Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgsrg

czy taki pierścionek zaręczynowy jest ładny?

Polecane posty

Gość gość
upup

Gość gość
Ładny by był z białym brylantem

Prawdę powiedziawszy, nie w moim typie. Najłatwiej wybrać, przyglądając się jaką biżuterię nosi przyszła narzeczona. Jeśli lubi kolorowe kamienie i masywne pierścionki, to ok. Jeśli nie nosi wcale pierścionków, lub nosi proste, to lepszy będzie bardziej klasyczny, z jednym kamieniem.

Gość gośćgsrg
czyli niebieski kamień nie pasuje na zaręczyny? Bo wiem że lubi topazy ale nie wiem czy kupować pierścionek z topazem czy może jednak z diamentem? :o

Jak lubi topazy, to jasne, że może być topaz. Jakie nosi pierścionki?

Gość gośćgsrg
w sumie to nie nosi żadnego pierścionka, ale z tego co widziałem to ma i delikatne proste i takie mocno błyszczące z cyrkoniami. Lubi jak biżuteria się świeci i skrzy, ale nie lubi też tandety i kiczowatości. Ma biżuterię z topazami bo lubi te kamienie, ale nie wiem czy pierścionek zaręczynowy z topazem to będzie dobry wybór czy może jednak klasycznie z diamentem?

Gość gość
Podoba mi się, ale ja lubie takie masywne pierścionki, duży kamień i jakieś zdobienie obok niego. Natomiast nie wiemy, w czym gustuje Twoja przyszła narzeczona. :)

No to jeśli lubi proste, to raczej nie ten. Jeśli lubi błyszczące, to nic tak nie błyszczy jak brylant. No i taki pierścionek jest uniwersalny. Tylko taki z okruchem brylantu jest trochę bez sensu. Albo przynajmniej 0,2 karata, albo ładny, pojedynczy topaz. Zależy na jaki wydatek możesz sobie pozwolić.

Gość gośćgsrg
Tylko czy niebieski topaz to dobry wybór do pierścionka z zaręczynami? Z tego co widzę to prawie każdy wybiera klasyczne diamenty.

Gość gość
mi się podoba, kolor kamienia też ale każdy ma inny gust nie lubię takich delikatnych pierścionków gdzie tylko nitka i bobek podobają mi się takie zdobienia świecące

Gość gośćgsrg
*zaręczynowego.

Gość gośćgsrg
do 1.500-2000 zł, też uważam że mały brylancik to i tak świecić się nie będzie, a te większe często sa kosmicznie drogie. Topaz jest tańszy, ale nie dlatego myślę o topazie, jak już wspomniałem zawsze podobał się mojej dziewczynie.

Gość gość
nie podoba mi sie, za ordynarny, bazarowy

Gość gość
Mnie sie nie podoba

Gość gość
Ja uważam, że jest piękny chciałabym taki dostać

Gość gość
na zaręczyny to tylko białe diamenty kolorowe wyglądają dziwnie

Gość gośćgsrg
ten pierścionek w rzeczywistości jest drobny i nie wygląda tak bazarowo jak na zdjęciu.

Gość gość
Czemu biale zloto? I oczko raczej bezbarwne ale ogolnie wzor sliczny

Gość gośćgsrg
Ona nie lubi żółtego złota, całą biżuterię ma w srebrze, bądź białym złocie.

Gość gość
Jest piękny jak z dawnych czasów . Życzę powodzenia kandydatce która go otrzyma i szczęścia

Gość gość
Jakiś taki odpustowy i trochę tandetny, najlepiej diament, do wszystkiego bedzie pasował no i bardziej skromny bo ten za bardzo rzuca się w oczy.

Gość gość
Jest cudowny !,!

Gość gość
Nie jestem zwolenniczka kolorowych kamieni... Zwlaszcza w tak waznej bizuterii, ktora kobieta ma nosic juz do konca zycia. Postaw raczej na bialy kamien- ktory jest klasyczny i raczej w kazdy gust trafi. Poza tym pierscionek bardzo ladny

Gość gośćgsrg
Z tego co widziałem jej zamęzne koleżanki mają własnie takie delikatne pierścionki z diamentem. I tak się teraz zastanawiam czy taki pierścionek z niebieskim oczkiem w ogóle by się jej spodobał, a z drugiej strony bardzo lubi niebieskie topazy. Mam mętlik w głowie, choć mnie się ten pierścionek bardzo podoba ale przecież nie ja go będę nosił.

Gość gość
Mi sie nie podoba, lepsze skromniejsze

Gość gość
Sliczny.Najpierw przeczytalam komentarze a potem zobaczylam pierscionek.Myslalam,ze bedzie ciemniejszy kamien,pomylilam z innym kamieniem.Naprawde bardzo ladny.A to,ze wszystkie kolezanki jej maja z brylantem?I co z tego,przynajmniej bedzie miala oryginalny pierscionek,a nie tak jak wszystkie kolezanki.Ja bym chciala taki dostac.

Gość gośćgsrg
Dziękuję za odpowiedzi, coś mi podpowiada żeby wziąć ten pierścionek. Jeszcze dam sobie czas do namysłu i do przemyślenia decyzji, ale na razie skłaniam się jednak ku temu pierścionkowi.

Gość MAlwina0987
A one nei są wszystkie bardzo podobne?

Gość gość
Mi się podoba