Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dzisiaj zwrot podatku 7 tys

Polecane posty

Gość gość
16 59 co chcesz sobie udowodnić tymi złośliwościami ??? wiesz ja mam 5 dzieci i nie potrzebuje plastyki niczego fakt nie wyglądam jak 20 ,ale mąż kocha i mówi że niezła dupa ze mnie jest :-) a ludzie którzy mnie nie znają nie wierzą że mam 5 dzieci :-) bo nie wyglądam Więc ja pytam jak wygląda matka ? ja tego nie rozumiem na kafeterii ta piep/rzona złośliwość zaniedbana mama jednego dziecka może mieć większe kłopoty z wagina czy piersiami każdy ma inne ciało

Gość gość
uuuu zazdrość ma juz trzy litery ZAZ...... a moje ciało , oj byłabys bardzo zaskoczona , a moja pochwa ? nie ruszona :P

Gość gość
gość dziś 16 59 co chcesz sobie udowodnić tymi złośliwościami ??? wiesz ja mam 5 dzieci i nie potrzebuje plastyki niczego fakt nie wyglądam jak 20 ,ale mąż kocha i mówi że niezła d**a ze mnie jest usmiech.gif a ludzie którzy mnie nie znają nie wierzą że mam 5 dzieci usmiech.gif bo nie wyglądam Więc ja pytam jak wygląda matka ? ja tego nie rozumiem na kafeterii ta piep/rzona złośliwość zaniedbana mama jednego dziecka może mieć większe kłopoty z wagina czy piersiami każdy ma inne ciało x te złosliwe myśla ze mamy cycki na plecach , obwisły brzuch z rozstepami i wypadajaca pochwe HEH

Gość gość
oczywiście, ja mam 2 dzieci, w ciąży tyłam po 30 kg i od razu chudłam, mam płaski brzuch bez rozstępów, tylko troche rozstepów na piersiach. A przychodzą takie po 1 dziecku do programu chce być piekna czy podobne i taki mają cellulit czy rozstępy że nigdy takiego na oczy nie widziałam. Także wyglad ciała nie ma nic do tego, ile kto ma dzieci. Moja matka po 4 porodach., teraz ma 67 lat a sylwetke jak laska.

Gość gość
17 31 dokładnie tak dlatego nie rozumiem tych złośliwości ja mam znajomą po jednym porodzie niestety kleszczowym do dziś ma problemy tam na dole :-( więc to nie ma znaczenia wszystko zależy od ciała i predyspozycji ja chodzby kobieta miała 20 dzieci o pewnych rzeczach bym nie wspomniała bo to nie moja sprawa chyba są granice prostactwa no oczywiście po za moją teściową :-o

Gość gość
taaak pochwa nieruszona, skóra oczywiście produkuje nadal kolagen, cycki jak skała ;-) Dobre.

Gość gość
hmmm autorka chyba nie lepsza, bo sama zaczeła wyzywać od zazdrośnic i bezpłodych. Nie królico nie zazdroszczę ci niczego. Bandy bachorków i kolejnego w drodze? Nie moja bajka. Płacisz podatki to zwrot ci się nalezy i tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś hmmm autorka chyba nie lepsza, bo sama zaczeła wyzywać od zazdrośnic i bezpłodych. Nie królico nie zazdroszczę ci niczego. Bandy bachorków i kolejnego w drodze? Nie moja bajka. Płacisz podatki to zwrot ci się nalezy i tyle w temacie. x kolejna litera do zazdrosci ZAZD...... HEH

Gość gość
ale ja nie napisałam że moje ciało się nie zmieniło po dzieciach ,ale to co ty piszesz prosta kobieto i tak do ciebie nie dotrze . Widzisz dla ciebie to królico , bachor i pewnie inny rynsztok to porządek dzienny ja jeszcze cię widzę teraz z pifkiem i papieroskiem w dresiku z różowym lakierem po zawodówce tak tak taki typ jak ty jest najgorszy wiesz czemu bo jesteś NAJMĄDRZEJSZA a w zasadzie goowno wiesz :-) taka prawda :-)

Gość gość
gość dziś ale ja nie napisałam że moje ciało się nie zmieniło po dzieciach ,ale to co ty piszesz prosta kobieto i tak do ciebie nie dotrze . Widzisz dla ciebie to królico , bachor i pewnie inny rynsztok to porządek dzienny ja jeszcze cię widzę teraz z pifkiem i papieroskiem w dresiku z różowym lakierem po zawodówce tak tak taki typ jak ty jest najgorszy wiesz czemu bo jesteś NAJMĄDRZEJSZA a w zasadzie goowno wiesz usmiech.gif taka prawda usmiech.gif X znasz z autopsji ? swojej ? matki ? sąsiadki ? siostry ?

Gość gość
zawistne zazdrosne suki bezdzietne czy co ??albo bolca nie macie :-o

Gość gość
matki i siostry nie mam sąsiadki fajne dziewczyny Nie takie zera jak ty :-) pani najmądrzejsza , cudowna i wszechmogąca pomódlmy się do CIEBIE :-) i wypij za nasze zdrowie kolejne pifko

Gość gość
gość dziś matki i siostry nie mam sąsiadki fajne dziewczyny Nie takie zera jak ty usmiech.gif pani najmądrzejsza , cudowna i wszechmogąca pomódlmy się do CIEBIE usmiech.gif i wypij za nasze zdrowie kolejne pifko x napiecie przedmiesiaczkowe czy żaden facet cie nie chce ? heh sasiadki fajne dziewczyny - do jabola :P

Gość gość
gość dziś hmmm autorka chyba nie lepsza, bo sama zaczeła wyzywać od zazdrośnic i bezpłodych. Nie królico nie zazdroszczę ci niczego. Bandy bachorków i kolejnego w drodze? Nie moja bajka. Płacisz podatki to zwrot ci się nalezy i tyle w temacie. x kolejna litera do zazdrosci ZAZD...... HEH x uuuu a czego to niby ci zazdroszczę? Prędzej ty mi - wolnego czasu bo przy jednym dziecku mam go zapewne więcej niż ty przy swojej gromadzie

Gość gość
uuuu a czego to niby ci zazdroszczę? Prędzej ty mi - wolnego czasu bo przy jednym dziecku mam go zapewne więcej niż ty przy swojej gromadzie x ojej i nawet nie mam czasu wejsc na kafeterie:P a co dopiero isc siusiu :P

Gość gość
TRAFIŁAS X X X BRAK BOLCA :p

Gość gość
17 54 MASZ RACJĘ :-) ustąpię ci w myśl zasady GŁUPSZEMU SIĘ USTĘPUJE bo wiesz jak to jest wdać się z debilem takim jak ty w dyskusję potem nas pomylą czy co :-o a ja podziękuję :-p także ZDRÓWKA :-)

Gość gość
do 14 :21 kochana ja mam 5 dzieci i żeby je odliczyć to trzeba mieć dochód geniuszu Więc sama wykalkuluj jaki musi być dochód ,aby otrzymać zwrot a potem pisz o KANAPKACH ZE SMALCEM hehe smiech.gif do tego za niedługo będzie 500 plus na 4 dzieci usmiech.gif zastanawiam się nad 6 jezyk.gif Jak już prowokujesz to chociaż się doucz możesz mieć wcale nieduży dochód y odliczyć piątkę dzieci wystarczy dochód ok 50tys łącznie bowiem głąbku w tej chwili masz tak ze jeżeli nawet nie wystarczy zaliczki na podatek,to urząd wypłacić ci może ulgę na dzieci w całości,różnicę uzupełniając do wysokości zapłaconej składki na ubezpieczenie społeczne.Polecam się douczyć. I za 4koła z hakiem żyć mozesz z tą swoją piątką na poziomie zapewne.

Gość gość
:-D dobre :classic_cool:

Gość gość
uuuu a czego to niby ci zazdroszczę? Prędzej ty mi - wolnego czasu bo przy jednym dziecku mam go zapewne więcej niż ty przy swojej gromadzie x ojej i nawet nie mam czasu wejsc na kafeteriejezyk.gif a co dopiero isc siusiu jezyk.gif x Ale to ty to napisałaś nie ja. Przy 4 dzieci masz mniej czasu i mniej kasy, bo dzieci kosztują. Przykładowo ja za wakacje płacę 3 (a to i tak wersja uboga) za głowę czyli 9k, ty za tą samą imprezę zapłacisz 18k. Więc ten zwrot nawet na porządne wakacje nie starczy. Dopilnuj żeby każdy odrobił lekcje, rozwieź na zajęcia dodatkowe. Nawet auto musisz mieć większe, bo przynajmniej 6 osobowe. Więc czego mam ci zazdrościć???

Gość gość
Aurotko masz rację - kończę z tobą rozmowę bo z królica nie ma o czym gadać. Uważaj na swoje narządy rodne żebyś po drodze macicy nie zgubiła.

Gość gość
:-D ale cię zjechały dobre :-D Dawno mnie żaden temat tak nie rozbawił

Gość gość
no mnie rozbawiła " uboga wersja wakacji : no tak bo innych nie znasz :P i kup sobie może wibrator :P skoro żaden facet cie nie chce :P

Gość gość
gość dziś Aurotko masz rację - kończę z tobą rozmowę bo z królica nie ma o czym gadać. Uważaj na swoje narządy rodne żebyś po drodze macicy nie zgubiła. gość dziś smiech.gif ale cię zjechały dobre smiech.gif Dawno mnie żaden temat tak nie rozbawił x nawet sama sobie odpowiadasz to pewnie jabolka pijasz do lustra :P he he he

Gość gość
Mnie też rozbawiło bo kobiecina prowokuje i nawet nie ma pojęcia o czym pisze. Jak wielki trzeba mieć dochód by czwórkę czy piątkę odliczyć.HEHE niewielki.

Gość gość
18 01 masz raję przecież wiesz najlepiej jaki jest mój dochód bo jesteś najmądrzejsza nie śmiem się sprzeczać i jaki mam zwrot i kolor oczu :-D padłam kafeterianki mnie rozwalają co niektóre

Gość gość
gość dziś Mnie też rozbawiło bo kobiecina prowokuje i nawet nie ma pojęcia o czym pisze. Jak wielki trzeba mieć dochód by czwórkę czy piątkę odliczyć.HEHE niewielki. x no niestety tak było w ubiegłym roku tłumoczku niedouczony , w tym roku nie odliczysz jesli nie masz od czego :P a mnie stac na bardzo duzó i dlatego ta wasza zazdrosc w was ha ha ha ha

Gość gość
:-D :-D:-D

Gość gość
Autorko lubię Cię mimo że Cię nie znam :-)

Gość gość
Ja ci tylko powiedziałam że możesz mieć gówniany dochód by dzieci odliczyć.To proste. Nie chciało by mi się zajmować gównianym kafe na twoim miejscu wolała bym teraz ten oszałamiający zwrot wydawać.