Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgsrg

czy taki pierścionek zaręczynowy jest ładny?

Polecane posty

Nie słuchaj, że musi być biały kamień bo jeśli lubi topazy to właśnie taki kamień sprawi jej radośc. Wzór nie w moim guście bo lubie bardzo delikatną biżuterię ale to Twojej kobiecie ma się podobać. Ja mam ze szmaragdem i go uwielbiam :) Powodzenia.

Gość gość
szmaragd? przecież to jest zielone :/

Gość gośćgsrg
Eyamei, no właśnie obawiam się że dla mojej dziewczyny może być za mocno ozdobny, choć widziałem ten pierścionek na żywo i sprawia wrażenie zdecydowanie bardziej delikatnego niż na zdjęciu.

Gość gość
Brzydki i niebieski kolor nie pasuje na zaręczyny, nikt nie odrózni czy to zwykły pierścionek czy zaręczynowy.

Gość gość
Nie słuchaj nikogo. :-) To Ty pierścionek wybierasz i to ma być od Ciebie w Twoim guście. Pierścionki drobne z białym brylantem są przereklamowane. Ten jest śliczny. Ja bym się nie zastanawiała. :-) kupuj śmiało.

gość wczoraj Brzydki i niebieski kolor nie pasuje na zaręczyny, nikt nie odrózni czy to zwykły pierścionek czy zaręczynowy. x ale to nie ludzie mają odróżniać, tylko oni mają wiedzieć. Ja mam zaręczynowy pierścionek z brylantem, ale czarnym. I kocham go najbardziej na świecie, bo to był mój wymarzony.

Gość gość
Mi by się bardzo podobał