Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Poluska

Akadero Przedszkole Opinie

Polecane posty

Gość Anna Poluska

Witam serdecznie, bardzo proszę o opinie na temat przedszkola Akadero na Białołęce. Nie dawno się przeprowadziliśmy i to wydaje mi się sensowne. Proszę tylko o szczere opinie chętnie spotka się z Mamami i porozmawiam.

Gość Natalia Parudzińska
Akadero Super Przedszkole. Bardzo się cieszę Kochana, że poruszyłaś ten wątek, moja córka chodzi do Akadero już drugi rok uwielbia ciocie ( przedszkolanki ), czasem zastanawiam się, czy nie kocha ****ardziej niż mnie :) Przedszkole blisko domu na Strumykowej, warunki bardzo dobre, jedzenie przednie , nigdy jeszcze nie słyszałam, żeby moja Zuza marudziła, że coś jest nie tak. Co w tym wszystkim najlepsze to to że Zuzka już od 3 roku życia z językiem angielskim na styczność, bo to przedszkole 2 językowe. Nie zastanawiaj się tylko Ci serdecznie polecam. A jeśli spać nie możesz bo widzę, że już o 7 piszesz może się spotkamy, napisz na priv może Ci więcej powiem ja już na Białołęce 9 lat mieszkam.

Gość Joanna Chołodecka
Witam Was serdecznie, cieszę się bardzo, że w końcu ktoś prawdziwe i pozytywne opinie o Akadero napisał. to przedszkole to wymarzone przedszkole, nie można sobie lepszego wyobrazić dlaczego? Nasza Kajka chodzi dopiero 5 miesięcy na Strumykową, zaczęła więcej z nami rozmawiać, nauczyła się liczyć, śpiewa piosenki, potrafi się sama sobą zająć, liczy i mówi wierszyki po angielsku, jak potrafi ale mówi jeszcze pół roku temu była zamkniętym w sobie dzieckiem i ciężko było do niej dotrzeć, już baliśmy się z mężem, że skończy to się u psychologa, ale wszystko zeszło na dobrą drogę. W Akadero mają też bardzo dobre jedzenie jak na przedszkole i nie ciągną od rodzicow ciągle pieniędzy jak ma to miejsce w innych przedszkolach. Polecam na 1000%

Gość Kajka554
Akadero polecamy a szczególnie Adaś, bo to dzieci powinny oceniać przedszkole do jakiego chodzą a nie mamusie którym się nudzi w domu mój synek każe napisać tak " Bardzo kocham Panią ciocie bo jest dobra i gramy w gry, lubię chodzić do przedszkola bo mam dużo koleżanek i cały dzień coś robimy. Mój syn siedzi mi na kolanach i szczerze mówi że lubi Akadero to ja mu wierzę. Najważniejsze jest żeby dziecko było zadowolone.

Gość gość
Proszę o aktualną opinie o Akadero, bo czytam że ostatnio coś się tam popsuło?

Gość gość
Ja podbijam temat, czy ktoś może ma doświadczenie ze żłobkiem Akadero?

Gość gość
Też chetnie prZeczytam opinię na temat żłobka.

Gość Karolina

Rodzice! Nie dajcie się oszukać, bądźcie czujni na swoje dzieci bo przedszkole powinno być przede wszystkim dla dzieci, a nie dla Rodziców. Właściciel kazał Pracownikom wymyślać coś co zmanipuluje Was- Rodziców.

Rodzice! Wszystkie pozytywne opinie są  kupione przez Właściciela. Aktualnie chce zakryć niedoskonałości a jedynie przypodobać się Rodzicom oferując np. poranną kawę.Nie dajcie się zmanipulować bądźcie czujni. Tak Właściciel zawsze działał. Wszyscy wiedzą o tym którzy pracowali u niego. Teraz oferuje Rodzicom przyjemności , sam chowa się a później jak już zmanipuluje , zobaczy, że Rodzice zostali oszukani to wyjdzie, " ukaże się"  i  będzie uśmiechał się do Was- Rodziców.  Niekiedy pogłaszcze głowy Waszych dzieci a pod nosem powie: "głaszcze swoje pieniążki a tych bachorów nie znoszę".