Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość Hehgość
gośćwystraszona x Spróbuj wypić przed snem lampkę wina. I opowiesz jutro czy zadziałało. Trzeba znaleźć złoty środek. Kiedy będziesz stosować kilka na raz, trudno wtedy ustalić co pomogło. Tak więc - dzisiaj winko :-) x Koniecznie przekonaj któregoś ze swoich kociaków, żeby spał u Ciebie x DAMY RADĘ!!!

Gość gość
Hehgosc brawo. To co napisalas to ja tak wlasnie mysle ;) średniowieczne bzdety i ze przed Jezusem nie bylo religii i ludzie mieli spokoj. A potem nastał chaos i zagubienie ludzi. Bede wam codziennie pisac moje sny. Dzis jestem bardzo smutna, nie wiem czemu. Moze po tym snie w ktorym nie mialam znikąd pomocy.

Gość gość
Czy brak bierzmowania moze nam zaszkodzić? Nie mowie o tym ze slubu wtedy wziac nie mozna tylko czy ma wplyw na wnetrze czlowieka

Gość Kulka_Mięty
Wystraszona powiedz coś konkretniej?

Gość As28
Bierzmowanie to zstąpienie Ducha Świętego i świadomy wybór imienia, a co za tym idzie naszego patrona ;) Przynajmniej tyle pamiętam jeszcze z przygotowań do bierzmowania, ale to było 14-15 lat temu więc to był wielki skrót ;)

Gość gośćwystraszona
Hehgość: do matury jeszcze dużo czasu. Modelka: w moim wypadku spanie w dzień dużo różni sie od spania w nocy bo najbardziej boje sie ciemności. Wczoraj wieczorem tuż przed snem czułam czyjąś obecność w pokoju ale to zignorowałam z nadzieją, że szybko zasne i obudze sie dopiero rano...spałam z kotem na brzuchu i zasnelam szybko i znow wyszlam z ciala i chodzilam po domu z kotem na rękach i czułam , że ktoś mnie obserwuje po czym nagle mnie zaatakowało i próbowało wyrwać kota, a ja go ciągle trzymałam i nie chciałam oddać, walczyłam ciągle z istotą o nadludzkiej sile, z istotą której nie widać. Czułam na sobie inny rodzaj energii nie z tego świata. Nie zrozumie tego nikt kto w życiu nie przeżył czegoś podobnego. Obudziłam się z kotem na rękach w takiej pozycji w jakiej trzymałam go we "śnie". Nie wiem czego to odemnie chce...ale zdecydowanie utrudnia mi to życie. Dodam, że wczoraj wieczorem wyjątkowo sie pomodliłam tuz przed snem i akurat zaraz po tym takie przeżycia. Jestem ochrzczona, mam komunie, bierzmowania nie mam i mieć nie zamierzam. O ile istnienia Boga nie wykluczam o tyle z klerem nie chce mieć nic wspólnego i prosze tego nie traktować jako objaw opętania bo mam tak od zawsze, po prostu mam złe doświadczenia i dużo o tym myślałam w swoim życiu i różne wnioski wyciągnęłam w kwestii religii, ale nie o religii jest ten temat :) licze na zrozumienie

Gość gość
Wystraszona wiesz coś więcej o swoich korzeniach? Może to dziwnie zabrzmi, ale przypomniało mi się coś dziwnego na temat przekleństw. Może ktoś rzucił klątwę na kogoś z Twojej rodziny? Wiem, że to dziwnie brzmi i sama w takie rzeczy nie bardzo wierzę, ale już różne historie w życiu słyszałam.

Gość gość
O kurcze. Musimy bardziej pomagac autorce. Modlitwa i kot nie pomaga. Ktos moze ma racje z ta klatwa .

Gość As28
Z tą klątwą to ja pisałam, ale komórka mi się zacięła i podpis nie wskoczył

Gość gość
Wystraszona kup sobie maly krzyżyk na łanicuszku nos go będzie cię chronił

Gość gość Nostradamus
Witam nocą przykre że autorka ma nadal koszmarne sny ;( Brak słow *-* Milej nocy życzę wszystkim dobranoc Nostradamus

Gość As28
Dobranoc i kolorowych snów :)

Gość Hehgość
Podajcie swoje miasta (albo okolice). Ciekawe jaki symbol okultystyczny z tego dałoby się rozrysować Mamy już: Szczecin, Zamojszczyznę, Polskę Centralną (coś bliżej?) Ja zgłaszam 3miasto :-) x Na razie ode mnie do Wystraszonej poszła recepta na lampkę wina. Nie wymagana konsultacja ani z lekarzem ani farmaceutą ;-)

Gość gość
Hehgość dziś Jesteś okultystą?

Gość Hehgość
gość Nie, no ... co Ty! :-) Zwykły, poczciwy ateignostyczny psychotronik ze mnie. No bywa, że niechcący kogoś postraszę. Sam się wtedy drapię po wszystkich głowach wszystkimi dwunastoma kosmatymi odnóżami, żeby dociec o co chodzi. Strzelam grzecznie kopytkami i odchodzę :-P ;-) x A tak bez żartów to jak będzie? Postaramy się narysować jakiś pas transmisyjny tego tematu? x Zastanawia mnie babcia Wystraszonej, Cyganka. Sądziłem, że Cyganie dbają o swoją odrębność i nie wchodzą w związki z "obcymi". x Pozdrawiam Miłych Snów! :-)

Gość gośćwystraszona
Witam Wolalabym tu jednak nie opisywac pochodzenia babci bo bądź co bądź dużo osób znajomych o tym wie, a to jest jednak Internet... co do miasta nie sadze by to bylo koniecznie ale pochwale sie miastem, Hehgość dam Ci zagadke. Które miasto w Polsce kojarzy Ci sie z świętością?

Gość Hehgość
gośćwystraszona Święta Lipka czy Częstochowa? :-) Jak już obudzę się koło południa poczytam Twoje sprawozdanie z nocki :-) Pozdrawiam i dobranoc

Gość gość
Częstochowa Kraków , to chyba te rejony autorko :) nie bedziemy wymuszać na tobie :) milego dnia wszystkim

Gość gość
8:14 dobranoc hehe ;)

Gość gośćwystraszona
Hehgość zgadles. sprawozdania z dzisiejszej nocy nie będzie bo udalo mi sie spać normalnie o dziwo:)

Gość gośćwystraszona
Choć miałam nie spać w nocy, ale nie dałam rady bo wypilam rzeczywiście trochę wina i mnie sen zmorzył

Gość As28
Dzień dobry :) Życzę Wam miłego dnia pełnego słońca ;)

Gość gość Nostradamus
Witam dzień dobry *_*jednak wino pomoglo jakis sukces wystraszona Milego dnia oraz Weekendu wszystkim życzę pozdrawiam Nostradamus*__*

Gość As28
Wystraszona ja na przykład nie pamiętam żadnego snu i śpię jak kamień, gdy kładę się spać bardzo zmęczona lub nie mogę spać do 1-2 w nocy. Potem się tylko dziwię, czemu jest już dzień, jak przed chwilą się kładłam ;)

Gość gość Nostradamus
Jestem z Płocka *___* Nostradamus

Gość gość
Aaaaa to w Płocku sa takie mile osoby ;) pozdrawiamy Płock

Gość As28
Ja tylko mogę dodać, że Zamojszczyzna geograficznie obejmuje teren czterech powiatów. Ja mogę tylko dodać, że mieszkam w powiecie zamojskim, ale nazwy mojego miasta już nie podam, bo to jednak za mała "wieś" ten nasz powiat ;)