Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich facetów najbardziej lubicie

Polecane posty

Gość gość

Brunetów, szatynów czy blondynów?

Gość gość
Szatyn + niebieskie oczy to zdecydowanie mój ideał.

Gość gość
Mój staruch to niestety nie ma już włosów :(( a w moim wieku to żaden kochanek z kolorowymi by mnie nie chciał..(chyba że byłyby farbowane...)

Gość gość
niemartw sie stara pokaz cycki moze cie bzykne;-)

Gość gość
Nie mam ideału jeśli chodzi o wygląd… Musi być charyzmatyczny.

Gość gość
Z jajami jak knur

Gość gość
Xen jak zwykle pisze do rzeczy.

gość dziś Xen jak zwykle pisze do rzeczy. x Dzięki:).

tak, xen. uwielbiam takie szlachetne damulki, kazałabym jej teraz uprawiać dziki seks z mądrym grubasem z żółtymi zębami, śmierdzącym oddechem i krótkim penisem!

brokeninside87 dziś tak, xen. uwielbiam takie szlachetne damulki, kazałabym jej teraz uprawiać dziki seks z mądrym grubasem z żółtymi zębami, śmierdzącym oddechem i krótkim penisem! x Broken, jesteś zbyt prostolinijna by zrozumieć mój przekaz. Między bielą i czernią jest wiele odcieni szarości.

Gość gość
Proszę, należy Ci się za całokształt. Pozdrawiam też Broken i tule od razu.

Gość gość
Obojętnie. Kolor włosów nie robi mi róznicy.

Gość gość
Broken, jeśli facet jest MĄDRY to nigdy się nie zapuści. Nie będzie śmierdzielem. Tych, których osobiście uważam za mądrych, to zadbani faceci. Dbają o rozwój ciała i ducha. A już na pewno nie śmierdzą ;)

dziękuję za tulaska:) x Broken, jeśli facet jest MĄDRY to nigdy się nie zapuści. Nie będzie śmierdzielem. Tych, których osobiście uważam za mądrych, to zadbani faceci. Dbają o rozwój ciała i ducha. A już na pewno nie śmierdzą oczko.gif x tak. wszystkie tu kochają zadbanych, przystojność się nie liczy ble ble ble. a jak ja piszę szczerze, że lubię mężczyzn, którzy zwalają z nóg, to czasem mi się dostaje od puszczalskich, nawet jak jestem aseksualną dziewicą

tygrysek chciałby DUŻE ciacho do tulenia:):-p sobie zjeść. i gdy jest pytanie o wygląd, to bez ogródek piszę, ha! jestem odważna tygrysia ROARRRRRRRRRRR

Naprawdę chciałabyś mieć cokolwiek do czynienia z troglodytą o urodzie adonisa? Współczuję.

:D czemu z troglodytą, przystojni, męscy mężczyźni są zazwyczaj inteligentni, czuli, troskliwi i dowcipni;)

Zabawny wniosek:D, a wynika z ich przystojności zapewne...

to bez sensu, to tak samo jak mówienie, że ładna dziewczyna pewnie się k***i z całym miastem.:O co ma chuj do piernika. czemu słodziutka osoba miałaby być zła. właśnie to takie kafeteryjne. przychodzi niezaspecjalna laska albo koleś i wypisuje takie bzdury o ładnych ludziach. myślałam, xen, że jesteś wolna od takiej jadowitości, to niskie;)

ja jestem pięknym tygryskiem i potrafię śpiewać, tańczyć, fikać, brykać, gotować i tulić mężczyznę.

Ja wolę mądrego od twojego przystojnego. To proste:).

Gość gość
Broken a leki dzisiaj wzielas?

a ja wolę i to i to! no mówię, jak znajdziesz mądrego, a brzydkiego dla Ciebie, to Cię zwiążę i za karę będzie Cię lizał swoim kostropatym językiem w miejsca na ciele xen, o której damie mówić nie wypada!

Broken a leki dzisiaj wzielas? x już hejterskie złośliwości. nie rozumiem po co promować bylejakość, jak socjaliści promują biedę:O

Gość gość
Jesteśmy inteligentni, bo musimy być cwani żeby poderwać kobietę. Lubicie być rozśmieszane, zabawiane i kochacie gdy facet wypełnia wam czas rozrywkami. A do tego potrzebna jest inteligencja. U was z tym gorzej, bo zamiast samej coś wymyślić, to siedzicie i czekacie aż facet coś zrobi. Tylko raz w życiu kobieta sama przyjechała do mnie i powiedziała, że zabiera mnie tu i tam, że zorganizowała to i tamto. Raz w życiu! Ale ale, nie podniecajcie się panowie, jak wam jakaś tez sprawi taką niespodziankę. U mojego kolegi skończyło się to nieplanowaną ciążą. To jeden z kobiecych sposobów na "zakręcenie się" wokół faceta, sposób na wyrwanie odpowiedniego kandydata. Na zasadzie "niech kolo myśli, ze jestem taka cudowna, spontaniczna i coś sama umiem wymyśleć". No i koleś daje się złapać... Także jak śpiewa BasTajpan - "ostrożny bądź"! Broken, tulam mocio!

Gość gość
01:55 to masz pecha do dziewczyn ja ciągle zaskakuję mojego faceta, daję mu ręcznie robione prezenty przy każdej okazji, organizuję cały dzień w urodziny i lubię być spontaniczna

Gość gość
Powtarzam, mądry facet dba o siebie ! A żeby facet był przystojny wystarczy, że będzie dbał o siebie.