Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Kawa na ławę

Polecane posty

Gość gość
Bledny Co masz wiekszego?

Gość gość
Zaspiewasz kiedys hip hopa?

Gość gość
Kajmak łatwiej można zrobić gotując mleko skondensowane W tej puszce Szybciej i prościej

:D no co? b maciek nie moja bajka po uno wole makaron nitecki a po due nie lubie takiej marchewy :D a poza tym jest ok:P

mowisz? ja zawsze upatrywalem w tym porażkę. ale twoja interpretacja mi sie podoba:D

Gość gość
fifa, przyznaj sie w koncu "starosc nie radosc" bezsennosc jest jej oznaka od tego nie uciekniesz🖐️

Gość gość
papcia....:p

Gość rafciu
Jak To Robia Single (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 >>>http://ma0.pl/r/rbBjak-to-robia-single-2016 Istnieją szczęśliwi single, nieszczęśliwi single i jest jeszcze... Alice. I Robin, Lucy, Meg, Tom oraz David. W Nowym Jorku roi się od singli poszukujących drugiej połówki — nieważne czy pragną miłości na całe życie, rozrywki na jedną noc, czy czegoś pomiędzy jednym a drugim. Tym, co łączy ich wszystkich, miotających się w gąszczu zaczepnych sms-ów i przygód na jedną noc, jest potrzeba zrozumienia, jak to jest tak naprawdę być singlem w świecie pełnym, stale ewoluujących definicji, miłości.

Gość gość
Maciek debilu co ty masz z tym rosołem ,ze kazdego pytasz o zdanie ,maja cie chwalic pod niebiosa czy chcesz sie dowarosciowac cwelu ,s******laj w podskokach na swoj wymarly topic i tam nim sie przechwalaj ,normalnie cud niedorozwinieta maciejka własnymi siłamy rosołek ugotowała

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam niedzielnie

Gość gość
pyk

Gość gość
if, a białko od ciasta mazurkowego do chleba?;)

Gość gość
nie wiadomo, co gorsze bezsenność, czy potrzeba dużej ilości snu, od dziecka i niskie ciśnienie, gdzie bez kawy i guarany ani rusz a największa aktywność pod wieczór i do późnych godzin nocnych, i różne leki powodujące senność i obniżenie ciśnienia, jak żyć, panie prezydencie, jak żyć?

Gość gość
co do pip w inie jeszcze, to tu nigdy nie było wielu klientów, 1. to prowincja, gdzie, żeby skorzystać z wucetu w macu, trzeba wbić kod z paragonu, czyli coś kupić (chyba, że coś się zmieniło) 2. większość mieszkańców miasta i okolic, to ludzie przeciętnie zarabiający 3. miasto robi się coraz bardziej miastem emerytów 4. galeria handlowa, położona nieopodal, gdzie ceny tych samych produktów (codziennego użytku, i spożywczych i kosmetyczno - chemiczno - higienicznych) są dużo niższe

Gość gość
o czymś też świadczy to, że tesco w galerii, na początku było całodupne a teraz jest jakoś krócej otwarte a w innych miastach, np. w poznaniu, kupowanie w pip, czy almie, to taka moda i szpan, zresztą, na osiedlach w pn jest trochę inny asortyment niż, np. w browarze, gdzie zakupy (nie tylko pipowe) robią obcokrajowcy, których jest dużó na korytarzach

Gość gość
drożyzna, jak diabli, za duża marża owszem, te produkty, których nie ma w tesco i innych sieciach, tak, czasem kupię, tak, jak w pip, ale jeśli mam możliwość, kupuję w sklepach allegro, robiąc większe zamówienie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pogadajmy o czyms weselszym. Niedziela dzisiaj

Gość gość
Maciek B dziś @iftar: to zalezy od czlowieka, ja jestem planista i cieszy mnie zawsze wykonanie planu. W niedziele spacer jest u mnie obowiazkowy, podobnie jak msza i trzepanie kapucyna. Jak to zrobie, to czuje sie spelniony. Wtedy moge zajac sie przyjemnosciami, czyli gotowaniem niedzielnego rosolu (ktory tez byl kiedys u mnie w niedziele obowiazkowy, ale odszedlem lekko od ortodoksji z wiekiem teraz go gotuje codziennie i kazdy ma mi oddac czesc ,jak to super go gotuje), robieniem wpisow na bloga byle czym przełoze kanapke i TADAM piejcie z zachwytu:D, czytaniem kryminalow, czy tworzeniem mojego komiksu którego nie moge skonczyc , badz ogladaniem mojej strony o Wyspie Młyńskiej i Bydgoskim Węźle Wodnym czyli pare kanałów i ścieków, ktore sa moimi pasjami.

Gość gość
Maciek B dziś Jesli konstrukcje hydrogastronomiczne, w tym moje kanapki słynne na skale swiatowa, ktos nazywa kilkoma kanalami i sciekami, to gratuluje profesury z debilizmuoczko.gif nikt tak nie kucharzy jak słynny macko:D

Macko z bydgoszczanca się sfrustrował, ze nikt jego "pasji" godnych 7 latka nie podziela :D Idź ty na jakieś forum dla przedszkolaków , tam na pewno bedą uważać twoje pasje za ciekawe :)

Gość gość
Jesli konstrukcje hydrotechniczne, w tym zabytki na skale swiatowa, ktos nazywa kilkoma kanalami i sciekami, to gratuluje profesury z debilizmuoczko.gif x spojrz, sam zauwazasz debilizm tam gdzie go nie ma ale wlasny debilizm przechodzi tobie bokiem x czyzby rodzice o tej chorobie tobie nie wspominali?

Podejrzewam ze przy siedmiolatkach szybciej niż tutaj byś się dowartościował :)

Gość gość
Pomimo, że w żadnej naukowej klasyfikacji ośrodków turystycznych Bydgoszcz, nie posiadając wyjątkowych obiektów, nie występuje jako miasto szczególnie atrakcyjne, to znaleźć można tu kilka zabytków, które pod względem artystycznynm i historycznym mają znaczenie, jednak w skali nie większej niż lokalna. x czyli lokalne zabytki sa dla ciebie na skale swiatowa DEBILU:D:D:D

Gość gość
Czynsz, to jedno Drugie, biedronka tuż obok W pn jest więcej osób lepiej zarabiających, ale są też ci przeciętnie żyjący I oni kupują w innych sieciach Na pewno pip ma spadek obrotów, skoro reklamują się w mediach i robią promocje