Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W polsce wszystko jest tansze niz w UE.

Polecane posty

Gość gość
tatra najlepsza :D buehehheheheheheee :D

Gość gość
Dobra widze ze dziecko na etapie przedszkola nie podstawowki wiec koncze z toba cwelu bez argumentow dyskusje :D

Gość gość
Jesteś typowym emigracyjnym osrusem z laptopem na kolanach i polskim piwem w ręku smięciu. Ja właśnie wróciłem z wędkowania na muche. Piękna głowacice wyholowalem. Jutro jedziemy na Mazury, na majówkę cweluchu, popływać moja zaglowka. Ty przebrzydly emigracyjny osrusie, gnij w uka smieciu z tatra w ręku.

Gość gość
Bingol obszczymurze! Zryj te swojehamburgery z kaszanka i chwal, bo nic innego nie mozesz zrobic. Deportowali cie z UK i boli, co?

Gość gość
Ale osrus ma ból dopki. Pij ta tare smieciu i oglądaj p****lia buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Zaglowke to ty smieciu widziales jak swiadectwo ukonczenia podstawowki :D buehehehe :D ale nawet jesli to prawda to zeby mnie zaimponowac to byc musial na ksiezyc poleciec nedzny polaczku :D nie wdaje sie wiecej w dyskusje z zerem bez argumentow

Gość gość
Zapomnialem ze tatra za droga na takiego osrusa z plu bingola co tylko harnasia z biedronki za 2zl chla BUEHEHEHEHE

Gość gość
Zaglowka na tych obsranych Mazurach i jeszcze w ta pogode tez mi przyjemnosc...tutaj mamy Atlantyk i prawdziwe jachty naokolo swiata, ale co ty mozesz o tym wiedziec bingolu, obszczymurze.

Gość gość
Wiem, moze to byc szok dla takiego wiejskiego osrusa bingola, jak inni przezywaja zycie... z zazdrosci sra pod siebie i wymysla pierdoly. Masz na pocieszenie, wyobraz sobie ze tez tam jestes, i tak szczesliwy jak my ktorzy przezyli ta nieprawdopodobna impreze na zywo :) https://youtu.be/pmaR1GQ9fRM

Gość gość
Nigdy nie widzialem tak szczesliwych ludzi jak na tej imprezie wiec twoje pedalskie linki pewnie z testovironem gejem omijam szerokim lukiem :D https://youtu.be/ffChawFtr70 ty tez omin tego linka bo jako gej mozesz obrzygac klawiature na widok pieknej kobiety :D

Gość gość
W Niemczech bez problemu za taka kwote wynajmiesz dom. Podobnie we Francji. W Hiszpanii i w Grecji to juz za duzo, nie potrzeba tyle kasy. W wiekszosci Wloch - tez sie da.

Gość gość
PL śmierdzi bieda i nieudacznikami. Białe murzyny ryją za 3.000 proszę ja ciebie i chwalą a jak nie to kopas w doopas od kapo-pracodawcy. Buahahahaha! Kraj nieudaczników, alkoholików i biedoty.

Gość gość
Uka śmierdzi nieudolnymi polaczkami co mieszkają w zagrzybionych stodołach na wynajmie i piją tatry po dachach, chwaląc się ze to relaks buehahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahaha Sram na uka, kocham Ci przepiękna Polsko.

Gość gość
jp

Gość gość
ek

Gość gość
mv

Gość gość
PL śmierdzi bieda i nieudacznikami. Białe murzyny ryją za 3.000 proszę ja ciebie i chwalą a jak nie to kopas w doopas od kapo-pracodawcy. Buahahahaha! Kraj nieudaczników, alkoholików i biedoty.

Gość Dianakkruk
Tak zgadzam się ale jakie są zarobki w UE w porównaniu do polskich . Siedzę w Anglii już od 5 lat i wracać nie zamierzam. Pracę zmieniłam ostatnio dzięki stronie http://www.moneygrabbing.co.uk/gdzie-szukac-pracy-w-uk/ . Ofert pracy jest mnóstwo jeśli ktoś naprawdę chce i mu zależy to może przebierać w ofertach

Gość gość
temu autorowi artykułu chyba na łeb pieprznęło, ciekawie jak za swoje 1700 zł po 37 latach pracy mogę naszaleć

Gość gość
W 89 roku byliśmy biedniejsi o 50 % od Wegrów i Czechów, do Greków dzieliła na przepaść. Byliśmy na poziomie Ukrainy i Białorusi. Dzisiaj jesteśmy juz bogatsi od Wegrów i Greków, a do Czechów brakuje nam 5%. Ukraińców i Białorusinów prześcignęliśmy trzykrotnie. Brawo Polsko. Kocham Cie moja PL. Srać na nieudolnych ukow.

A dla mnie to tylko małointeligentni ludzie, którzy nie maja doswiadczenia zagranica tak pisza. Jezu ilu z was nie rozumie jeszcze ze niema najmniejszegosensu przeliczac euro na złotówki??? To ze tam dasz za mieszkanie 700euro to nie mozna tego przeliczac na złotówki...bo zeby tak było to musiałabys pracowac zagranica a cała kase co zarobisz przewalutowac do polski i w polsce za to zyc. Wtedy gotówka ci sie opłaca - zarabiac w euro i wydawac w zł w polsce. Fakt sa rzeczy drozsze ale są i tansze. tak samo jak i u nas... Ja nigdy nie przeliczam na zlotówki....ja sobie tak licze ze jak zarobie 3000zł to tak jak u nich 3000euro - i podobnie z mieszkaniem...u nas 1000zł wynajem a u nich 1000euro. Nie licze ze u nas to 5000zł!

Gość gość
W polsce jest pieknie. Piekna przyroda. Mazury. Nie jakies zasyfione dzielnice jak w uka, Dobrze wykorzystujemy fundusze unijne. Uka nic nie umie wykorzystywac. Gnijcie w uk eebane pazdzierze.

Gość gość
Jak mozna przeczytac w du/pie byles i gow/no w UK widziales wuefisto :D

Gość gość
Tak, w Polsce jest tanio. Chyba dla Angola. U nich np tablet Samsunga pięcocalowy kosztuje 120 do 150 funtów u nas 600 zł. To co tu mówić. Przynajmniej ich najgorsze żarcie dla biedniejszych jest tańsze niż nasze. Tylko doruwnujemy im w podatkach i opłatach za usługi.