Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utracone szanse po 30

Jestem facetem po 30 i nie mam juz ochoty poznawac kobiet

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś - jest jeszcze sporo wsi np.w Pomorskim, gdzie sprawa wyglada dokladnie tak, jak mowie, a polowa ludzi robi na czarno. Mam tam rodzine i znajomych. Duza czesc zatrzymala sie mentalnie w PRL-u :P Nie ma tam nikogo po studiach, bo te osoby przeniosly sie do wiekszych miast. Co do ubran, fakt, w duzym miescie tez sie potrafia wulgarnie i bez gustu ubrac, tylko na wsi nie ma markowych ciuchow (choc czasem mozna cos zamowic bo Internet jest). Czy sa zaradne? W wiekszosci - nie. Ale mniej wymagajace.

Gość gość
No to ja mam kolezanke na zbyciu, szczupla, z twarzy sliczna, 29 lat, wielkie zielone oczy, geste wlosy, ma 2 zawody techniczne i licencjat, nie robi bledow jak mowi. Jest tylko troche pusta ale to nie powinno przeszkadzac.

Gość gość
dziewczyny sa znudzone (chyba dlatego ze w okolicach 30 zaczynaja sobie zdawac sprawe, ze stracily najlepsze lata), wszystko bacznie i dokladnie obserwuja, nie popuszczaja wodze fantazji... to nie kwestia myslenia, że straciło sie jakies lata....po prostu ida na randke, widzą , ze siedzi brzydki i nudny facet, to przez grzeczność dosiedż ado końca spotkania i tyle, co tu sobie fantazjować, ze facet nie jest nudnym ujem, skoro jest i to widać i słychać

"Jest tylko troche pusta ale to nie powinno przeszkadzac" - czy ja wiem czy by mi to przeszkadzalo? Pewnie jakos bardzo nie, ale skoro jest ladna, wyksztalcona, inteligentna, ma dobry zawod, to na pewno szuka tez kogos nadprzecietnie przystojnego...

Gość gość
Nie, ona szuka kogokolwiek. od ponad 10 lat wszyscy faceci zostawiaja ja po gora 3 miesiacach.

Gość gość
Miala tych facetow ok. 80 ale z wiekszoscia z nich nie spala.

To co z nia jest nie tak? Na czym polega ta jest pustosc? Na tym, ze co rok sobie kupuje nowego iPhone'a? Na tym, ze lata w wolnym czasie po sklepach i kupuje sobie ciagle nowe ciuchy? Na czym jeszcze?

Gość gość
Serio, ona nie jest zla :) tylko nie ma wlasnego zdania i ciagle przejmuje je od innych. Moze ci faceci wiedza cos wiecej niz ja, bo ja ja znam tylko z tej strony. Kazdy ja rzuca po pewnym czasie bo mowi, ze nie da sie z nia wytrzymac i jest nudna, ale tak w relacjach kolezenskich mnie nie drazni...

Gość gość
No tak, z ciuchami to masz racje, poza tym uwielbia robic sobie selfie z dziobkiem, potrafi na FB w ciagu 30 dni wrzucic ok. 100. Ale naprawde jest bardzo ladna.

Ciekawe czy dobra w lozku ;)

Gość gość
Coś mi się wydaje że temat jest kontynuacją wątku który całkiem niedawno założył niejaki "Poniedziałkowy rozkminek" który to przez bity miesiąc lamentował na forum że jakaś laska nie chciała takiego super gościa jak on. Tutaj wyczuwam ten sam ton, ten sam styl pisania, ta sama maniera czyli powtórka z rozrywki. Ludzie dajcie żyć i nie odpisujcie temu durniowi :(

Gość gość
eee, pamietam ten watek, ale tamten gosc wciaz szuka, a ten pisze, ze juz mu sie nie chce... roznica zasadnicza. ale jeden drugiego wart. jedno jest pewne i tu autor ma racje - faceci po 30, a szczegolnie pod 40 to juz przechodzony towar i z pretensjami...

Gość gość
pierwsze dziecko do 30 jak się pozna kogoś fajnego a ja przegrałam swoje życie ,mam już 33l i nikogo niepoznaje, jestem na straconej pozycji ,ech co za życie pecha zawsze miałam do milosci

Gość gość z Krakowa
Można kochać kilka razy, nie ma co popadać w jakiś marazm. Ludzie po 30tce a piszecie jakbyście już mieli kłaść się do grobu...

Gość wydaje mi sie
że przesadzasz. Umawiam się z facetem wiele brzydszym niż ja. Jego ciało też nie powala. W dodatku jest sporo starszy. Za to jest inteligentny, miły, kontaktowy, zaradny, ma poukładane w głowie i jego towarzystwo sprawia mi przyjemność. W byciu z kimś uroda ma znaczenie drugorzedne.

Gość gość
no ja mogę się kłaść do grobu choć wszyscy mi mówią ze jestem ładna, ale co z tego nikogo nie poznaje czy to szkoła, praca, bo o dyskotekach gdy miałam 20l niechcialam słyszeć ,nie moje klimaty do tego zero znajomych, przyjaciół ,ech zaraz stuknie 40 i kto mnie weźmie tez nikt, a duzo nie-wymagam od ludzi, tyle ile powinnam ,księcia tez niechce bo by inne baby go chciały odbić, e tam:(

Gość gość
Nikogo nie idzie poznać jak komuś dlugo dokucza samotnosc to już nawet nie jest optymistka tylko pesymistka i tak życie przez palce ucieka , chciałabym kogoś poznać uczciwego pracowitego i tyle, ale szanse mam zerowe,a jeszcze jakbym miała dziecko to mniejsze niż zero, bo kobiet z dzieckiem mało kto chce wychowywać obce geny, le tam

Gość gość
Poszukuje wciąż miłości ,bo czym jest życie bez miłości, no czym? niczym. Latka lecą bo juz 33l i niedługo nawet się nie rozmnoze, bo będę przeterminowana hehe he

Gość gość z Krakowa
Czym jest człowiek bez miłości? Człowiekiem.

Gość gośćiówa 36
Przeczytałam post autora i jakbym czytała o sobie. Aż się przeraziłam bo poczułam się jakby ktoś siedział w mojej głowie. Mam 36 lat i czuję się totalnie wypalona emocjonalnie. Różnie mnie tylko to że mam dzieci. Jestem kobietą niezależną, inteligentną, zadbaną, szczupłą, podobno piękną( zdanie facetów) i totalnie samotną. Nie potrafię się już w nic zaangażować choć bardzo tego chcę. Gdzie porządni faceci???

Gość gość
proponuje kota

Gość gość
Z potencją problemy można rozwiązać łatwo i nieszkodliwie, mianowicie suplementy diety na potencje to świetny sposób. Ja sam stosuje od jakiegoś czasu IQMAN i u mnie jest coraz lepiej.