Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja otyłość nie pozwala mi czerpać przyjemnośći z seksu

Polecane posty

Gość gość

moja otyłość nie pozwala mi czerpać przyjemnośći z seksu. Mam sama opory a cóż sie dziwic mężowi. Tak bardzo bym chciała schudnac dla siebie jego dla naszych nie uwolnionych jeszcze fantazji

Gość gość
To schudnij

Gość gość
Wu.wu.nio, jak udaje ci sie przeprowadzac zreczne pchniecia kabanosem jak żeś taki utyty :P

Gość gość
Troszkę nie rozumiem ja też do szczupłych nie należę w łóżku raczej mi to nie przeszkadza. Więcej tolerancji dla siebie.

Gość gość
Hm. Jestem kobieta. Uwielbiam od tylu ale nie mogę patrzeć na wiszace faldy i brzuch wiszacu. Jak wszystko sie rusza tam i spowrotem. Maz gdzy mnie zlapie za biodro tłuszcz przelewa mu sie miedzy palcama. nie spolzylam juz z nim chba z 2 mce

Gość gość
Autorko,większej bzdury nie słyszałam! Gorzej jak byś była chuda z wystającymi koścmi jak co niektóre.Co ma otyłość do sexu?W czym to przeszkadza bo nie kumam?Twój mąż taki przystojny jest że chcesz mu sie przypodobać?Nie macie po 20 lat,więc nie przesadzaj.

Gość gość
Nie mam pojęcia o co chodzi ,może zaskocz go kup jakąś sexi bieliznę,..

Gość gość
Mam 29 lat. Jedno dziecko. Bardzo sie kochamy ale to sie w niczym nie przeklada a seks. Ciągle stresy. a w mojej glowie tyle fanntazjo. meza mam przystojnego poukladanego kochajacego moje dziecko nad zycie moje i jego ale jakos ciezko mi.przebic namowic go na seks w lesie na szybki numer tu i tam a w bialy dzień jak mam sie rozebrac to katastrofa

Gość gość
Masz bardzo niską samoocenę ,przecież piszesz że kochacie się ,może on właśnie lubi kobiety z nadwagą ,pozbądż się samokrytycyzmu,nie załamuj bo to odbije się na twojej psychice. Wybacz ale dziś jestem już nieco zmęczona,jeśli chcesz to podaj maila ,kiedyś też sama walczyłam z nadwagą,może będę mogła ci coś poradzić. pozdrawiam

Gość gość
Super

Gość gość
Ona ma rację.

Gość gość
Rada jest tylko jedna: weź się za siebie schudnij. Inaczej za jakiś czas mąż znajdzie kochankę, bo będziesz mu ciągle seksu odmawiać. Możecie się oburzac, a co! Ja napisałam prawdę, w dobrej wierze, nie że złośliwości.

Gość gość
Nie słuchaj jej.

Gość gość
Czy osoby piszace w czym przeszkadza otylosc w seksie byly np w ciąży? Jesli tak to gratuluje jesli pod koniec ciąży byly nadal tak skoczne i aktywne w łóżku. Macie porównanie dodania sobie brzucha doliczcie jeszcze biodra uda nogi

Gość gość
Po ciazy zostal mi brzuch wiszący

Gość gość
To się wez za siebie skoro ci to przeszkadza. Lato idzie. Dieta mz i ćwiczenia jakies. Basen. Spacery chociaż.

Gość gość
Taa

Gość gość
Prędzej chudy zdechnie niż gruba schudnie. Te grube są odrażające z tą swoją nadwagą. I często cuchnie im z ust.

Gość gość
Słuchaj kochana. Masz dwa wyjścia: 1. Jeśli Twoja waga Cię unieszczęśliwia i czujesz się z nią niekomfortowo to zrób wszystko, żeby schudnąć, zapisz się na ćwiczenia przede wszystkim, zmień dietę, cokolwiek 2.Spróbuj to zaakceptować. Skoro mąż chce uprawiać z Tobą seks, widocznie mu się podobasz i pociągasz go… Może wcale nie jesteś otyła? Ja jestem szczupłą dziewczyną, a mam takie dni w roku, kiedy zaczynam się szczypać po brzuchu i widzę fałdki tłuszczu, a potem myślę, że nikt mnie nie pokocha :P Ale tak serio - nie przejmuję się tym, bo wiem, że to jakieś moje urojenie spowodowane gorszym dniem. Pozdrawiam :)