Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość gość

urządzenie starcook

Polecane posty

Gość gość
ludziczki sukcesu ... totalne dnoooo ... :)koniec jest bliski ...

Gość gość
Czym dla kobiety jest niezależność? Każda z nas jest w stanie wymienić te rzeczy, które dla niej sta Bo niezależność to wolność, swoboda i otwartość. Okazuje się, że także mobilność, o której miałyśmy okazję porozmawiać 14. marca podczas spotkania prasowego w N31 Restaurant&Bar by Robert Sowa: „Niezależność, szybkość i realizacja marzeń – mobilność w oczach Polek”. Czym dla kobiety jest niezależność? Każda z nas jest w stanie wymienić te rzeczy, które dla niej sta Dlaczego taki temat? Bo okazuje się, że w kobiecym sposobie postrzegania mobilności pojawiają takie słowa jak „niezależność” , a także „wolność” i „otwartość”. Jest to dowód na to, że nowoczesne technologie są dla kobiet zdobyczą, którą utożsamiają z własnymi zmieniającymi się potrzebami. Mobilność kojarzy się nam – kobietom przede wszystkim z ruchem – przemieszczaniem się i zmianą miejsca. Negatywny wydźwięk pojawia się tylko w kontekście konieczności bycia dyspozycyjnym bądź zmiany miejsca zamieszkania. Badanie Ipsos dla Volkswagen Financial Services Samochód był najczęściej wymienianym spontanicznie hasłem, kojarzącym się respondentom z mobilnością – wskazało go ponad 21% ogółu respondentów, w tym 28% kobiet. Panie wskazywały samochód o połowę częściej, niż mężczyźni. Internet oraz technologie komunikacji stanowiły drugą istotną grupę skojarzeń – sam internet wymieniony został przez 13% respondentów. Wskazało na niego 20% kobiet i 6% mężczyzn. W spotkaniu oprócz zaproszonych gości udział wzięły Edyta Barmentloo dyrektor Departamentu Marketingu Volkswagen Financial Services Polska, która wskazywała, jak ważnym elementem codziennego życia kobiet staje się samochód. – Dzisiaj na samochód nie musimy odkładać pieniędzy, nie musimy kupować auta za gotówkę. Istnieje wiele form finansowania zakupu samochodu, które pozwalają kobietom przede wszystkim korzystać z mobilności. Sama jestem mamą i wiem, jak posiadanie samochodu ułatwia mi życie – mówiła podkreślając, że obecnie auto nie służy kobietom tylko do odwożenia dzieci i robienia zakupów. – Przestajemy ograniczać swoją rolę do tak zwanej Matki Polki; po urlopie macierzyńskim, kiedy dzieci rosną i nie wymagają już naszego tak dużego zaangażowania i opieki stawiamy na siebie, na nasz rozwój zawodowy. I tu mobilność staje się bardzo istotną częścią naszego życia. Wiele emocji podczas spotkania wywołała w aspekcie mobilności dyskusja o podziale ról w związku. – Dlaczego to my zawsze musimy być odpowiedzialne za nawigację, przy okazji karmić dzieci, zabawiać je i organizować czas podczas podróży? – padały pytania, gdy okazało się, że rzeczywiście w większości przypadków podczas dłuższych podróży to mężczyzna prowadzi auto, a kobieta zajmuje się całą organizacją. – Pewnie dlatego, że jest to dla nas za trudne, prowadzenie auta pozwala skupić się tylko na tym jednym – żartował współprowadzący z Małgorzatą Ohme Sergiusz Pinkwart, a w jego słowach z pewnością pojawiło się sporo prawdy. Agnieszka Wieczorek z Krotoski-Cichy, Autoryzowanego Dealera Audi i Volkswagen, podkreślała, że dla kobiet przy zakupie samochodu nie jest już ważny jedynie kolor lakieru. – Kobiety kupują samochody bardzo świadomie. Dzisiaj najważniejsze jest dla nich bezpieczeństwo. Wiedzą do czego auto jest im potrzebne, w jakim obszarze swojego życia je wykorzystują i coraz częściej decydują się na zakup auta samodzielnie, nie potrzebują akceptacji swojej decyzji ze strony mężczyzny. Bardzo często bywa tak, że kobieta wchodząc do salonu rozgląda się i mówi: „Takiego auta szukam” wskazując na konkretny model, podczas gdy mężczyźni bardzo długo wybierają samochód, zwracając uwagę na detale, które dla kobiety nie są aż tak istotne. Panie zgodnie podkreślały, że pod względem niezależności kobiet, a co za tym idzie także ich mobilności, nie odbiegamy od europejskich standardów. – Powinnyśmy coraz częściej i głośniej rozmawiać o mobilności kobiet. Skoro dla nas posiadanie auta jest synonimem niezależności, ważne byśmy miały świadomość, że różne formy finansowania jego zakupu sprawiają, że nie jest to dzisiaj trudno osiągalny luksus, ale standard, do którego każdy z nas może mieć dostęp. – podsumowała dyrektor Edyta Barmentloo.

Gość gość
Czym dla kobiety jest niezależność? Każda z nas jest w stanie wymienić te rzeczy, które dla niej sta Bo niezależność to wolność, swoboda i otwartość. Okazuje się, że także mobilność, o której miałyśmy okazję porozmawiać 14. marca podczas spotkania prasowego w N31 Restaurant&Bar by Robert Sowa: „Niezależność, szybkość i realizacja marzeń – mobilność w oczach Polek”. Czym dla kobiety jest niezależność? Każda z nas jest w stanie wymienić te rzeczy, które dla niej sta Dlaczego taki temat? Bo okazuje się, że w kobiecym sposobie postrzegania mobilności pojawiają takie słowa jak „niezależność” , a także „wolność” i „otwartość”. Jest to dowód na to, że nowoczesne technologie są dla kobiet zdobyczą, którą utożsamiają z własnymi zmieniającymi się potrzebami. Mobilność kojarzy się nam – kobietom przede wszystkim z ruchem – przemieszczaniem się i zmianą miejsca. Negatywny wydźwięk pojawia się tylko w kontekście konieczności bycia dyspozycyjnym bądź zmiany miejsca zamieszkania. Badanie Ipsos dla Volkswagen Financial Services Samochód był najczęściej wymienianym spontanicznie hasłem, kojarzącym się respondentom z mobilnością – wskazało go ponad 21% ogółu respondentów, w tym 28% kobiet. Panie wskazywały samochód o połowę częściej, niż mężczyźni. Internet oraz technologie komunikacji stanowiły drugą istotną grupę skojarzeń – sam internet wymieniony został przez 13% respondentów. Wskazało na niego 20% kobiet i 6% mężczyzn. W spotkaniu oprócz zaproszonych gości udział wzięły Edyta Barmentloo dyrektor Departamentu Marketingu Volkswagen Financial Services Polska, która wskazywała, jak ważnym elementem codziennego życia kobiet staje się samochód. – Dzisiaj na samochód nie musimy odkładać pieniędzy, nie musimy kupować auta za gotówkę. Istnieje wiele form finansowania zakupu samochodu, które pozwalają kobietom przede wszystkim korzystać z mobilności. Sama jestem mamą i wiem, jak posiadanie samochodu ułatwia mi życie – mówiła podkreślając, że obecnie auto nie służy kobietom tylko do odwożenia dzieci i robienia zakupów. – Przestajemy ograniczać swoją rolę do tak zwanej Matki Polki; po urlopie macierzyńskim, kiedy dzieci rosną i nie wymagają już naszego tak dużego zaangażowania i opieki stawiamy na siebie, na nasz rozwój zawodowy. I tu mobilność staje się bardzo istotną częścią naszego życia. Wiele emocji podczas spotkania wywołała w aspekcie mobilności dyskusja o podziale ról w związku. – Dlaczego to my zawsze musimy być odpowiedzialne za nawigację, przy okazji karmić dzieci, zabawiać je i organizować czas podczas podróży? – padały pytania, gdy okazało się, że rzeczywiście w większości przypadków podczas dłuższych podróży to mężczyzna prowadzi auto, a kobieta zajmuje się całą organizacją. – Pewnie dlatego, że jest to dla nas za trudne, prowadzenie auta pozwala skupić się tylko na tym jednym – żartował współprowadzący z Małgorzatą Ohme Sergiusz Pinkwart, a w jego słowach z pewnością pojawiło się sporo prawdy. Agnieszka Wieczorek z Krotoski-Cichy, Autoryzowanego Dealera Audi i Volkswagen, podkreślała, że dla kobiet przy zakupie samochodu nie jest już ważny jedynie kolor lakieru. – Kobiety kupują samochody bardzo świadomie. Dzisiaj najważniejsze jest dla nich bezpieczeństwo. Wiedzą do czego auto jest im potrzebne, w jakim obszarze swojego życia je wykorzystują i coraz częściej decydują się na zakup auta samodzielnie, nie potrzebują akceptacji swojej decyzji ze strony mężczyzny. Bardzo często bywa tak, że kobieta wchodząc do salonu rozgląda się i mówi: „Takiego auta szukam” wskazując na konkretny model, podczas gdy mężczyźni bardzo długo wybierają samochód, zwracając uwagę na detale, które dla kobiety nie są aż tak istotne. Panie zgodnie podkreślały, że pod względem niezależności kobiet, a co za tym idzie także ich mobilności, nie odbiegamy od europejskich standardów. – Powinnyśmy coraz częściej i głośniej rozmawiać o mobilności kobiet. Skoro dla nas posiadanie auta jest synonimem niezależności, ważne byśmy miały świadomość, że różne formy finansowania jego zakupu sprawiają, że nie jest to dzisiaj trudno osiągalny luksus, ale standard, do którego każdy z nas może mieć dostęp. – podsumowała dyrektor Edyta Barmentloo.

Gość gość
Na śniadanie, obiad i kolację - od rana do wieczora jemy biały ser. Klasyczny, kremowy, mielony - mamy swoje ulubione przepisy i dania U nas w domu biały ser jemy chyba kilogramami. Na śniadanie w twarożkach i pastach, na obiad - w kluskach leniwych, włoskich kopytkach, zapiekankach i pierogach, na deser - na przykład w sernikach... Ach, nie mogę przecież zapomnieć o naszych ukochanych naleśnikach z serem, rodzynkami i śmietaną! Pasta rybna z białym serem to klasyka, dodaję do niej jajka na twardo i żółty ser. Z podanych proporcji mam pełną miskę, która starcza dla nas na dwa dni (nie dłużej, bo pasta z cebulą się szybciej psuje). Z kolei kluski leniwe to wspomnienie dzieciństwa. Dla mnie muszą być polane palonym masłem i posypane cukrem. Mój mąż zaś nie zje ich inaczej niż wytrawnie - ze zrumienioną na maśle bułeczką tartą i porcją gulaszu (tak właśnie się jada leniwe w Lublinie). Ziołowe kulki lubimy wszyscy - dzieci za ciekawą formę i to, że w środku mają ukryte kawałki suszonych pomidorów, a my doceniamy ziołowy smak i aromat oliwy. Kulki można doprawiać dowolnie - kapary, namoczone w occie balsamicznym rodzynki, można je też obtoczyć w posiekanych orzechach. Świetne smakują też te klasyczne - doprawione solą, pieprzem i czosnkiem, obtoczone w posiekanym szczypiorku.Na śniadanie, obiad i kolację - od rana do wieczora jemy biały ser. Klasyczny, kremowy, mielony - mamy swoje ulubione przepisy i dania U nas w domu biały ser jemy chyba kilogramami. Na śniadanie w twarożkach i pastach, na obiad - w kluskach leniwych, włoskich kopytkach, zapiekankach i pierogach, na deser - na przykład w sernikach... Ach, nie mogę przecież zapomnieć o naszych ukochanych naleśnikach z serem, rodzynkami i śmietaną! Pasta rybna z białym serem to klasyka, dodaję do niej jajka na twardo i żółty ser. Z podanych proporcji mam pełną miskę, która starcza dla nas na dwa dni (nie dłużej, bo pasta z cebulą się szybciej psuje). Z kolei kluski leniwe to wspomnienie dzieciństwa. Dla mnie muszą być polane palonym masłem i posypane cukrem. Mój mąż zaś nie zje ich inaczej niż wytrawnie - ze zrumienioną na maśle bułeczką tartą i porcją gulaszu (tak właśnie się jada leniwe w Lublinie). Ziołowe kulki lubimy wszyscy - dzieci za ciekawą formę i to, że w środku mają ukryte kawałki suszonych pomidorów, a my doceniamy ziołowy smak i aromat oliwy. Kulki można doprawiać dowolnie - kapary, namoczone w occie balsamicznym rodzynki, można je też obtoczyć w posiekanych orzechach. Świetne smakują też te klasyczne - doprawione solą, pieprzem i czosnkiem, obtoczone w posiekanym szczypiorku.

Gość gość
Dobrze to ujął

Gość gość
Na śniadanie, obiad i kolację - od rana do wieczora jemy biały ser. Klasyczny, kremowy, mielony - mamy swoje ulubione przepisy i dania U nas w domu biały ser jemy chyba kilogramami. Na śniadanie w twarożkach i pastach, na obiad - w kluskach leniwych, włoskich kopytkach, zapiekankach i pierogach, na deser - na przykład w sernikach... Ach, nie mogę przecież zapomnieć o naszych ukochanych naleśnikach z serem, rodzynkami i śmietaną! Pasta rybna z białym serem to klasyka, dodaję do niej jajka na twardo i żółty ser. Z podanych proporcji mam pełną miskę, która starcza dla nas na dwa dni (nie dłużej, bo pasta z cebulą się szybciej psuje). Z kolei kluski leniwe to wspomnienie dzieciństwa. Dla mnie muszą być polane palonym masłem i posypane cukrem. Mój mąż zaś nie zje ich inaczej niż wytrawnie - ze zrumienioną na maśle bułeczką tartą i porcją gulaszu (tak właśnie się jada leniwe w Lublinie). Ziołowe kulki lubimy wszyscy - dzieci za ciekawą formę i to, że w środku mają ukryte kawałki suszonych pomidorów, a my doceniamy ziołowy smak i aromat oliwy. Kulki można doprawiać dowolnie - kapary, namoczone w occie balsamicznym rodzynki, można je też obtoczyć w posiekanych orzechach. Świetne smakują też te klasyczne - doprawione solą, pieprzem i czosnkiem, obtoczone w posiekanym szczypiorku.Na śniadanie, obiad i kolację - od rana do wieczora jemy biały ser. Klasyczny, kremowy, mielony - mamy swoje ulubione przepisy i dania U nas w domu biały ser jemy chyba kilogramami. Na śniadanie w twarożkach i pastach, na obiad - w kluskach leniwych, włoskich kopytkach, zapiekankach i pierogach, na deser - na przykład w sernikach... Ach, nie mogę przecież zapomnieć o naszych ukochanych naleśnikach z serem, rodzynkami i śmietaną! Pasta rybna z białym serem to klasyka, dodaję do niej jajka na twardo i żółty ser. Z podanych proporcji mam pełną miskę, która starcza dla nas na dwa dni (nie dłużej, bo pasta z cebulą się szybciej psuje). Z kolei kluski leniwe to wspomnienie dzieciństwa. Dla mnie muszą być polane palonym masłem i posypane cukrem. Mój mąż zaś nie zje ich inaczej niż wytrawnie - ze zrumienioną na maśle bułeczką tartą i porcją gulaszu (tak właśnie się jada leniwe w Lublinie). Ziołowe kulki lubimy wszyscy - dzieci za ciekawą formę i to, że w środku mają ukryte kawałki suszonych pomidorów, a my doceniamy ziołowy smak i aromat oliwy. Kulki można doprawiać dowolnie - kapary, namoczone w occie balsamicznym rodzynki, można je też obtoczyć w posiekanych orzechach. Świetne smakują też te klasyczne - doprawione solą, pieprzem i czosnkiem, obtoczone w posiekanym szczypiorku.

Gość gość
Kurwaszmać ... co to za forum

Gość gość

Gość gość
wymienić te rzeczy, które dla niej sta Dlaczego taki temat? Bo okazuje się, że w kobiecym sposobie postrzegania mobilności pojawiają takie słowa jak „niezależność” , a także „wolność” i „otwartość”. Jest to dowód na to, że nowoczesne technologie są dla kobiet zdobyczą, którą utożsamiają z własnymi zmieniającymi się potrzebami. Mobilność kojarzy się nam – kobietom przede wszystkim z ruchem – przemieszczaniem się i zmianą miejsca. Negatywny wydźwięk pojawia się tylko w kontekście konieczności bycia dyspozycyjnym bądź zmiany miejsca zamieszkania. Badanie Ipsos dla Volkswagen Financial Services Samochód był najczęściej wymienianym spontanicznie hasłem, kojarzącym się respondentom z mobilnością – wskazało go ponad 21% ogółu respondentów, w tym 28% kobiet. Panie wskazywały samochód o połowę częściej, niż mężczyźni. Internet oraz technologie komunikacji stanowiły drugą istotną grupę skojarzeń – sam internet

Gość gość
Witam Mam na sprzedaż kuchnię gazową Mastercook. Kuchnia została zakupiona w maju tego roku, nigdy nie była używana. Dodaje link do ogłoszenia: tablica.pl/oferta/sprzedam-nowa-kuchenke-gazowa-mastercook-I D4eH0L.html . Oczywiście cena do niewielkiej negocjacji.

Gość gość
Ale to cudownie ujęłaś :)

Gość gość
Ale trzeba mieć jaja żeby takie rzeczy pisać

Gość gość
Czy jesteś gotowy na sukces? Kupujesz sobie samochód marzeń. Uwielbiasz go, świetnie się w nim czujesz, pasuje do Ciebie i cieszysz się jak dzieciak. Pewnego dnia parkujesz nim w pełni poprawnie i legalnie na ulicy i idziesz załatwić jakąś sprawę. Wracasz, a na samochodzie masz długą rysę, którą ktoś zrobił kluczem. Jesteś wściekły i nie rozumiesz, , a przechodzący na pasach człowiek nie owijając w bawełnę, spluną na mój nowy, piękny samochód. Internetowy hejt, zawistne spojrzenia sąsiadów czy kąśliwe uwagi znajomych, z którymi wielu z nas spotyka się na co dzień, to nic innego, jak takie właśnie zazdrosne splunięcie na maskę samochodu. Człowiek odnoszący sukces musi się z tym liczyć. Czy Ty jesteś na to gotowy? Ktoś, kto odniósł sukces musi liczyć się z hejtem, zwłaszcza w Polsce. Nie osiągniesz sukcesu, jeżeli się go boisz. Negatywizm jest pryzmatem, z jakim większość Polaków patrzy na sukces innych. Dlaczego największe sukcesy Polaków urzeczywistniają się poza granicami naszego kraju? Ponieważ oni wyszli poza ramę „bycia Polakiem” i poza schemat „To się nie może udać”. Schudłeś, zacząłeś dbać o zdrowie, wyrzeźbiłeś atrakcyjną sylwetkę i czujesz się z tym świetnie. Jak myślisz, co na Twój widok pomyśli łysiejący facet z piwnym brzuchem i niezainteresowaną nim od lat żoną? Prędzej będą to epitety w stylu mięśniak, frajer i idiota niż podziw dla Twoich osiągnięć i ciężkiej pracy. Pamiętaj, że odnosząc sukces wielu ludzi może Cię znienawidzić lub niesprawiedliwie ocenić. Jesteś na to gotów? Kim jest człowiek sukcesu? To osoba łącząca w sobie dwa czynniki – technikę i osobowość. Dzięki do perfekcji opanowanej technice osiągniesz sukces, a dzięki osobowości będziesz w stanie ten sukces znieść i odpowiednio wykorzystać. To przecież logiczne, że za kierownicą auta Formuły 1 powinien siedzieć superkierowca. Tylko z odpowiednią osobowością za sterem zaawansowana technika przyniesie sukces, wygra wyścig. Czy Twoja osobowość jest odpowiednio silna? Człowiek sukcesu to ktoś mający pasję, dzięki której pracoholizm jest dla niego co najwyżej mitem. To ktoś, kto dzięki kreatywności i indywidualnej kreacji samodzielnie stworzy dla siebie zawód. Ludzi sukcesu charakteryzuje długotrwała i systematyczna praca. Nad czym? Nad jedną konkretną rzeczą, w której chcą być najlepsi. Próbując być dobrym we wszystkim, tak naprawdę nie osiągniesz niczego w żadnej dziedzinie. Stracisz tylko swój czas. Ja wybrałem – chcę być topowym trenerem tej planety, więc temu poświęcam najwięcej czasu. Samodoskonalenie to nieodzowna cecha człowieka sukcesu. Lider to ktoś, kto nie zatrzymuje się by przyjąć owacje na stojąco. Czy powyższy opis przedstawia Ciebie? Prawidłowa odpowiedź to „tak” lub „jeszcze nie”. Co znaczy „jeszcze nie”? Że konstrukt, jakim jest Twoje „ja” wymaga pracy, modelowania. Pamiętaj, że „ja” jest w pełni modelowane i w pełni tworzone. Ważne jest to, aby realizować swoje marzenia. Kiedy? Dziś wieczorem zastanów się, co w tym dniu było dobre, a co mógłbyś jeszcze poprawić. Jutro popraw to, czego nie udało Ci się dokonać dzisiaj, a zrobisz krok w stronę spełnienia swoich marzeń. Przestań bać się sukcesu. Nie osiągniesz go, dopóki coś Cię ogranicza. Nie osiągniesz go, dopóki sam pielęgnujesz w sobie ograniczenia.

Gość gość
Chebli zapowiedziała, że minister spraw zagranicznych Niemiec Frank-Walter Steinmeier, który we wtorek wieczorem udaje się z wizytą do Moskwy, poruszy sprawę Sawczenko w rozmowach z przedstawicielami rosyjskich władz. Ma się spotkać m.in. z premierem Dmitrijem Miedwiediewem i szefem dyplomacji Siergiejem Ławrowem. Głównym tematem rozmów ma być poszukiwanie pokojowego rozwiązania dla Syrii oraz konflikt na Ukrainie. Chebli zaznaczyła, że rząd Niemiec od dawna domagał się zwolnienia Sawczenko "z powodów humanitarnych" z więzienia i "będzie się tego od Moskwy nadal domagać". Odnosząc się do sytuacji w Donbasie rzeczniczka MSZ powiedziała, że rozejm jest "kruchy" i "raz po raz dochodzi do potyczek". Berlin nie jest zadowolony z realizacji porozumienia z Mińska - oceniła Chebli. Rzecznik rządu Steffen Seibert podkreślił, że skazanie ukraińskiej lotniczki "jest sprzeczne z duchem i literą porozumienia z Mińska" przewidującego wymianę jeńców. Jak dodał, warunki, w jakich jest przetrzymywana w więzieniu, a także kontrowersyjne metody przesłuchań są niezgodne z międzynarodowymi standardami. Seibert poinformował, że zespół niemieckich lekarzy jest gotowy do wyjazdu do Rosji w celu zbadania Sawczenko. "Rozmowy z Rosją w tej sprawie trwają" - dodał rzecznik rządu. Sąd w Doniecku w obwodzie rostowskim na południu Rosji uznał w poniedziałek Nadiję Sawczenko za winną śmierci rosyjskich dziennikarzy Igora Korneluka i Antona Wołoszyna latem 2014 roku w Donbasie. Wymiar kary zostanie ogłoszony jutro. Proces Sawczenko rozpoczął się w lipcu zeszłego roku, a do rozpoznania sprawy sąd przystąpił we wrześniu. Według akt sprawy Sawczenko walczyła na wschodzie Ukrainy w szeregach batalionu Ajdar; w czasie starć z siłami prorosyjskimi w obwodzie ługańskim została wzięta do niewoli; 8 lipca znalazła się w Rosji, w areszcie śledczym w Woroneżu. Komitet Śledczy Federacji Rosyjskiej zarzucił Sawczenko naprowadzanie na cel ognia moździerzy, w wyniku czego śmierć ponieśli dwaj dziennikarze państwowej telewizji Rossija. Sawczenko zaprzeczała w sądzie, by naprowadzała ogień "na ludzi, którzy byli bez broni, nawet jeśli byli wrogami", i twierdziła, że została uprowadzona przez separatystów do Rosji.

Gość gość
Thermomix lepszy!!! Mam thermomixa od 1,5 roku, używam go bardzo często, w zasadzie codziennie, a czasami np. w weekendy - kilka razy dziennie. Jak do tej pory urządzenie jest całkowicie niezawodne. A robię różne rzeczy - łącznie z mieleniem ziarna na chleb czy ciągłym przygotowywaniem ciasta drożdżowego albo "kręceniem" zamrożonej śmietany na lody. Przy tak częstym używaniu, nie zdarzyło się nawet żeby pojawił się jakiś dziwny komunikat na wyświetlaczu czy coś w tym rodzaju, a tego się chyba spodziewałam - w końcu to elektronika, która lubi płatać figle. Najmniej korzystam z varomy, bo jakoś nie gustuję w daniach przygotowywanych na parze, ale zastrzeżeń do jej funkcjonalności tez nie mam. W ogóle to nie umiem już żyć bez thermomixa, chociaż i ja byłam sceptycznie nastawiona na początku - na prezentacji zjawiłam się przez przypadek, zupełnie nie planując tego typu zakupu do domu. Polecam gorąco.

Gość gość
Thermomix lepszy!!! Mam thermomixa od 1,5 roku, używam go bardzo często, w zasadzie codziennie, a czasami np. w weekendy - kilka razy dziennie. Jak do tej pory urządzenie jest całkowicie niezawodne. A robię różne rzeczy - łącznie z mieleniem ziarna na chleb czy ciągłym przygotowywaniem ciasta drożdżowego albo "kręceniem" zamrożonej śmietany na lody. Przy tak częstym używaniu, nie zdarzyło się nawet żeby pojawił się jakiś dziwny komunikat na wyświetlaczu czy coś w tym rodzaju, a tego się chyba spodziewałam - w końcu to elektronika, która lubi płatać figle. Najmniej korzystam z varomy, bo jakoś nie gustuję w daniach przygotowywanych na parze, ale zastrzeżeń do jej funkcjonalności tez nie mam. W ogóle to nie umiem już żyć bez thermomixa, chociaż i ja byłam sceptycznie nastawiona na początku - na prezentacji zjawiłam się przez przypadek, zupełnie nie planując tego typu zakupu do domu. Polecam gorąco.

Gość gość

Gość gość
Bardzo mi się właśnie to podoba , że potrawy jest równomiernie nagrzana, a nie jak w co po niektórych sprzętach, że na dole wrzątek, a góra pół chłodna co najmniej. Kiedy używałam do gotowania takiego garnka z pokrywką coś ala szybkowar, ale starcook jest o niebo prostszy w obsłudze i zdecydowanie szybciej "załapuje" się wszystkie sposoby szykowania potraw. I ten łosoś jaki z niego wychodzi - poezja!

Gość gość
SCHAB FASZEROWANY ŚLIWKĄ SKŁADNIKI: • 1 kg schabu bez kości • 250 g śliwek suszonych Marynata: • przyprawy do smaku: sól, pieprz, papryka słodka, vegeta • olej SPRZĘT: brytfanna TEMPERATURA: 200°C - 125°C CZAS: ok. 20 minut PRZYGOTOWANIE:Schab umyć, osuszyć i nakłuć przez środek długim, ostrym nożem. Do otworuwłożyć śliwki na całej długości mięsa. Wszystkie składniki marynatywymieszać, natrzeć nią mięso i wstawić do lodówki na kilka godzin. Rozgrzaćurządzenie z brytfanną do 200°C brytfannę nasmarować olejem.Obsmażyć mięso z każdej strony, zmniejszyć temperaturę do 125°C .Podlać wodą i dusić ok. 20 minut. Polecam

Gość gość
Od lutego jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego urządzenia! Jestem mega zadowolona! Mężowi nie muszę podgrzewać jak wróci z pracy usmiech.gif Dla mnie bomba! Jutro chce cos upiec-tego jeszcze nie testowałam :) Jedynym minusem dla mnie jest niewielka ilość przepisów. Na dzień dzisiejszy nie żałuję ani troche, że go sobie wymarzyłam :) A z biegiem czasu mam nadzieję, że przepisów będzie przybywać :)

Gość gość
Thermomix lepszy!!! Mam thermomixa od 1,5 roku, używam go bardzo często, w zasadzie codziennie, a czasami np. w weekendy - kilka razy dziennie. Jak do tej pory urządzenie jest całkowicie niezawodne.

Gość gość

Gość gość
Będziesz zadowolona! Korzystamy ze Starcoka cztery miesiące i zdaje egzamin ....... Polecam wszystkim

Gość gość
Będziesz zadowolona! Korzystamy ze Starcoka cztery miesiące i zdaje egzamin ....... Polecam wszystkim

Gość gość
Jak się umawiałam wydawało mi się, że miałam okazję oglądać kiedyś podobne urządzenie ale po przyrządzonej kolacji muszę przyznać, że jednak nie było podobne... A po tym jak rodzina reaguje na to co ja ( wstyd się przyznać ale jednak noga w kuchni) serwuję im teraz do jedzenia stwierdzam bez wątpliwości, że podjęłam doskonałą decyzję. Zresztą, zobaczcie sami, przekonajcie się. Samo spotkanie - super sprawa, Pan, który nas odwiedził - pełen profesjonalizm.

Gość gość
Dziękuję firmie Premium za klimatyzator :) na lato będzie jak znalazł :):)

Gość gość
Ja też mam klime z poleceń

Gość gość
Krewetki I klasa!!!

Gość gość
Ostatnio zamówiłam ten model i jestem zadowolona. Pomijając już kwestię tego, jak wiele funkcji ma to urządzenie i jakie okazało się przydatne, mogę powiedzieć, że obsługa ze strony marki jest bardzo profesjonalna. Miałam na początku kilka pytań, ale w serwisie odpowiedzieli mi na nie wyczerpująco, konsultant był bardzo miły.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się