Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość
Chojnice

Gość gość
Przepychanie strony tymczasem

Gość gość
zglaszam brak ostrzeżenia przed godzina szatana

Dzień dobry Kochani :) Nie wiem jak to się stało, ale synek mi wczoraj padł po 21.00 pierwszy raz od wielu miesięcy. Ja zasnęłam chwilę po nim i nawet nie pamiętam kiedy. Pierwszy raz od dawna wstałam wyspana, chociaż w nocy miałam pobudki do marudy. x Piwa moi drodzy praktycznie nie piję, bo zawsze stosuję się do zasady "Jeden trzeźwy rodzic/opiekun". Czasem wypiję Reddsa z mamą na spółkę. Już się nie mogę doczekać spotkania z moją przyjaciółką ale boję się, że padnę i nie wstanę po dwóch lampkach wina ;) x Hehgość kiedyś w realu się spotkamy w naszym gronie na piwo/wino/drinka - kto co lubi :D Czyli ja jestem do leczenia tych ran? :D :D :D No to fajnie nas posegregowałeś ;) xx gościu podpisz się w końcu! Już mieliśmy tu taką osobę, która z gościa chciała prześwietlić Hehgościa co do stanu matrymonialnego i gdyby nie reakcja nas wszystkich to pewnie jeszcze pytania poszły by na złe tory. Gdyby tak pomyśleć to mogła by jeszcze wjechać na życie erotyczne i preferencje seksualne, już nie mówiąc o wglądzie do konta bankowego ;)

Dzisiaj postaram się nie zasnąć przed naszymi nocnymi rozmowami. x Pomyślcie co by był za spam, gdybyśmy Zebromarchewkę/Co śpiewają kwiatki? na ero założyli. Tam by dopiero by był wysyp indywiduów :D Nie moglibyśmy się odnaleźć w temacie.

Zebromarchewka, kurze jajo, kurze jajo, Morylo-papuga, kurze jajo, kurze jajo...

Gość gość
Likier jajecznomarchewkowy

Gość gość
Piwo w proszku

Gość gość
Puk puk

gość dziś Polska Praga, Mokotów, Żoliborz :) - nie byłam i tam piwa nie piłam ale w czeskiej Pradze mi się zdarzyło i dobrze wspominam mimo, że nie jestem szczególnym koneserem piwa :) x swoją drogę ciekawe, że w Czechach jest tyle małych regionalnych wytwórni a u nas w Polsce niewiele - Hehgość, czemu tak jest? Swego czasu moja Mama przywoziła z nad polskiego morza z urlopu, regionalne ciemne piwo i w domu było traktowane jak relikt i zostawiane na specjalne okazje ;)

Gość gość
postaram się odpowiedzieć. to jest bardzo proste modelka. polskie browary gdy jeszcze istniały samodzielnie zostały sprzedawane mówiło się że wchodziły w holldig. w rzeczywistośc***akiet większościowy przejmowali nowi właściciele pozostawiając sobie główną moc decyzyjną. w tej chwili większość ważnych polskich browarów podlega pod grupę hainekena i carlsberga. nie wierzysz zapytaj tej od kota ona gdzieś tam pisała że jest ze szczecina. X x To ja od kota dziś Witajcie kochane ludki usmiech.gif to znaczy ze jest nowa osoba na temacie? Ta od piwa ? oczko.gif hehe . Ta ktora chce od jakiegos czasu wypic piwo na zgodę z kotem ? oczko.gif . A jaka mamy niezgode? oczko.gif obrazalam piwo Namyslow? Te co podobno zrobione z proszku? oczko.gif . Wymysl sobie nick usmiech.gif zapraszamy milo. Kot wczoraj padł , chyba kocurzysko sie starzeje oczko.gif xx no coś ty ty od kota. nie miałbym się o co obrażać tylko o piwo namysłowieckie? kość niezgody a raczej zabawa słowna była inna później powiem jak nie padniesz ty i kot. nad nickiem pomyślę. żubrówka jeszcze w lodówce wstawaj powoli do bruderszafta ;) x x Hehgość dziś gość dziś No i załóż sobie kolego nicka, choćby czerwonego oczko.gif No wiesz, jak nas dopadną te wszystkie adoratorki, to ja będę się zwijał jak w ukropie a ty pod gościem umyjesz ręce smiech.gif x nie martw się heh wszystko będzie w klasie skonstruuję nicka żeby grono adoratorek i fanek nie wieszałyo tylko na tobie psów i kotów jak coś będzie nie tak :D

Gość gość
p.s. *na górze ocenzurowano słowo ''pakiet''

Gość To ja od kota
Hahahaha kocham was ;) hehe

Gość To ja od kota
"Skonstruuje nicka" hahahahaha . Ja moge ci pomoc skonstruować nicka hahaha : Tajemniczy gosc" :) moze byc? Ale napewno juz ktos ma ten nick. No i napisz w czym ci podpadlam bo nadal nie wiem Tajemniczy panie ;) . Kot jest ze szczecina owszem ale kot zna sie na piwach jak szewc na budowlance ;) a po drugie kilka lat kot mieszka w szczecinie :) milego wieczoru wszystkim milym ludzikom :)

Gość Hehgość
Kiedy będą nam tu blokować temat możemy skorzystać albo przenieść się na stałe: x No, ktoś w końcu musiał podjąć męską decyzję ;-) Burzę mózgów czas zażegnać Pierwsza myśl chyba najlepsza - jak zwykle, a Modelka odczulona jest już na wszystkie alergeny, więc może Ją od tych zmodyfikowanych i hybrydowych zebromarchewek nie wysypie :-) x gość dziś No i na to właśnie liczę. Psy na mnie można i owszem wieszać, ale wieszania kotów już nie ścierpię! x As28 uważaj! Nie piłem alkoholu jakieś dwa trzy lata, nie liczyłem, a później niespodziewanie znalazłem się na weselu, co nawet było fajne, najgorsze jednak to, że nie wiem jak znalazłem się na powrót w domu :-D x Witam Pazurki :-)

Gość gość
Tam już nawet się ktoś pojawił :-D

Gość To ja od kota
To mile jak ktos nowy wchodzi i chce z nami pisac :) . Wiecej nas bedzie do zebromarchewki ;)

Gość To ja od kota
Hehgosc juz nigdy nas nie zostawiaj na tak dlugo bo szczerze mowiac te dwa dni bez ciebie to juz sie niepokoilam i As napewno tez i modelka i inni :)

Gość To ja od kota
As jestesmy na zebromarchewce ;) Modelko i inni :) troche szkoda opuszczać temat ale skoro kafeteria jest taka podla ....

Gość To ja od kota
Jak sprawdza się szczelność samochodów w fabrykach w Polsce i Japonii? To proste. Zamyka się w aucie na noc kota. i teraz: W Japonii: - Jeśli kot zdechł, to znaczy, że auto jest szczelne W Polsce: - Jeśli kot znajduje się nadal w aucie, to znaczy, że auto jest szczelne

Gość gość
parę piw na początek kto chce niech się częstuje (_)) + (_)) + (_)) + (_)) + (_)) +(_)) + (_)) +(_)) ... (_)) +(_)) - dla każdeego wystarczy x To ja od kota dziś "Skonstruuje nicka" hahahahaha . Ja moge ci pomoc skonstruować nicka hahaha : Tajemniczy gosc" usmiech.gif moze byc? Ale napewno juz ktos ma ten nick. No i napisz w czym ci podpadlam bo nadal nie wiem Tajemniczy panie oczko.gif . Kot jest ze szczecina owszem ale kot zna sie na piwach jak szewc na budowlance oczko.gif a po drugie kilka lat kot mieszka w szczecinie usmiech.gif milego wieczoru wszystkim milym ludzikom usmiech.gif xx 1.właśnie jestem na etapie konstruowania nicka. 2.jak mieszkasz kilka lat w szczecinie to powinnaś wiedzieć że szczeciński bosman podlega pod carlsberga a wrocławski piast jest rozlewany w szczecińskim browarze bo też sprzedano go carlsbergowi okocim też przejęty przez carlsberg ( chodzi o to piwo jak z reklamy gdy był samodzielnym browarem: mariola ma oczy piwne oczy o kocim spojrzeniu) 3.obudziłaś się już na bruderszafta. 4.kończąc animozje to dotyczyły one łasic w głowie i kotów ;)

Gość To ja od kota
lekcja religii. ksiądz pyta dzieci: - dzieci, co to jest: rude, ma ogon i skacze? chwila ciszy, dziec***atzra niepwenie, wstaje jasio i mówi: - tak z opisu, to wygląda mi na wiewiórke, ale jak księdza znam to na pewno jest jezus chrystus...

Gość gość
>>>>>> :-D <<<<<<

Gość gość
<<.>>

Gość gość
Hellboy ?