Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
tez kiedys bylam liberalna, taka do przodu, jak to zrobilam poczulam autetyczna ulge ale po roku, dwoch masakra..... tylko spowiedz mnie uwilnila od tego poczucia winy... skoro tu piszesz to sie wahasz, wiec mowie ponownie, nie rob tego. ja bylam tak zdeterminowana ze od razu znalazlam rozwiazanie. poszlo gladko ale teraz nic mi nie zwroci tego, ze moglam byc mama. Ksiadz powiedzial, ze Bog moze wybaczyc, nie bylam kiedys wierzaca, ehh.. kto tego nie przezyl nie zrozumie....

Gość gość
i to sie stalo za 1 razem pojscia do lozka.... masakra.. taka bylam niby wyzwolona a taka glupia, on sie ulotnil zanim sie dowiedzialam ze jestem w c...zy, az mi trudno do tego wracac... pisze to tylko dla CIEBIE... naprawde prosze cie nie rob tego, zawsze jest jakies wyjscie, a ja wtedy bylam w jakims amoku, ze musze to zrobic i zrobilam, minelo 5 lat.... czasu juz nie zwroce

Gość gość
No ciekawe....gdyby to facet zachodzie w ciaze, to klinik aborcyjnych byloby wiecej niz przystankow autobusowych....ale ze tak nie jest, to trzeba pognebic kobiety I pokazac I'm ze nie maja prawa ani do swobodnego sexu, przyjemnosci z niego I ze nawet nie maja prawa decydowac o wlasnym brzuchu!!! Odwieczna chec dominowania facetow nad kobietami. Czy to sie w koncu kiedys skonczy???? Jestem za prawem wyboru dla kobiet. Jak nie chce, to powinna miec prawo usunac w higienicznych warunkach. Jak jestes katoliczka to I tak nie usuniesz, ale nie zmuszaj innych do koszmaru.

Gość gość
More go momentarza nawet nie zamiescili. Niech facetom poucinaja jajca I bedzie po problemie. Niby czemu to zawsze kobieta musi sie truc???? Ktos tam pisal, ze y usunac macice. No ciekawe !!!! Zabieg podwiazania jazni know jest zabroniony....za to wazektomia dla facetow nie.....wiec nie Wiem czemu faceci nie korzystaja tylko kaza sie babom truc???? Bo najpierw chca przeleciec pol swiata a potem szukac dziewicy I zrobic z niej inkubator.!!!! Jestem za aborcja

@gość Wyobraź sobie, że wielu mężczyzn korzysta (skorzystało) z wazektomii. Świadomość w Polsce dot. wazektomii stale wzrasta. Znam osobiście kilku mężczyzn, którzy poddali się temu zabiegowi. Sam po nim jestem i nie żałuję, i cieszę się, że moja żona nie musi się truć tabletkami. Miejmy nadzieję, że w przyszłości nie będzie się patrzyło na faceta po wazektomii, tak jak teraz - jak na kosmitę.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
dziecko czuje co mu szykujesz , jego niewinne maleńkie serce jest zatrwożone , nawet po utracie jednej kończynki będzie jeszcze błagać o litość