Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich facetów najbardziej lubicie

Polecane posty

dziękuję za tulaska:) oho, znów teza o świadomym zapłodnieniu, bardzo szeroko rozpowszechniona w pewnych kręgach np. zwolenników aborcji po gwałcie. bo przecież kobieta nie dobrowolnie zapłodniona. no tak:) bo jak nie ma gwałtu, to siłą woli! tak jak i tu. kobieta ŚWIADOMIE łapie mężczyznę na dziecko, otwiera cipkę, zaciska oczy i wysyła sobie do mózgu sygnał: teraz!

Powtarzam, mądry facet dba o siebie ! A żeby facet był przystojny wystarczy, że będzie dbał o siebie. x aha, to chyba mówimy o czymś innym.

Gość gość
Może i mam pecha. Ale to też wina tego, że spotykam się jedynie na sex. Jestem świadomy tego, że przez to nie poznałem wielu fajnych kobiet. Już na początku znajomości mówię, że nie interesują mnie związki, więc możliwe, że przegapiam te najfajniejsze dziewczyny.

brokeninside87 dziś a ja wolę i to i to! no mówię, jak znajdziesz mądrego, a brzydkiego dla Ciebie, to Cię zwiążę i za karę będzie Cię lizał swoim kostropatym językiem w miejsca na ciele xen, o której damie mówić nie wypada! x Broken:), ja nie muszę szukać bo już dawno znalazłam życiowego partnera. Młoda jesteś, i wydaje ci się, że wygląd może zrekompensować inne braki. Nie ma ludzi doskonałych, no może poza mną:D.

Gość gość
01:59 chyba tak, bo dziewczyny najbardziej starają się kiedy są zakochane ;) mój strasznie chciał polecieć do L.A. więc zorganizowałam mu namiastkę i mieliśmy domowy nocny lot po Los Angeles ;>

Gość gość
Twój stary j***l cie pies

Gość gość
Broken, no pokaż mi zdjęcie zadbanego , dobrze zbudowanego faceta, który będzie brzydki? No pomijam już jakieś ekstremalne przypadki... Skoro facet ma poukładane w głowie, to wie, że ważny jest te ż wygląd, kondycja fizyczna. Mi z samego szacunku do kobiety wydaje się konieczne, bym był wysportowany, pachnący, czysty. Jak zdarzy mi się trochę przytyć, to ąz mi się seksu odechciewa i wracam znów do ćwiczeń. Skoro facet zapuszcza się, ma bebzon jak świnia i jeszcze śmierdzi, to nigdy nie uznam go za mądrego. Owszem, może i jest specem w swojej dziedzinie, może zna się na wyższej matematyce, ale dla mnie nie jest mądry. Mądrość a inteligencja to co innego.

a ta teza o tym, że podobanie się samicom wynika z mądrości też jest dla mnie dziwna. moim zdaniem mądrzy ludzie mają lepsze rozrywki niż samice i nie są ulizanymi ci/o/t/a/m/i. xen, ja po prostu nie mogłabym np. zjadać twarzy kogoś, kto mi się nie podoba

Broken, nie wciągniesz mnie w twoje"fantazje", nie kręcą mnie.

nie będę wstawiać zdjęć, bo może komuś zrobi się przykro, że uważam za brzydkiego kogoś podobnego do niego samego ale wpisz sobie w grafikę "brzydki facet" i znajdziesz coś dla siebie:O przykład, zadbanego, czystego, spoko, rozgarniętego może, ale raczej Ci się nie spodoba

Gość gość
Lubie was xen i Broken już chyba od lat. A wy siebie nie...jak to jest?

Gość gość
Broken ale z ciebie psycholka Lecz sie szmato

Tu nie chodzi o sympatie, nie zgadzamy się w pewnych tematach. Dyskutować na poziomie można zawsze. Ja w wielu tematach nie zgadzam się z moim mężem, a mimo to nasz związek jest trwały. Zapytacie jak to? Odpowiadam, zwyczajnie na każdy temat należy mieć własne zdanie, oboje lubimy rzeczową dyskusję, nie bezmyślne przytakiwanie.

Gość gość
Broken, jesteś prawdziwym tygryskiem?

brokeninside87 dziś ja lubię xenoczko.gif właśnie odgryzam jej rękę na pamiątkę, będę spała z tą ręką x A ja myślę, że kłamiesz :). Ale nie zabiegam o sympatię nikogo, tacy ludzie zwykle są bezbarwni.

Gość gość
Broken nie wiem czy wiesz, ale ja jestem prawdziwym misiem. Co Ty na to ja się pytam?

o nie, xenna nie wierzy w moją sympatię:( a ja naprawdę uważam, że jest EXTRA :classic_cool: x nie wiem, czy jesteś misiem, pewnie zwykłym łobuzem:) ale ja jestem prawdziwym tygryskiem

Broken, nie zazdrość tylko proszę :D.

Gość gość
Jestem misiem. Nawet jeśli łobuzuję, to tak jak miś. A misiem jestem do tego stopnia, że jedna z moich byłych mówiła, że ma dość tego i żebym przestał już pieprzyć o tym misiu :D

Gość gość
Broken, pewnie nie jesteś prawdziwym tygryskiem. Wątpię żebyś umiała przetrwać w dżungli. Ściemniasz!!! Misie czują takie rzeczy!!!

Gość gość
ktoś tu ma dylemat i zastanawia się '''jakie mięso będzie najlepsze na tatara ?'' patrz temat

Gość gość
Misio wez leki psycholu To sie dobraliscie

Gość gość
Co wy z tymi lekami. Jakie leki? Myślisz, że psychotropy kogoś wyleczyły? Z czego? :)

A misiem jestem do tego stopnia, że jedna z moich byłych mówiła, że ma dość tego i żebym przestał już pieprzyć o tym misiu smiech.gif x hahaha:D x Broken, pewnie nie jesteś prawdziwym tygryskiem. Wątpię żebyś umiała przetrwać w dżungli. x fakt, ciężko przetrwać bez męskiego ramienia:(:)

Gość gość
Broken, a może nie jesteś tygryskiem, tylko fenkiem?