Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszira

nic tu nie piszecie o marzeniach kobiet na emeryturze

Polecane posty

Gość kaszira

a przecież nadal mają marzenia i swoje potrzeby , także z natury seksualnej i tak , moja Babcia jest emerytką od kilku lat i oczywiście wszystkim wnuczkom pomaga finansowo a wnucząt jest kilka , więc wnuczęta przyszły do Babci aby zapytać , Babciu nasza kochana, jaki chcesz prezent na 80 urodziny od nas ? A Babcia wyskoczyła dziarsko ze swojego bujanego fotela przy kominku i oznajmiła : wczuczusie moje kochane , mnie już NIC nie potrzeba i bardzo jestem uradowana, że tak bardzo Babcię kochacie i się troszczycie a na starość to potrzebuję tylko Kena , kupcie mi Kena TAKIEGO NADMUCHIWANEGO i mojego wzrostu aby się przytulić do Kena i nie zapomnijcie wnuczki o najważniejszej sprawie - powiedziała Babcia , to jest ważna sprawa , ten Ken po napompowaniu powietrza musi posiadać normalnej wielkości kindybała, czyli jak długość szydełka do cerowania Waszych skarpet , tak dzieciaki , jeszcze będę Wam długo potrzebna a bez Kena jest ciężko - powiedziała Babcia ! I gdzie teraz kupić takiego Kena z kindybałem jak długość szydełka ?

Gość gość
bo tu nie ma nikogo po osiemdziesiątce