Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gośćwystraszona
Heh ale podsumowanie, nawet ja tyle nie spamiętałam

Gość gość
Napisac kartke i polozyc w widocznym miejscu. Na kartce ma byc napisane : " Wypuerdalaj k****o " . Wybaczcie za wulgaryzmy ale to jest jeden z celów pozbycia sie tych ryjów z pokoju. Ale bym im d**y skopala, nienawidze takiego straszenia ludzi. Jak mozna przychodzic i straszyc kogos. Ja bym sie rzuciła na taka k****, leb bym odrabala i te wstretne galy wydlubala. Przepraszam kochani ale tak wlasnie poczulam tak w tej chwili. Zmory do piekiel s*******ac a nie do ludzi z pazurami. Tak bym sie zachowała ze te mendy by sie mnie przestraszyly a nie ja ich ;) . Teraz mi lepiej ;) nie dawac sie szmatom. Kocurzyca z pazurami ;)

Gość gość
Rada podstawowa( zapomnialam dodac) codzienna modlitwa do wlasnego ochroniarza Aniolka :)

Gość Gothic
Dobra. Ale za darmo robię to tylko raz, w ramach promocji. E Nomine Patris, et Filis, et Spiritus Sanctus, Ich gebe euch entschuldigung im namen von Heilige Gott. Amen.

Gość gośćwystraszona
14:27 wstyd mi pomyśleć o takich słowach, a co dopiero pisać. Chciałabym zobaczyć mine mamy czytającą moje notatki przy łóżku ;d gothic dzięki wielkie ;d już myślałam że jesteś naciągaczem ;)

Gość gość
14:57 hehe a mozesz to przetłumaczyć bo to moze klatwa a nie oczyszczenie ;)

Gość gośćwystraszona
Marian ja nie jem chipsów! Szukaj winy gdzie indziej..

Gość gość
A mama cie wspiera? Bo malo piszesz , nic ci nie radzi?

Gość As28
Ta od kota zapomniałaś wymienić predyspozycji genetycznych o których też była mowa. Trzeba przeanalizować czy ktoś już wcześniej nie miał takich stanów paraliżu ;)

Gość gość
Gothic i tych kilka obcych slow mialo kosztować 20 zl ? ;)

Gość As28
Zapomniałam jeszcze o psychoanalizie i czy nie było traumatycznych wydarzeń w dzieciństwie. Chyba to wszystko z powyższych pytań i wytychnych

Gość gość
Marian wiem wiem kolego masz niedotlenienie przestrzeni półmozgowej i te wpisy napady złosci ? Hm już lepiej nie będzie musisz się z tym pogodzic synu

Gość gość
Goscprzestraszona, rozszyfrowalam cie- jestes zbyt delikatna i dlatego masz mary senne. Musisz nad soba popracować . A zapytam czy uprawiasz jakis sport? Cokolwiek?

Gość gość
Marian 37 chcesz mieć braci znajomych idż do zakonu

Gość gość
Marian 37 Woow błyskotliwy jestes czasem i dupa błysnie Ostatnio byl tu taki podobny jak ty ale go zabrali na leczyć

Gość Hehgość
Kocurzyca z pazurami x Karteczki można sobie darować, ale cała reszta poparta dobrą wizualizacją rozniesie te zmory w pył. Przy takim nastawieniu są bez szans! :-) Z tym, że trzeba być czujnym, jeżeli nie mieszkasz sama (opisałem to gdzieś wcześniej). Wtedy może zrobić się niewesoło

Gość Taki sobie duch
Gothic Czy ty naprawdę myślisz że my znamy łacinę? Weź to przetłumacz na ludzki język :-P

Gość gość
Haloooo halooooo

Gość gość
Slowianin odczep sie od Joanki

Gość gośćwystraszona
15:36...tak, lekkoatletyke

Gość gość
15:44 hehe no tak bo jakby zaczela kopać zmore to by caly dom słyszał ;)

Sklep odzieżowy Zapraszam do odwiedzania i polubienia strony. Już niedługo konkurs a do wygrania śliczna torebka www.facebook.com/stylove.lodz

Gość gośćwystraszona
Slowianin wez idz stąd bo na nikim wrazenia nie robisz, pare stron wcześniej zostawiłam Ci jeszcze jedną wiadomość ale chyba jej nie przeczytales bo gdybys to zrobił to nie wierze byś był tak głupi by dalej to ciągnąć

Gość To ja od kotow
Lekkoatletyka jest super a te zmory to moze rzeczywiscie jakies genetyczne sprawy, szkoda mi bardzo ciebie. Zawsze mi wszystkich szkoda ktorzy maja jakies problemy. Moja corka cierpi na migreny i to tez jest genetyczne po babci z taty strony :(

Gość To ja od kotow
Slowianin moglbys juz wreszcie sie ogarnac.

gośćwystraszona Dopiero teraz trafiłam na ten temat i muszę przejrzeć dalsze Twoje wpisy(jestem na str.2). Wiem,o czym mówisz,bo mam podobnie i żałuję,że nie nie mogę wywoływać tych stanów na życzenie i "bez życzenia". Mam nadzieję,że już doceniasz ten dar,którym Cię los obdarzył. Odezwę się,jak poczytam Twoje posty. A w ogóle,to Ci zazdroszczę :-)

Gość gość
Słowianin widzę nic do ciebie nie dociera Nie chce nam się czytac tych wypocin nie robią wrażenia Egoista jestes i tyle

Gość gość Anonimus
Slowianin wiesz co nie będę z tobą pisal jesteś niższą formą życia Mam pylko jedno pytanie kiedy miales wypadek ??? Przeciesz się stakim ryjem nie urodzileś