Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anabelle34

Pomocy dowiedzialam sie ze moj facet zmusil do aborcji swoja ex

Polecane posty

Wiesz nie można też osądzać partnera bo kobieta też miała rozum chociaż aborcja to już jest 5 przykazanie nie zabijaj i on może kiedyś trafić do piekła :o Ale może właśnie go zmienisz na lepsze, jeżeli Cię naprawdę kocha a miłość wszystko zmienia. Wiesz ja żałuję, że posłuchałam rozsądku i zrezygnowałam ze związku z osobą co był kiedyś hazardzistą i skrzywdził dużo ludzi, żałuję że nie zaakceptowałam tego on teraz wyjeżdża na drugi koniec Polski a chciał do mojego miasta znaleźć pracę i być przy mnie. Widać, że się zmienił i się zakochał we mnie i zaleczył to uzależnienie, ale już 3 szansy nie dostałam a powiem Ci, że cofnęłabym czas, nie można oceniać po przeszłości bo Ciebie nie skrzywdził.

Ja się bardzo biłam z myślami bo co ja z takim mam być co miał jakąś przeszłość a co to ja jakaś święta? Teraz bym cofnęła czas i dużo bym dała byśmy do siebie wrócili. Kocha mnie, ale już podjął decyzję o wyjeździe.

Nie powiedział Ci tego na początku bo chciał zrobić na Tobie wrażenie i chciał zobaczyć jak zareagujesz jak już Ci będzie zależało. Wiem, że to trochę egoistyczne z jego strony, ale na Twoim miejscu dałabym szansę. X Nie rozmawiaj z tą kobietą bo poco Ci? Jeśli A+B = oddziałują na siebie to C się nie wpierdziala :)

Gość gość
Okropne.Ciezko zaufac takiej osobie.

Gość gość
i jak ta historia sie skonczyla? Co to znaczy ze ja namawial?

Gość gość
Przeciez podobno tak mowi ue polkie kobiety domagaja sie aborcji wiec o co tobie chodzi?

Gość gość
Ja bym z takim facetem nie była