Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum 8

Polecane posty

Gość gość
Masz przyjaciół...,albo tak samo powaleni jak ty,albo na tyle głupi że nie są w stanie sie na ciebie poznać.

Gość gość
Shatyn Nie mów że marzysz o tych ustach... I musze cię zmartwić. Mam rodzinę, mam ogromne grono znajomych i przyjaciół... x x Goowno masz a nie grono znajomych. Jak byś miał to byś tu tyle czasu nie siedział. Przestań perdolić i skończ z pisaniem bzdur. Koń jaki jest to każdy widzi. Jesteś zwykłym no-life'em. Taka smutna prawda shatyn.Taka prawda.

Gość gość
Masz przyjaciół...,albo tak samo powaleni jak ty,albo na tyle głupi że nie są w stanie sie na ciebie poznać. x x :D To samo chciałem napisać. To musi być.chyba grono jakichś strasznych poebów. Założe się że wszyscy mają zayoba na punkcie Kaczyńskiego i pisu.:D:D

Goowno masz a nie grono znajomych.Jak byś miał to byś tu tyle czasu nie siedział.xxPracuję bido, pracuję a nie siedze tutaj.Ale rozumiem, że ty tego nie możesz pojąć ze swoim maluśkim intelektem. Bo jak widac odpowiedzenie na proste pytanie dotyczące twoich własnych słow, przerasta twoje możliwości.A ja potrafię obrabiac graficznie i w międzyczasie napisac coś czego ty zrozumieć nie potrafisz...:D

Gość gość
Bruno Shatyn A ja potrafię obrabiac graficznie i w międzyczasie napisac coś czego ty zrozumieć nie potrafisz... x x Obrabiasz....obrabiasz....nie tylko graficznie.:classic_cool:

Gość gość
Ten obleśny hipokryta ogarnięty omamem ma fobię ! To KACZOFOBIA, u takiego szajbusa jest nieuleczalna.Na wszystko co jest związane z PiSem, ma obsesję paranoidalną.

gość dziś Ten obleśny hipokryta ogarnięty omamem ma fobię ! To KACZOFOBIA, u takiego szajbusa jest nieuleczalna.Na wszystko co jest związane z PiSem, ma obsesję paranoidalną.xxTo racja, że omamista jest czymś takim ogarnięty. Ale cóż... Siedzi w domu, nie ma nikogo to i marzy mu się Jarosław K. i jego zbieranina...

Gość gość
gość dziś Ten obleśny hipokryta ogarnięty omamem ma fobię ! To KACZOFOBIA, u takiego szajbusa jest nieuleczalna.Na wszystko co jest związane z PiSem, ma obsesję paranoidalną. x x Tak.To jest już raczej nieuleczalne. Owszem shatyn mógłby próbować lobotomii ale wiemy ze ten sprytny "szajbus" na to nie pójdzie.:D A szkoda.Możeby się mu poprawiło.:D

Gość gość
:D Z chorym człowiekiem co ma urojenia dyskusja jest bezcelowa.

gość dziś smiech.gif Z chorym człowiekiem co ma urojenia dyskusja jest bezcelowa.xxSpokojnie. Można podyskutowac z omamista, pośmiać sie z tego jak sie zwija, jak unika odpowiedzi na pytania a na koniec skompromitowany i ośmieszony ucieka...:D:D

Gość gość
shatyn 21;47 Bo?

Owszem shatyn mógłby próbować lobotomii ale wiemy ze ten sprytny "szajbus" na to nie pójdzie.xxNie zrobię omamiście lobo mimo, że to mogłoby mu pomóc. Ale zawsze mogę dołożyć się do operacji, żeby chociaż trochę wyzrowiał i znormalniał

gość dziś shatyn 21;47 Bo?xxNie zrozmiałeś pytania. Wybacz. Nie chce mi się tego tobie tłumaczyć bo długo by trwało zanim byś to zrozumiał a mnie szkoda czasu.

Gość gość
Shatyn 22;10 to ty jesteś nierozumny nie przekonałeś mnie co jest w "ksywce"Bruno Shatyn takiego żeby traktować cię poważnie ,odpowiedzałeś mi tylko Bo? a nie dałes argumentów

To nie ja cie miałem przekonywać . Zapytałem o powody, uzasadnienie takiej twojej oceny.Znowu nie zrozumiałeś...:O

odpowiedzałeś mi tylko Bo?xxWidzisz... To jeszcze ta sprawa.Jak widze z języka polskiego też nie jesteś najmocnieszy.Nie odpowiedziałem ci bo ty nie zadałeś żadnego pytania.A ja wprost przeciwnie.Zadałem pytanie "Bo ?" czyli w skrócie o podstawy takiej oceny mojego nicka.Myślałem, że jesteś mało inteligentny ale widze, ze się pomyliłem.Jesteś bardzo mało inteligentny.

A teraz wybacz.Musze sie skupić nad tym co opracowuje a więc nie mogę się rozpraszać rozmawiając z półgłowkiem.Znikam na czas jakiś może wróce za dwie-trzy godziny. Ale tylko "może"...

Gość gość
Jego pseudonim to istotnie nie powód by brać go poważnie. Btw Miał tu kiedyś inne pseudo- np Amirol Kibi czy Ataman Ryps. To dopiero gnioty.:D Ktoś przez przypadek odkrył zapewne że ten drugi nick składa się z tym samych liter co "Spam Tyrana". Ataman ryps- Spam tyrana.:D

Gość gość
jak coś mu nie po nosie to zawsze sp....a

Gość gość
co mu nie jest po nosie?

Gość gość
To mu nie jest po nosie, że ten "ynteligent" - "omamista" nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie.

Gość gość
Funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej Towarzysz Bruno Shatyn :)

Gość gość
22;21 bruno shatyn powodem mojej oceny jest twój wpis o 20;49 ,a ty dalej mnie nie przekonałeś że twoja ksywka jest poważna i każdy kto np pierwszy raz wejdzie na ten topik zobaczy BRUNO SHATYN od razu pomyśli że oto poważny rozmówca,ja dawno temu jak pierwszy raz zobaczyłam bruno shatyn to pierwsza moja myśl że to będzie śmieszny topik bo jakiś świr tu pisze:D

Gość gość
He he ja też tak pomyślałem

Gość gość
Ale to prawda świr

Gość gość
"Leśne ****adło" i "seba sra do chleba" toż to elita KODu. Jeszcze tylko "shatyna" brakuje....byłoby prawdiwe KODowisko.

Gość gość
co nie znaczy że z takimi sie nie rozmawia ze Shatynem też przecież rozmawiamy i mało tego co niektórzy lubią to chociaż wiedzą że to stary otumaniony dziad

Gość gość
co nie znaczy że z takimi sie nie rozmawia ze Shatynem też rozmawiamy chociaż każdy wie że jest otumaniony mało tego lubimy to :D