Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobaja sie wam ubranka z zary?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie sa jakies dziwne. Owszem, jest troche fajnych, ale w wiekszosci dziwne kroje. Bluzki szersze niz dluzsze, sukienki z odkrytymi plecami i bokami dla 2 letniej dziewczynki itp. I wszedzie szarosci. Nic radosci nie ma w tych ubraniach

Gość gość
Bardziej te z H&M i F&F

Gość gość
w zarze jest sporo rzeczy, ktore faktycznie ladnie wygladaja-Ale tak jak autorka powiedziala- t-shirty, bluzki sa szerokie a krotkie (moje dziecko jest wysokie a szczuple, to moge zapomniec by kupic tam wiekszosc ubran).Sukienki tez leza nieladnie- jak worek. Jakosc butow tragedia. Moze ladnie wygladaja, ale piety nie sa usztywnione, bez profilu.. tego w ogole nie polecam. Od czasu do czasu cos tam kupie, ale dlugo musze szukac, tak by rozmiar pasowal na moja corke... Kurtki dobrze leza. ;-)

Gość gość
dla mojego chudego 6 latka, często znajduje coś fajnego w zarze, w innych sklepach beznadzieja, h&m rzadko, w zasadzie same dresy i bluzki w paski, smyk to już nawet nie zaglądam, 5 10 15 tez nie wchodzę fajne i dobre jakościowo rzeczy ma firma mayoral, ale rzadko można spotkać, ja mam w galerii u siebie kawałek sklepu z tymi ciuchami, wiec często kupuję kupuje czasem coś w okaidi tez i w reserved, w reserved maja często przeceny i jak jest kolorowo to kupie, nie cierpię szarości

Gość gość
Mayoral fajny bardzo, nuestety drogi

Gość gość
Mnie sie podobają rzeczy z zary, mojemu synowi nie. Lubię cubusa, niestety produkują ubrania tylko do 164 cm (faktycznie wychodzą dużo mniejsze). Cieszcie się, że macie jeszcze małe dzieci, bo kupowanie dla nastolatków to koszmar. Ubrania młodzieżowe sa tylko do 158 lub 164, a męskie s wisza na dzieciach jak na kołkach.

Gość gość
Dla siebie kupuje, podobają mi się w większości. Dla dziecka nawet szkoda hajsu by mi było, czasem kupie na jakąś uroczystość, czy takie bardziej na wyjście. Tak to kupuje w Tesco, lidlu. Przecież dziecko rośnie, brudzi się, nie będę kupowała dla dzieci droższych ubrań i tak w tym wieku nie zwracają na to uwagi.

Gość gość
szerokie :O...a mi się wydaje że bluzki są bardzo wąskie...mam trochę ubrań z zary dla dziecka, podobają mi się, ale są to ubrania najczęściej ze sporej przeceny ;), nie upadłam jeszcze na głowę żeby tam kupować duże ilości w regularnej cenie :O

Gość gość
11:32 Często widzę matki wystrojone, że ojoj, w drogich ciuchach, tapeta, biżuteria, a dzieciak w jakichś rozwleczonych, wyblakłych dresach. Jeżeli sama się stroisz to dziecko też ładnie ubieraj np. do szkoły czy przedszkola. Nie mówię, że w domu, bo mój też w domu w ciuchach po kuzynie śmiga, ale do przedszkola niech jakoś wygląda. Czasami są fajne zniżki np. w reserved albo wyprzedaże np.w smyku.

Gość gość
Mi sie nie podobaja, sa bardzo smutne, jak dla doroslych, a nie dzieci

Gość gość
Te grafitowe, szare, stalowe i podobne bardzo mi się podobają. Ale już pstrokate, z jakimiś aplikacjami jak w mijającym sezonie jesienno-zimowym absolutnie nie. Dlatego w tym roku kompletnie nic nie znalazłam w Zarze dla mojej córy. Dzieci są tak śliczne i tyle jest dla nich słodkich, stylowych dodatków i części garderoby, że szarości są często przydatne żeby wszystko urokliwie się prezentowało.