Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domator i imprezowiczka

Polecane posty

Gość gość

Czy da radę to połączyć? Facet jest domatorem w tym sensie, że lubi siedzieć w domu, ale jak się go wyciągnie na imprezę, to się świetnie bawi. Ma genialne poczucie humoru i ludzie go lubią, ale lubi też cisze. Z kolei dziewczyna lubi być spontaniczna i wszędzie jej pełno. Da radę z tego skleić związek, jeśli reszta cech dobrze się zgrywa? Oboje są atrakcyjni, wysoko ponad przeciętną.

Gość gość
bezsensu, on sie będzie męczył z taką przemądrzalą idiotką jak ty, zostaw go, niech pozna wartościową dojrzalą kobietę a nie duże dziecko

Gość gość
Słucham??

Gość gość
Da radę jeśli on jest po prostu spokojnym, opanowanym gościem, bo to co innego niż domator, który przyrósł do telewizora i nawet na spacer nad rzekę nie chce wyjść. No i imprezowiczka musi się minimalnie utemperować skoro on z nią na imprezy łazi.

Gość gość
Nie, nie; jego właśnie da się wyciągnąć, tylko jakby jego samego nie ciągnie specjalnie. Jeśli to on by podejmował decyzje, to by siedział w domu i coś tam robił (ma fajne hobby, ale stacjonarne, nie będę zdradzać, o co chodzi), ale jak dziewczyna proponuje wyjście na imprezę, to się nie wykręca. No i jak już tam jest, to nie przynudza itp. W sumie nie wiadomo jak go ocenić.

Gość gość
u nas tak jest i trwamy od 16 lat razem, choć i ja w końcu stałam się domatorką

Gość gość
Rzadko kiedy takie związki się udają, bo oprócz innej formy spędzania czasu ludzi zazwyczaj różnią też inne charaktery i temperamenty, a nie ma sensu zmuszać drugiej strony to tego za czym nie przepada, bo w końcu któregoś dnia powie dość. Spróbować można, ale szanse są nikłe, choć jednak jakieś są. U mnie to nie wypaliło, co prawda domatorem nie jestem, ale nie cierpię imprez, tłumów i hałasu, nawet wakacje inaczej chcieliśmy spędzać, ona wolała hotel i leżeć tyłkiem do góry na plaży, ja wolałem plecak i indywidualne zwiedzanie okolicy, jedyne co oboje lubiliśmy to seks i tu świetnie się dogadywaliśmy, poza łożkiem znacznie gorzej.

Gość gość
jest roznica nie to co u nas