Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Olalam go i wyszłam z dyskoteki

Polecane posty

Gość gość

Byłam pół roku z chłopakiem który ma ciężko charakter często mnie ranił,.w.dzień kobiet powiedział.najlepszego poklepal mnie.po plecach i potem zamiast przyjść do mnie pił z.innymi laskami.. Chciał wrócić ale postawiłam mu ultimatum i ze jak to.zrobić to dopiero możemy pogadać o nas. I podobno się wziął za to. Od wczoraj leżał z gorączka wolne od pracy wziął. Byłam u.niego chwile ale była między nami kiepska atmosfera i wyszłam,.ogólnie stał się wredny jak dowiedział się ze idę.na.imprezę. Spytałam w sms czy wszystko ok.napisał ze nie.bo.chciałby żebym przytulala nawet wtedy gdy on nie przytula mnie. I poszłam na dyskotekę, on chory 1 w nocy i nie śpi pisze smutne Buzki dopytuje się gdzie jestem i z kim i mówi że przychodzi po mnie i wracam do domu. Myślałam że wejdzie ze mną do środka to czekam na niego, a on ze jak z pracy zobaczą go chorego na imprezie to go zwolnia, przyszedł to poszłam z nim, ale jeszcze skonczylam po.kurtkę i spotkałam super kumpla który zawsze mi się podobał pogadala z nim poszłam na drinka potanczylam i mówiłam mu ze po koleżankę idę i wrócę jeśli ona będzie chciała, chciał bym.została ale no nie.Mogłam nie chciałam by.zobaczył tego mojego.byłego. I pocalowalismy się po policzkach. Ten mój były jest.no.. Ciężki charakter ale mu zależy skoro.zazdrosny i chory przyszedł. Za to ten kumpel jest naprawdę.miłym przystojnym chłopakiem. Tylko olalam go ehh i jakoś mi z tego powodu smutno.bo ciągle mnie przytulal lubiłam to. Ale podobno jak dziewczyna jest niedostępna to.kręci. Myślicie że mam jeszcze u niego szanse? Czy nie będzie chciał się ze mną umawiać na.imprezy? Oboje w sumie byliśmy wypici.

Gość gość
Jeszcze z jednym nie zerwałaś, a już z innym kręcisz, dobra jesteś :D Latasz z kwiatka na kwiatek i nie przejmujesz się uczuciami innych tylko swoimi. Typowa dziewczyna tych czasów.

Gość gość
Dziewczyna niedostępna=dziewczyna niezainteresowana. Zapamiętajcie to lalunie, że tak to odbiera większość facetów.