Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 stka jaka jest???

Polecane posty

Gość gość

tak mnie natchnęło... czytając to forum normalnie włosy dęba stają. zacytuje z innego tematu: "ale co ma robić 45-latka z 7-latkiem? Pojeździ na nartach, zabierze na wycieczkę rowerową? W 90% przypadków nie!" i takie inne wstawki że 40 stka to już stara babcia, wnuki powinna niańczyć... czy wy naprawdę tak myślicie czy tylko chcecie innym zwyczajnie dowalić? mnie to nie rusza ale nie wiem skąd wasze wnioski, sama mam prawie 40 lat, mam sporo koleżankę w tym wieku i jakoś po nich tej starości nie widać, nikt jeszcze na laskę czy na trumnę nie zbiera. Większość to zadbane kobiety, niejedna wygląda lepiej niż przeciętna 20 stka. Wszystkie aktywne, pracują, mają małe dzieci, zadbane, pracują.

Gość zbychu superstar
,,Większość to zadbane kobiety, niejedna wygląda lepiej niż przeciętna 20 stka.'' - BUUUUAHAHAHA, wy kobiety to macie bogatą wyobraźnię :) Ja widzę na ulicy te ,,zadbane'', spasione balerony wciśnięte w legginsy to ledwo powstrzymuję się od śmiechu. Pojedź se kobito do Korei Poludniowej czy Japonii i zobacz, jak naprawdę zadbana może być 40-latka, tam nie ma zjawiska otyłości, bo nie obżerają się czekoladkami, słodkimi bułkami itd. jak w Polsce.

Gość gość
akurat spasione balerony w legginsach są niezależnie od wieku.

Gość gość
wszak otyłość nie ma tu nic do rzeczy, mało to otyłych nastolatek, 20 stek, 30 stek.

Gość gość
kurcze podbudowałam się. mam 42 lata, jestem szczupła, zdrowa, ładna, sprawna. Ale mam szczęście.

Gość fajfós
Na pewno masz 42? Wyślij foty, zaraz to zweryfikujemy ;)

Gość gość
ale patrzcie chociażby na Kożuchowską, kobieta po 40 stce, małe dziecko a jaka zgrabna, ładna. ja bym jej dała max 30 lat.

Gość gość
hehe ja w maju koncze 40 waze 47 kg i mam 3 dzieci :) kazdy daje mi mniej :)

Gość gość
40-stka to młoda babka. chociaż jak kiedyś usłyszałam ze taka jedna jest babcią od roku to od razu jakoś tak sie zestarzała w moich oczach.

Gość gość
@22:14 Naprawdę wierzysz w to, że ta aktorka wygląda młodo bez ingerencji chirurga plastycznego, botoksu itp.???