Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
nie chce byc w ciazy, nie chce byc napuchnieta, miec wielkiego brzucha i nie chce przezywac bolesnego i dlugiego porodu

Gość gość
22:09 zabolalo ? ;)

Gość gość
Podszepty szatana... rany, pora iść spać

Gość gość
Jak kobieta dba tak ma. W ciazy warto sie olejkami masowac aby nie miec rozstepow i po klopocie. Chcący szuka sposobu, ten kto nie chce szuka wymówek :( Dziecko to cud. Dar Bozy. Nawet nie wiesz ile kobiet marzy o tym aby moc urodzic. I kochac swoje wlasne dziecko. Krew z wlasnej krwi i cialo z wlasnego ciala. Walcz o siebie aby byc w niebie. Nie poddawaj sie podszeptom złego. Naprawde nie warto.

Gość gość
To provo

Gość gość
Dzueci nie ale bzykanie tak ? Zycze ci bys przestala miec zadowolenie z seksu i by zaden facet przez to cie porzucal ;) po aborcji zawsze sa jakies konsekwencje ;) albo choroba albo bardzo wiele innych rzeczy , troche o tym wiem ;) wiec przygotuj sie

Gość gość
Prowo na bank , jakas glupia pizda założyła temat i sue cieszy powodzeniem.

Gość gość
Zlinczujcie ta suke a nie jeszcze jej podpowiadacie jak to zrobic i jej bronicie. Nawet jak prowo to po chuj taki temat zakładać ? Chora czy co ta baba

Gość gość
No własnie autorko, nie boisz sie braku satysfakcji z seksu po tym morderstwie w Twoim łonie nienarodzonego dziecka?

Gość gość
nie zawsze sa konsekwencje, skad wiesz ze ja bede je miec? co z tego ze inni chca i nie moga? czy z tego powodu mam rodzic do menopauzy? a jak ludzie nie maja pieniedzy a ja mam to mam je wydawac na prawo i lewo? ludzie maja rozne pragnienia i cele, ja nie chce miec dziecka, w dniu w ktorym dowiedzialam sie ze jestem w ciazy od razu postanowiłam ze zrobie aborcje przez 4 lata gumki nie zawiodly, teraz jednak nam pekla i teraz jest problem, nie zamierzam jednak rezygnowac z tego powodu z sexu, bo to glupota, sex jest jedna z fizjologicznych potrzeb

Gość gość
Naprawde kobiety. Wiem co znaczy usuniecie płodu . Kazda taka kobieta pozniej ma jakies klopoty. Powaznie i to jest gorsze niz rozstepy i inne niedoskonałości ciala . Inne tez niech to wiedza ktore sa na temacie. Aborcja przynosi niekorzysci dla kobiety i to poważne , sama sie przekona w którymś momencie swego zycia. Skoro nie chcesz dzieci to usun kobieto narządy a nie rozrywaj dziecka. Usun sobie macice i po kłopocie :)

Gość gość
Gdzie tacy ludzie sie wychowują? Tylko "JA" sie liczy a inni be ;(

Gość gość
00:20 beda konsekwencje o czym jeszcze nie wiesz, nie bede c***isac dokladnie bo twoje dalsze zycie mnie nie obchodzi a dlatego bo jestes pusta kobieta . Gdybys byla dobra to by mi zalezalo ale nie mam ochoty by opowiadac ci ze szczegółami co cie czeka. Pozdrawiam madre dzuewczyny z tematu :)

Gość gość
swiat i ludzie sa samolubni, wszyscy sa egoistami, sami sie rodzimy, sami umieramy

Gość gość
Podszepty szatana hahahaha padlam

Gość gość
o ile wiem to jest mnostwo kobiet ktore nie mialo zadnych konsekwencji, tylko te ktore nie sa pewne swej decyzji maja problemy a te ktore wiedza na 1000000% ze tego chca to nie beda mialy problemow

Gość gość
Nie masz zadnej pewnosci i zaden lekarz nigdy nie da Ci 100% pewnosci

Gość gość
za to jestem pewna ze na milion % nie chce tego dziecka

Gość gość
Marny Twoj los...

Gość gość
Tak mowi czlowiek bez serca :(

Gość gość
Normalny czlowiek nie zabija nienarodzonego dziecka. Autorko marny Twoj los...

Gość gość
to jeszcze nawet nie jest dziecko, jeszcze mu nawet serce nie bje, gdyz nie ma rozwinietego ukladu nerwowego

Gość gość
bardzo boli, twoja głupota autorko, nic więcej:)

Gość gość
Autorko tu nie chodzi o konsekwencje psychiczne

Gość gość
Nie pytaj ruro do dymania o takie rzeczy na kafe bo tu linczuja za takie rzeczy . Ile ty masz lat? 14 ? Bo piszesz jakbys tyle miala albo mniej nawet. Zanim zabijesz ta istotke kretynko to zapytaj lekarza co cie czeka w przyszlosci . Ale nie tego lekarza ktory ci usunie bo on bedzie za by kase szybko dostac. Zapytaj kogo innego, kogos kto ci prawde powie. Tu ktos zaczal ale nie skonczyl. I skad wiesz co czuja kobiety po zrobieniu tego, zadna sie nie przyzna ze usunęła. Klopoty z cialem na bank bede. Ja tylko uprzedzam

Gość gość
1:15 p********z jak polamana a wulgaryzmy sa owocem glupoty co niektorych tutaj. Pozdrawiam kobiety z sercem :):) inne niech ciągną do piekła dro ot helwete :)

Gość gość
Teraz zaraz swieta Wielkanocne a ty se o aborcji myslisz. Rowno cie wali w dekiel. Dobrze ludzie pisza. Az noz sie otwiera jak sie to czyta. Powinni zaszyc c***ipe bys nigdy nie bzykala juz i tego ci zycze bys straciła chcice ;)

Gość gość
co ma wielkanoc do aborcji? ty sobie ródź miot po miocie ile wlezie, to że ty masz urojenia wielkanocne nie świadczy że wszyscy są tak piertolnięci jak ty.

Gość gość
ja poronilam, przez prawie rok bylam w depresji z tego powodu, nie moglam sie od tego oderwac. Zbieg jest najmiejszym bolem, najgorszy jest ten co jest po nim, psychiczny bol i zal

Gość gość
Ale tutaj czuby siedza szok i to o 4 rano nawet.