Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

postanowilam, usune dziecko, czy zabieg bardzo boli?

Polecane posty

Gość gość
20:28 taaaa ty to wogole popełniłas blad ze sie urodzilas , do bzykanka to chętna tak, giry rozwalala chetnie to teraz miej konsekwencje zdziro

Gość gość
Niech ci dzifko macice tez usuna zebys juz nigdy nie zaszła siostro wasniewskiej

Gość gość
Albo jak bedziesz usuwać to powiedz lekarzowi by ciebie tez usunęli , nie zaslugujesz by zyc rozklapicho

Gość gość
Dziewczyny, pokłady nienawiści w Was są przerażające

Gość gość
wyzywacie ją od morderczyń, a potem same życzycie jej śmierci

Gość gość
21:25 :) tak ma byc kochana :) tak trzeba , z takimi naprawde tak trzeba. Zwierze nigdy by nie pomyślało by usunac potomstwo, nigdy. Tylko czlowiek robi zle.

Gość gość
Życzymy by jej pisda zgnila , kara smierci powinna byc za to. Smierc za smierc. Zle osoby powinny byc usuwane. Dlaczego dzueckoa nie zyc a ona ma zyc

Gość gość
My jej nie zabijamy, ona sama sie zabija. Pozaluje tej decyzji i bedzie zalowac ale to jej wybor, chce isc na łatwiznę niech idzie

Gość gość
Spuszczacie się jak nie wiem co nad tematem który po pierwsze jest prowokacją a po drugie na codzień pełno kobiet usuwa ciążę i to was nie męczy i nie dręczy. Nie ratujecie tych biednych mordowanych dzieci, jeśli wymaga to czegoś więcej niż napisanie posta.

Gość gość
Racja trzeba sie modlic za dzieci nienarodzone i ich rodziny. Najlepiej ns Roozanncu.

Gość gość
te chamskie epitety chyba należa w gruncie rzeczy do cichych i słabych osob kt.lubią dowartosciowac sie w domowym zaciszu..żenada Jednak chce sie ciebie spytac: kto ci powiedział ze twoje zycie bez tego dziecka bedzie prostsze ,lepsze? a moze bardziej beztroskie??? Ktos cie okłamuje!!!

Gość gość
Dokladnie. Uwierzyła poszeptom szatana, ze zycie z dzieckiem nie jest warte wysilku bycia rodzicem.

Gość gość
No wlasnie. Odpowiedzialnosc laczy sie z wysilkiem....

Gość gość
tu autorka, przepraszam ze dlugo nie pisalam ale rozmawialam z partnerem i powiedzialam mu ze jestem w ciazy, byl zdziwiony mozliwe ze tez troche przestraszony (sama bylam przestraszona, zla, zalamana gdy sie o tym dowiedzialam) powiedzialam mu co zamierzam zrobic, on odpowiedzial ze poprze kazda moja decyzje i bedzie mnie wspierac, bedzie tak jak ja bede chciala. wiec wszystko jest postanowione jesli chodzi o te urodzenie i oddanie do domu dziecka to nie jestem w stanie tego zrobic, jestem egoistka i przyznaje ze nie chce przytyc, miec roztepow, byc napuchnieta, potem rodzic w bolach i miec moze potem jakies problemy (np wypadajaca macica, nietrzymanie moczu itp)

Gość gość
22:36 ty jestes p******a . A co gdy. Bedzuesz sie starzec? Nie zmieni ci sie skora? Bedxiesz i tak brzydka i pomarszczona. Dlaczego sid nie zabezpieczalas ? Myslisz o rozstepach? Jestes zalosna, schodze z tematu , szkoda czasu na ta suke bo ona serca nie ma. Za 30 lat zaczniesz sie zastanawiać gdy natura sama zniszczy twoje cialo żegnam

Gość gość
Biedne dzuecko :( ale mize lepiej niz usunie niz zeby mialo taka chora psychicznie matke .

Gość gość
wiem co to znaczy opieka nad malym dzieckiem, sama musialam opiekowac sie mlodszym rodzenstwem, nienawidzilam tego, zamiast odpoczac, w spokoju zrobic lekcje musialam a to przewijac, karmic, kapac, zabawiac, w lekcjach pomagac, bo rodzice poszli do pracy a ze mnie zrobili nianke, chwili dla siebie nie mialam, jak tylko skonczylam 18 lat wynioslam sie od nich, nie utrzymuje od tej pory z nimi kontaktu bo jedynie co potrafia powiedziec to to ze bylam leniem bo mialam kiepskie oceny i ze w domu nie bylo czysto na blysk, tylko szkoda ze nie pamietali o tym jak to ja po szkole odbieralam rodzenstwo z przedszkola, robilam im jedzenie, opiekowalam sie, i ze starszym w lekcjach pomagalam, a w domu zawsze staralam sie choc troche ogarnac miedzy tym wszystkim, dlatego nienawidze dzieci nie chce miec z nimi nic wspolnego, dlatego jestem pewna w 100% co do swojej decyzji

Gość gość
gość dziś 21:25 usmiech.gif tak ma byc kochana usmiech.gif tak trzeba , z takimi naprawde tak trzeba. Zwierze nigdy by nie pomyślało by usunac potomstwo, nigdy. Tylko czlowiek robi zle. X X Ta wypowiedz świadczy talko o tym jaka jesteś ciemna. Nie porównam do tabaki bo ubliżyłabym tabace. Jesteś ciemniejsza i głupsza niż słowo "głupia". Min; samice nornice, norki, rekiny, zające i inne ssaki są w stanie stresu psychologicznego, mogą zjeść swoje młode. 1. Wiele gryzoni pokazać dzieciobójstwa, w tym szczurów, wiewiórek ziemnych, lemingi, chomików, myszy, nornice, piżmaki, myszoskoczki, piesków preriowych i świstaki, szczury i myszy. Tak że CIEMNOTO JEDNA zanim cokolwiek napiszesz, zasięgnij wiedzy.

Gość gość
I przez to chcesz dziecko usunac bo musialas opiekować sie kuedys dziecmi? Jestes potworem. Zostaniesz sama na starosc . Żegnam

Gość gość
22;59 i wlasnie ty jestes takim szczurem , twoje zachowanie i sposob pisania zalosne , idz lepiej spac bo ci juz pada na mozg

Gość gość
uwazam, ze nie powinnas wychowywac dzieci, jesli wiesz, ze ich nie pokochasz

Gość gość
Egoizm czyli milosc wlasna to straszna choroba. Odbiera życie niewinnym. Straszne :( Ludzie modlmy sie za nią żeby Bóg wyleczyl jej zranienienia z dziecinstwa bo inaczej zabije wlane nienarodzone dziecko. Autorko przebacz rodzicom bo inaczej nienawisc Cie zatruje. Już truje tak ze chcesz zycie odebrac niewinnej istocie.

Gość gość
Zamiast cieszyc sie z macierzyństwa żyjesz przeszloscią i nienawiścią do nic niewinnych dzieci. Nie widzisz tego, ze to nieprzebaczenie odbiera Ci radosc zycia ?

Gość gość
gość dziś 22;59 i wlasnie ty jestes takim szczurem , twoje zachowanie i sposob pisania zalosne , idz lepiej spac bo ci juz pada na mozg X Naprawdę? Potrafisz tylko ubliżyć bo co? Brakuje ci logicznych argumentów? Mniejsza o sposób pisania, to są FAKTY POPARTE NAUKOWO, ale ty oczywiście wiesz "lepiej" bo naukowcy są głupi a tyś "taaakaaa mundra". S/p/i/e/r/d/a/l/a/j ciemnoto do ciemnogrodu bo tam jest miejsce dla takich ciemnot jak ty. A mi, to możesz najwyżej na pukiel skoczyć , jak ci pozwolę.

Gość gość
No już idżcie kobiety spać... nie kłóćcie się, bo to nic nie da... przed snem nie warto się denerwowac...

Gość gość
jak tu się wszyscy wyzywają, po co ta agresja dziewczyny?

Gość gość
nie tylko przez takie dziecinstwo jakie mialam nienawidze dzieci, od zawsze wiedzialam ze nie chce byc matka, a gdy patrze na jakies to sie jeszcze bardziej w tym utwierdzam, wiem czego pragne a czego nie, uwielbialam zajmowac sie naszymi psami i innymi domowymi zwierzetami, sprawialo mi to radosc, nawet teraz gdybym mogla to bym przygarnela jakiegos bezpanskiego psa czy kotka (jednak warunki na to nie pozwalaja) a dzieci nienawidze, opieka nad nimi to udreka, ciagle jakies krzyki, placze, marudzenia, oczy dookola glowy bo jak jednym sie zajelam to drugi wtedy psotowal i nim sie obejrzalam a juz wazon rozbity lezal na podlodze, sama mialam czas na nauke dopiero o 21/22 ale przez 2/3 h nie zdazylam nigdy dobrze sie nauczyc bo bylam juz zmeczona ta opieka, nawet w weekendy musialam sie nimi zajmowac, bo rodzice gdzies wieczorami wychodzili, a rano to ja latalam po kilka razy po zakupy zeby zrobic zapasy na caly tydzien, nienawidzilam tego z calego serca, jak tylko mialam 30 min wolnego to albo sie uczylam albo spalam.

Gość gość
Ale bzdury wypisujesz ://

Gość gość
jesli nienawidzisz dzieci i jestes pewna swej decyzje to zrob to aborcje, lepiej teraz gdy jestes kolo 2 miesiaca niz pozniej

Gość gość
gość dziś jesli nienawidzisz dzieci i jestes pewna swej decyzje to zrob to aborcje, lepiej teraz gdy jestes kolo 2 miesiaca niz pozniej X Nie sluchaj poszeptow szatana. On zawsze kusi a potem konsekwencje ponosi czlowiek. I to bardzo mocno bolesne konsekwencje. Miej wlasny rozum dziewczyno i nie zabijaj tego poczetego dziecka.