Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzien kobiet

Polecane posty

Gość gość

wszystkiego najlepszego Kobietki, Mamusie. Jak u Was wyglada dzisiejszy dzien? Prezenty, niespodzianki, plany na wieczor??? A moze ciasza, zawiedzenie? Pochwalcie lub pozalcie sie.

Gość gość
Bukiet kwiatów i szkoła rodzenia, po zajęciach zanim dojedziemy do domu to pójdziemy spać bo za parę dni mam termin porodu. Jestem zadowolona bo uwielbiam kwiaty i nie lubię prezentów, na szczęście mąż nie będzie mnie uszczęśliwiał na siłę i pozwoli mi odpocząć bez żadnych kolacji. Może za rok :)

Gość gość
Ani be ani me ani pocałuj mnie w doope. O. Super nie?

Gość gość
Rano po kwiatku od męża i synka (2,5roku), w pracy kwiatki od 2 kolegów i jakiś kosmetyczny mini gadżet od trzeciego i banan od koleżanki z pracy...:D

Gość gość
życzenia przez telefon :( niestety mąż jest za granicą

Gość gość
Ale przeciez to nie jest MOJE PERSONALNE swieto .. Nie swieto płci, tylko swieto PRAW KOBIET !!! Swieto upamietniajace kobiety walczace o ich prawa, by byc równe wobec prawa z męzczyznami, a nie kobiety jako płec :D Cóz kobiety wywalczyly wam PRAWO do swietowania jak checie :D

Gość gość
moj jak zawsze pamietal,kwiaty piekne,kocham go:)

Gość gość
Buty Christiana Louboutin so kate :)

Gość gość
Życzenia bez kwiatów i prezentu, a ja głupia z brzuchem pod nosem obiad mu do pracy zawiozłam. To ma być równouprawnienie?

Gość gość
A co ty mu dalas na dzien mezczyzny?

Gość gość
Róża, torcik, prezent, ale to z okazji imienin :) Na Dzień Kobiet kwiatka dostała córka.

Gość gergtrg
Mąż zadzwonił z pracy z życzeniami. Potem po raz drugi, z pytaniem co mi kupić. Powiedziałam że nic, i dostałam nic. Jestem zadowolona. Wydatki z wspólnych pieniędzy (a jakich innych?) tylko mnie wkurzają, kwiatów nie lubię, drobiazgi wolę wybierać na swój gust. A tak ogólnie to chyba za stara jestem na takie bzdety. No, może gdyby nam się przelewało, to wtedy można się powygłupiać.

Gość gość
"Życzenia bez kwiatów i prezentu, a ja głupia z brzuchem pod nosem obiad mu do pracy zawiozłam. To ma być równouprawnienie?" Kochanie, ale ty to sobie sama zrobiłaś. Jeśli zależy ci na upominku, spytaj co dostaniesz. Jeśli jesteś w zaawansowanej ciąży, nie ganiaj za dorosłym mężczyzną z jedzeniem... A jeszcze potem masz żal do niego... No swoje podejście najpierw musisz zreformować.

Gość gość
Kwiaty od meza i syna. A pozatym dzien jak codzien w sumie. Pojechalam w kolezankami na kawe i do kosmetyczki z takich ekstra. A do tych co tak narzekają. Pamietajcie ze za 2 dni dzien mezczyzny, ciekawe czy bedziecie pamietac o waszych facetach czy tylko oczekujecie od nich.

Gość gość
Ja rano zrobiłam sobie paznokcie w salonie kosmetycznym. Potem normalka - zakupy, gotowanie, odebrałam syna z przedszkola i zabrałam go na terapię (autyzm). Wieczorem mąż wrócił z pracy i dostałam od niego piękny prezent. Kupił mi winko, kwiaty, bon do kosmetyczki, bon do Mohito, zestaw kremów Vichy, słodkości (bo mam okres) i 2 urocze misie z dedykacją. Jestem bardzo zadowolona :-) Najmilsze jest to że po tylu latach (11) i po tylu trudach (choroba dziecka) on dalej lubi sprawiać mi przyjemność. Cieszy mnie że mimo iż daleko mi do ideału - kocha mnie, zaskakuje i pragnie mnie uszczęśliwiać. Chyba jest dla mnie za dobry. Jestem czasami taka zołzą...

Gość gość
Do gościa z 21.23 to ja ta od obiadu. Dzięki właśnie mi coś uświadomiłaś. To ja go tak rozpieszczam na własne życzenie. Kiedyś gdy taka nie byłam on się bardziej starał. Od jutra zmiana postawy. Trochę zdrowego egoizmu i dzień kobiet codzienne dla samej siebie. Dzięki kobieto. Ściskam.

Maz pojechał w delegacje ale wysłał kwiaty poczta kwiatowa :) z córką poszłam na salę zabaw, później do galerii na lody i zakupy. W domu zabawa,kolacja,kąpiel i spać :) z mężem porozmawialam chwilę na Skype i tak minął nam dzień kobiet :)

Gość gość
ja dostalam prezent od swojego faceta. Jako ze jestem fanka porcelany to zamowil mi z http://porcelana24.pl/ filizanki porcelanowe - dalam mi lekki do zrozumienia co mi sie podoba ;)

Gość gość
Polecam - http://livro.pl/nieodnaleziona-mroz-remigiusz-sku1172278516.html U mnie nie będzie niespodzianek, bo sam powiedziałam mojemu facetowi, co chcę dostać. Wolę żeby mi kupił fajną książkę niż kolejny kosmetyk, którego i tak nie użyję. Mieliśmy już tyle nieudanych prezentów, że już dawno odpuściliśmy sobie robienie niespodzianek. Wolimy pewniaki.