Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich facetów najbardziej lubicie

Polecane posty

Gość gość
Broken, już wiem! Fenkiem też nie jesteś, jesteś RYSIEM! Tak jest, rysiem! Podszywasz się jedynie pod tygryska, to normalne u rysiów.

Prywatę urządzacie, a temat o czym innym ignoranci.

Gość gość
Każdy i tak już wie. Jesteś rysiem! Nie mam frędzelków, jasne... Każdy ryś tak ściemnia. x xen -- racja, to nikczemna prywata

Broken, mam dla ciebie radę{dobrą radę}, załóż temat pt. kociczka z rują, przyjmie się na bank i będzie mnóstwo wpisów, a o popularność też zabiegasz. 2 w jednym :).

Gość gość
Może i jesteś tygryskiem w takim razie. Cholera wie, trzeba uważać. Rysie się podszywają. Ostatnio w lesie spotkałem wiewiórkę co udawała kunę... Ale nie misiowi takie kity wciskać. Jeden piżmak wkręcał mi wały, że jest borsukiem, jasne...

brokeninside87 dziś xen, aseks z rują? nie bądź taka złośliwą surykatką. x Załóż temat, kiedyś mi podziękujesz.

Gość gość
xen to surykatka? W sumie to by wiele wyjaśniało... Baczny obserwator o silnie zaznaczonej osobowości. No surykatka jak nic...

Ooo, czegoś nowego dowiaduję się o sobie?:)

tak, ona jest surykatka. a niegrzeczne surykatki czasem kończą posmarowane majonezem w tygrysich brzuszkach

Gość gość
Xen to surykatka !

brokeninside87 dziś tak, ona jest surykatka. a niegrzeczne surykatki czasem kończą posmarowane majonezem w tygrysich brzuszkach zly.gif x Broken, zważaj na surykatkę. Bo funkcjonujemy w życiu ludzi.

Wiesz, każda z nich jest bystrzejsza od wyliniałego tygrysa :). Że delikatna, cóż takie prawa natury. Nie szukaj we mnie wroga, ja tego nie robię.

Jednak język trzymam za zębami, zwykle :D.

Ale nie urządzajmy prywaty, temat jest o facetach.

Gość gość
Fajny kubek. Xen, zaakceptuj to, że zostałaś surykatką. Pasuje Ci to. Odnajdź w sobie surykatkę. Od dziś surykatka jest Twoim wewnętrznym zwierzęciem mocy.

Moja droga, nie masz racji. Niestety bardzo często nie zgadzam się z Tobą. Ale nie widzę powodu, by nie lubić siebie i nie wymieniać między sobą własnych poglądów. Gdyby wszyscy ludzie mieli takie podejście do życia, nie byłoby wojen. Niestety w większości ludzie to zakompleksione jednostki, nie dość że zakompleksione to egoistyczne. Dlatego na co dzień zbieramy żniwo z ich działalności.

gość dziś Fajny kubek. Xen, zaakceptuj to, że zostałaś surykatką. Pasuje Ci to. Odnajdź w sobie surykatkę. Od dziś surykatka jest Twoim wewnętrznym zwierzęciem mocy. x Ja nie mam z tym problemu, to bardzo inteligentne stworzenia działające w grupie.

O ile nie mylę się to samica jest w stadzie przywódczynią.

Gość gość
Xen, lepiej przyznaj, że jesteś surykatką. Ja jestem misiem, Broken tygryskiem, Ty surykatką. Przynaj to. Zaakceptuj swoje wewnętrzne zwierzę mocy.

A niech będzie, jako surykatka wiem kim jestem ;).