Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie poznam nikogo na tej piepszonej sympatii

Polecane posty

Gość gość
Może autorka ma wygląd jako taki, ale we łbie - kiełbie... grupę torfu...

Gość gość
a mnie sympatia pozytywnie zaskoczyla, nie wrzucalam tam swojego zdjecia, nie bylam do konca przekonana do poznawania ludzi w ten sposob... ale po jakims czasie napisal do mnie fajny facet, przystojny, do tego inteligentny, napisal mi dluuuga wiadomosc w ktorej sie przedstawil i opisal siebie, teraz jest moim narzeczonym :)

Gość gość
Nie rozumiem waszego oburzenia. Czyzbyscie utożsamiali się z tymi osobami że tak was boli moja opinia? Powiedzmy sobie szczerze c***anowie na zdjęciu nie są atrakcyjni.

Gość gość
autorko a ja Cię rozumiem. Też nie mam ochoty poznawać bliżej kogoś kto mi się nie podoba. Wygląd to nie wszystko, ale bez niego się nie da. Ja przynajmniej nie potrafię. A fotki które tu wrzuciłaś to same pasztety z przedziału 2-4/10. I wierzę Ci, że takie typy do Ciebie pisały. Poznawanie ludzi w necie to porażka. Na żywo podbijają do mnie atrakcyjni mężczyźni, a w necie było to samo co u Ciebie... Nie wiem; może na fotografiia wyglądam tak beznadziejnie, że uznają mnie za swój target, kto wie.... I jeszcze jedno Ci panowie SAMI opublikowali swoje facjaty w necie, a to, że zostały przekopiowane na inny portal nie ma najmniejszego znaczenia

Gość gość
Co was tak boli moja opinia? Utożsamiacie się z osobnikami na zdjęciach?

Gość gość
Dokładnie, są też jakieś inne portale, na których są inni ludzie :D

Gość gość
Nooo sympatia to dno.

Gość gość
Może jak tu niektórzy proponują, warto zajrzeć na inne portale, nie tylko na tytułową sympatie? Pozdrawiam.

Gość gośćHUEHUEHUEHUE
A są jakieś inne portale oprócz sympatii, które są godne polecenia?

Gość elllllka
Pewnie, że tak. Ja zdecydowanie bardziej wole przeznaczeni.pl albo inne mniejsze bardziej kameralne portale randkowe.

Gość Matiz
Sympatia i jak inne portale randkowe to jest porażka. Szczerze to każda nie jest zainteresowana, każda piszę to samo co inne, nie chce się czytać to samo: piszą o miłości. Niech one sobie tam siędzą i czekają na ksieńca z bajki. Nawet jakby Ci się udało zagadać do dziewczyny i fajne wiadomośc***isać do niej to i tak na nić bo bo jakimś czasie przestanie się z tobą komunikować.