatywę :P A jak się zapuścisz to tylko Twój facet Ci zostanie, a jeśli wam nie wyjdzie to... Będzie ciezko kogoś znaleźć Poza tym mnie ogólnie zalezy na tym żeby być atrakcyjna kobietą nie tylko dla facetów, poprostu to dla mnie ważne i tyle

Gość gość
Czym sie dowartosciowujecie jak nie wygladem? :D

Gość gość
o co sie kłócicie bo nie chce mi się czytać

Gość gość
wartościowy facet ok przyciągniesz go ryjkiem z makijażem załóżmy ale otworzysz morduchnę i czar pryśnie i o co tyle gadania,a jak rano Cię zobaczy jakiś tam to zdziwi się jaka różnica

Gość gość
ohydne sa te jasne oczy usta masz ciemne, no "jasne" :D:D brwi i rzesy tez masz oczywiscie "wyrazne" :D

00:40- wiesz, mam gdzies twoje zdanie, dlatego cię nie obrazam bo szkoda mi na to energii :P Jak dla mnie możesz sobie chodzic i w worku na ziemniaki

Gość gość
Laura - już kilka osób ci tumaczyło, że ludzie różnie o siebie dbają i twoja definicja modnego ubioru i makijażu nie ma wpływu na to jak się potoczy związek. gość - ja nigdy nie widziałam takich jak moje, poza tym są mniej popularne od brązowych. zwłaszcza teraz ;)

Gość gość
one się kłócą która ma ładniejszy ryjek

00:42- Uwierz mi, że jeszcze żaden się nie przestraszył wiec tak źle nie jest :P Ale z makijażem potrafie byc super laską jak się zrobię

Gość gość
na jasnej skórze ciemno różowy odcień ust i brwi w kolorze ciemne blondu są wyraźne. Wyglądałabym dziwnie mając brwi jak Turczynka.

Gość gość
laura jesteś pusta

Gość gość
Slowianska uroda jest najbardziej tandetna....

Gość gość
mam wrażenie, że wszystkie chamskie komentarze pisze jedna osoba i zmienia tylko "punkt widzenia" w zależności od tego komu próbuje ubliżyć.

ojjj tak milo, kulturalnie bylo, ale widać do czasu :P juz kafeteryjne trole zaczynaja przylazic :P Moze trole ozywaja w nocy czy co? hehehe już glupoty zaczynam pisać bo spiaca jestem, dobrze, ze jutro mam na popoludnie...

Gość gość
wartościowy facet ok przyciągniesz go ryjkiem z makijażem załóżmy ale otworzysz morduchnę i czar pryśnie i o co tyle gadania,a jak rano Cię zobaczy jakiś tam to zdziwi się jaka różnica Za to ty jestes bardzo "kulturalna" od konca Nie przyciagniesz swoim bladym ryjkiem nikogo i nie malujesz sie bo i tak nikt cie nie chce...

Gość gość
Mimo to uważana za wzór od wieków. Czy to ty ostatnio założyłaś pełen przekleństw temat w którym użalałaś się, że twoja południowa uroda nie jest modna? Chyba z kogoś wychodzą kompleksy

00:44- naprawdę mam gdzieś twoją opinię , to jest naszczęście forum więc moge pisać co tylko myślę i co mi się podoba :P A że nie każdemu to pasuje , trudno takie uroki kafe :P

Gość gość
jestem pewna, że jak pójdziemy to "trolle" też znikną...albo ta wariatka będzie sama sobie odpowiadać.

Gość gość
brwi w kolorze ciemne blondu są wyraźne No "jasne" :D:D "Nigdy nie widzialam takich oczu jak moje" ty to dopiero jestes prozna i pusta :D jestes pewna, ze nie malujesz sie? :D