Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum 8

Polecane posty

Szanowny Panie Jarosławie Gowinie,relatywizm, z jakim pańskie otoczenie polityczne odczytuje orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego, ma tyle wspólnego z konserwatyzmem, co bigos z deserem. Przepraszam za jaskrawe porównanie, ale ta sprawa wywołuje we mnie szczere emocje. Nie potrafię zrozumieć, jak ktoś o tak jasnych poglądach może wymownie milczeć. Obecna sytuacja wymaga zabrania odważnego stanowiska, odwołania się do rozsądku i fundamentów. Istnieją przecież racje niepodlegające interpretacji, prawda?xNa taki ruch potrafił się zdobyć pański kolega Kazimierz Michał Ujazdowski. Należy docenić jego odwagę i wierność poglądom, ale tak postępuje konserwatysta. Dlatego swój list kieruję do Pana, bo jeszcze wierzę, że Pan również jest gotów stanąć po stronie zasad.xCzy byłby Pan równie wyrozumiały, gdyby obecna sytuacja nie dotyczyła Pańskiego rządu? Czy ignorowałby Pan opinie Komisji Weneckiej, Sądu Najwyższego, Rzecznika Praw Obywatelskich? Jestem przekonany, że nie! Dlatego apeluję o uczciwość wobec siebie, swoich poglądów oraz wyborców.xPS Konserwatyzm to coś więcej niż rosół w niedzielę. Znów gastronomiczne odniesienie, to chyba przez niestrawność.xCały tekst: http://wyborcza.pl/1,95892,19771179,konserwatyzm-to-cos-wiecej-niz-rosol-w-niedziele.html#ixzz435xEiury

"Nie ma wątpliwości: 18 metrów nad ziemią zaniknęło całe zasilanie elektryczne samolotu. W tej sprawie nikt nie ma żadnej wątpliwości. Możecie to ukrywać, możecie się z tego naigrywać. Macie w tej sprawie duże doświadczenie, ale z siebie się wtedy naigrywacie" - powiedział Macierewicz do posłów opozycji.xxAntoni M. nawet największą durnotę mówi z tak poważna miną, że ktoś mógłby uwierzyć, że on to mówi poważnie.:D

Gość gość
shatyn 20;12 Poziom czyj?chyba nie prezydenta ,prezydent jest ok rozmawia, a ci ludzie nie mają po prostu kultury .

gość dziś shatyn 20;12 Poziom czyj?chyba nie prezydenta ,prezydent jest ok rozmawia, a ci ludzie nie mają po prostu kultury .xxTo są ludzie których pan niestety prezydent, polubił...xSorry. Nie polubił ale obserwuje.Tu masz link: http://tnij.org/5itt9c4

Uzasadniając decyzję o wznowieniu badań szef MON Antoni Macierewicz powiedział, że nigdy nie wskazywał powodu, dla którego samolot Tu-154M rozpadł się w powietrzu. Jednak – jak dodał – nie ma wątpliwości, że 18 metrów nad ziemią zniknęło całe zasilanie elektryczne.x– Był wyciek. Rzeczywiście skrzydło nie zostało złamane przez brzozę, rzeczywiście doszło do awarii elektryczności na wysokości 18 m. nad ziemią. Te i inne fakty rzeczywiście miały miejsce – to prawda. Ale żaden z tych faktów nie był ostatecznym powodem tragedii. Do dzisiaj nie wiem co było ostatecznym powodem tej tragedii. To są pewne przejawy, to są kolejne wydarzenia, które miały miejsce – powiedział Antoni Macierewicz.xx:D:D:D:D

Gość gość
20;24 shatyn jeśli ktoś nie wyniósł z domu podstaw dobrego wychowania i nie wie że rozmawiając z kumplem może zachowywać sie jak goryl na gałęzi ,a jak rozmawia z prezydentem, profesorem ,lekarzem itd wypada zachować poziom to problem tego osobnika i tych co go wychowywali ,a że ktoś ma chamską"ksywe"nie znaczy że ma sie go nie lubić na twiterze czy fb

Dlatego napisałem o podobnych poziomach. Bo ja np jak ktoś ma chamską ksywkę to z nim nie rozmawiam bo wiem jaki on poziom prezentuje.

Gość gość
20;43 Shatyn a co cię tak śmieszy ty wszystko wiesz bo wiesz i już, nic cię nie zastanawia nie masz żadnych wątpliwości?bezkrytycznie wszystko przyjełes?

gość dziś 20;43 Shatyn a co cię tak śmieszy ty wszystko wiesz bo wiesz i już, nic cię nie zastanawia nie masz żadnych wątpliwości?bezkrytycznie wszystko przyjełes?xxŚmieszy mnie jak ktoś opowiada publicznie wierutne bzdury.A ja nie mam żadnych wątpliwości. Jeśli ktoś ma to chętnie mu wytłumacze.I krytycznie przyjałem niektóre rzeczy.

Gość gość
shatyn a twoja ksywka jest jaka? fakt nie chamska ,ale gdyby oceniać po ksywce poziom rozmówcy to nie jestes kimś kogo można brać na poważnie:D

gość dziś shatyn a twoja ksywka jest jaka? fakt nie chamska ,ale gdyby oceniać po ksywce poziom rozmówcy to nie jestes kimś kogo można brać na poważniexxBo?

Panie Ziobro! Zawiadamiam Pana o własnym przestępstwie oraz zwracam Pańską uwagę na opieszałość podlegających Panu prokuratorów, stanowczo żądając przewidzianej prawem reakcji. Panie Kamiński! Pan jest nie tylko szpiclem, ale również przestępcą. Wielokrotnie zapowiadał Pan wytoczenie procesu każdemu, kto Pana tak nazwie. Niech więc Pan wytacza! - pisze Paweł Kasprzak* w liście otwartym do ministra sprawiedliwości/prokuratora generalnego oraz do koordynatora służb specjalnych.xxCiekawe co na to panowie wymienieni z nazwiska...:DxCałość: http://tnij.org/orjo9xl

Gość gość
Shatyn jesteś tu od 8:30 (twierdziłeś zresztą,że od szóstej rano robisz tam jakieś g****a). Walisz post za postem.Albo jakaś kośława polemika albo jakieś wklejanie farmazonów. Jest po 21.Ch... wie...być może będziesz tu siedział i perdolił do przysłowiowego wąsa dłuższy czas. Czy nie widzisz absurdu swej egzystencji? Nie dostrzegasz tego? Być może w tym,że tego nie dostrzegasz, tkwi twoja tzw "siła" do zajmowania się goownami i bzdurami jakimi się zajmujesz. I być może dlateg w ogóle jeszcze żyjesz. Chętnie bym cię poddał rozmaitym testom i badaniom.

gość dziś Shatyn jesteś tu od 8:30 (twierdziłeś zresztą,że od szóstej rano robisz tam jakieś g****a).Walisz post za postem.Albo jakaś kośława polemika albo jakieś wklejanie farmazonów.xx:DNie. Wyjechałem z domu ok 12 i wróciłem ok 19... I wtedy właczyłem komputer.I nic takiego nie twierdziłem. Kłamiesz jak zwykle.:D

Czy nie widzisz absurdu swej egzystencji?Nie dostrzegasz tego?Być może w tym,że tego nie dostrzegasz, tkwi twoja tzw "siła" do zajmowania się goownami i bzdurami jakimi się zajmujesz.xxCzłowiek który tworzy nie widzi absurdu swojej egzystencji.I nie zajmuje się goownami i bzdurami tylko rzeczami bardzo powaznymi.

Do... gość dziś xxCZekam na odpowiedź. Bo niepowaznym jest na pewno to, ze się nie potrafi odpowiedziec na pytanie dotyczące własnych słow...

Prawicowo narodowa jaczejka do tej pory nie może się otrząsnąć po celnym trafieniu przez młodego Stuhra. Do kopania aktora wyznaczono między innymi Pawłowicz, którą niestety Stuhr po raz kolejny wdeptał w chodnik. Nie było to zbyt trudne, choćby ze względu na jej niezbyt wyśrubowane IQ.xxCałość: https://tabloidonline.wordpress.com/2016/03/12/stuhr-pojechal-oni-odjechali/

otulona_snem dziś w koncu mu ktos prawde napisal o jego"pracy"xxTo taka sama prawda jak ta, że jestes inteligentna i posiadasz wiedze czyli tzw goowno prawda...

Do... gość dziś xxCZekam na odpowiedź. Bo niepowaznym jest na pewno to, ze się nie potrafi odpowiedziec na pytanie dotyczące własnych słow...

Gość gość
Człowiek który tworzy nie widzi absurdu swojej egzystencji. I nie zajmuje się goownami i bzdurami tylko rzeczami bardzo powaznymi.v v v Oczywiście nawiazujesz zapewne do swego "zajęcia" z jakiego się utrzymujesz bo to co tu robisz na forum nie ma nic wspólnego z tworzeniem.Masz marne pióro.Marny wkład własny w komunikację.Jedziesz cytatami u wklejkami więc to g****o a nie twórczość.Ale....co do twej pracy to również tak ci się tylko zdaje. Wydaje ci się że coś tworzysz. Tkwisz w tzw pragmatycznej iluzji. Robisz coś a ktoś ci za to płaci.Wydaje ci się że jak ci ktoś za to płaci to ma to swoją wartość.Płaci ci za to bo tego chce.Bo taka jest na to moda. Cena tego co robisz jest wyspekulowana.

Oczywiście nawiazujesz zapewne do swego "zajęcia" z jakiego się utrzymujesz bo to co tu robisz na forum nie ma nic wspólnego z tworzeniem.xxA czy ja napisałem, ze to o tym co tutaj pisze?

Masz marne pióro.Marny wkład własny w komunikację.Jedziesz cytatami u wklejkami więc to g****o a nie twórczość.Ale....co do twej pracy to również tak ci się tylko zdaje.Wydaje ci się że coś tworzysz.Tkwisz w tzw pragmatycznej iluzji.Robisz coś a ktoś ci za to płaci.Wydaje ci się że jak ci ktoś za to płaci to ma to swoją wartość.Płaci ci za to bo tego chce.Bo taka jest na to moda.Cena tego co robisz jest wyspekulowana.xxKompletnie nie wiesz czym się zajmuje, co robię, komu sprzedaję i za ile.A twoja ocena tego co tutaj pisze jest też nieprawdziwa bo jak widze oparta na faktach z twojego omamu, omamisto...xI jedno jest pewne. Zawsze potrafię odpowiedziec na pytania dotyczące moich własnych słow, w przeciwieństwie do ciebie...:D

Gość gość
Nie dyskutujcie z tym śmieciem, bo go to nakręca.To obłudny mitoman.

I omamista po kolejnej swojej kompromitacji zaczyna próbowac obrażać zanim ucieknie stąd w podskokach i półprzysiadach...:D:DTo normalne dla tego oszołoma.

Gość gość
Wiem czym się zajmujesz. Dlamnie to czym się zajmujesz to podchodzenie frajerów i idiotów chcących zaistnieć i sprzedaż owiniętego w ładny papierek g****a pod szumnym szyldem działalności artystycznej.A że pozatym nie masz już do nikogo otwierać swych nieogolonych ust to doopisz tu na damskim forum wypisująć jakieś gnioty w nadzieji na cud. Cud,że może kiedyś ktoś szepnie na słówko np Kaczyńskiemu o tym jaki tu wielki wymiatacz antypisowski siedzi. Ty jesteś bardziej POpieprzony niż się komukolwiek wydaje. Bardziej powalony niż sam możesz podejrzewać.

Gość gość
:D :D :D Twoją chorobę śmieciu, wyleczy tylko ziemia.Lecz się na nogi, bo na głowę za późno.

Wiem czym się zajmujesz.Dlamnie to czym się zajmujesz to podchodzenie frajerów i idiotów chcących zaistnieć i sprzedaż owiniętego w ładny papierek g****a pod szumnym szyldem działalności artystycznejxxCzyli oznacza to, że nie masz pojęcia czym sie zajmuje. I dzięki Bogu...:D

gość dziś shatyn a twoja ksywka jest jaka? fakt nie chamska ,ale gdyby oceniać po ksywce poziom rozmówcy to nie jestes kimś kogo można brać na poważniexxBo?