Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja tesciowa uwaza ze zmienilam jej syna

Polecane posty

Gość Tesciowa2 synowych
A rywalizacja o syna i wnuki to paranoja i chore! Zamiast odpoczywać, zwiedzić trochę świata,zadbać o siebie jakieś sanatorium? To bruzdzicie młodym...? Wnuczeta mają swoje mamy i taty?! Tak! Zanim tak siadziecie na młodych to szczególnie zwroccie uwagę na swoje zachowanie, dobrej nocy.

Gość gość
Tu autorka. Nigdy nie traktowalam swojej córki jako karty przetargowej z teściową.mąż nie chce żeby matka skoro tak sie zachowuje ja ogladala. A ja na to ze jesli chce to nie ma problemu co jest miedzy nami to jest ale dziecko niczemu niewinne.i tak mój teściową jest na tyle podla ze tylko widzi druga wnuczkę . Tylko tamta to i tamto No cóż prawda skoro nie lub synowej to jak będzie lubila jej dziecko? Nie szkoda mi juz nie jest warta zachodu. Dzis sie do mnie usmiechnie przyjdzie w potrzebie jak zawsze i odwróci sie i tyl mi obrobi. Eh

Gość gość
A poza tym mąż kiedyś byl troche lekkoduchem nie szanowal pieniędzy lubil sie bawić. Imprezować. A teraz nauczył się oszczędzać kupiliśmy lepszy samochód mieszkamy osobno choc co prawda to wynajem ale nikt nam do niczego nie doklada. Możecie sie śmiać ale zaczal chodzić do kościoła nawet bo przeciez teściową idzie tylko od dzwonu wielkiego . A ona ciągle uważa ze zmienił sie na gorsze i to przeze mnie no kabaret. I ja mowie do niej nie mamo nie teściową a pani bo nie potrafię inaczej a jestesmy prawie dwa lata po slubie