Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie lat ? Czy przeraża was upływ czasu ?

Polecane posty

Gość gość
Z facetami po 30 to różnie bywa bo są tacy co wyglądają jakby mieli 50-60 lat i duże brzuchy a są też tacy co mają wysportowane sylwetki i chłopięce twarze natomiast my kobiety niestety wiek mamy bardziej wypisany na twarzy.

Gość gośćL
Jak skończyłam 25 lat ,to pomyślałam ,że młodość za mna:-). A tak całkiem serio,w tym roku koncze 48 lat i...I czuje się super. Jestem właśnie taką drobna,szczupła blondyneczka z wielkimi pokładami energii, jak opisana kilka postow wyżej. Zaczynam obecnie "nowe życie" z kims kilka lat młodszym. Co z tego wyjdzie to się okaże. Sporo przeszłam, ale wyszlam z tego obronną ręką. Nie czuje się staro,mam kilka zmarszczek pod oczami, ale one raczej mi nie dodają wieku, bo jeszcze nigdy nikt mi nie dał tyle lat ile mam. Ale tak było od zawsze. Czy martwi mnie upływający czas?nie..nie myślę o tym wcale, bo po co? Mam koleżankę, starsza o 10 lat i ona wygląda super. Jest dla mnie potwierdzeniem, że w każdym wieku można wyglądać świetnie .Dziewczyny glowa do góry:-)

Gość gość
gość dziś Z facetami po 30 to różnie bywa bo są tacy co wyglądają jakby mieli 50-60 lat i duże brzuchy a są też tacy co mają wysportowane sylwetki i chłopięce twarze natomiast my kobiety niestety wiek mamy bardziej wypisany na twarzy. XXX Moj maz po 30 przytyl 10kg i sie nagle zaczol starzec, strasznie mnie to dobija bo on mowi ze stara sie schudnac i zadbac o siebie a tak na prawde nic ze soba nie robi :(

Gość gość
gość dziś mam tylko meza i 2 dzieci xx to malo? " x oczywisice, ze nie mało ,nawt bardzo dużo ale gdzies jest ten zal , ze zycie zawodowe misie nie ulozylo jak chciałam . Zycie jest jak stol z 3 nogami: 1finanse 2 milosc 3 kariera zawodowa. Mój stol się przewraca bo 3 pkt nie ma.

Gość gość
Przeraza casem mam 36lat. 3dzieci Najbardziwj cierpie na plazy jak patrze na mlode idealne ciala jakie same jeszcze niedawno mialam. Twarz tez jest gorsza.Nawet nie chodzi o zmarszczki bo nie ma dramatu ale o np taki brak swiezosci. Nogi tez zawsze swietne teraz jakby sa gorsze i wyszlo mi pare zylek i boje sie zeby zylakow z tego nie bylo choc lekarz zrobil badania i mowi ze nic sie niedobrego nie dzieje. Poza tym jest mnistwo ekstra ciuchow a mnie jyz wiele nie pasuje...Bo nie ten wiek a nie chce byc smieszna. Generalnie wokolo w tv filmach itp same mlode i z******te.Maz mimo ze mnie kocha i akceptuje i docenia moja figure i to ze jestem dosc atrakcyjna ,to na pewno ze smakiem patrzy na te idealy w tv itp.A dla mnie to niedoscignione bo nie mam kasy na operacje czy kwasy albo botoks. Kiedys kobiety nie mialy tak nierownej konkurencji

Gość gość
a tam znowu nie opowoadajcie farmazxonow , ze wszystkie takei piękne jesteście :D zawsze na kafe wszytskei sa miss a w realu sporadycznie widze zadbane fajne MLODO WYGLADAJACE kobiety. a ta co pisze , ze ma 48 lat i kolezanke która jest 10 lat starsz y wniby wygląda super... to wiesz cos takiego to miedzy bajki wloz.

Gość gość
Też mam 38 lat, zero zmarszczek, biegam, nie palę i nie piję. Mam spokojne i fajne życie. W wolnych chwilach robię dużo zdjęć bo to mnie uspokaja.W lecie i na jesień lubię sobie pogrzebać na ogródku. Zawsze byłam aktywną osobą. Jestem i będę dopöki starczy sił :-D Widzę tu kilka zlosnic- Nie podoba się nie czytaj. Myślisz, że każda 30, 40 i 50+to zapuszczona baba? Czasy się zmieniają, kobiety dbały i dbać o siebie będę a ty się nie irytuj bo szkoda życia :)

Gość gość
9,32 nie ośmieszaj się lepiej. Myslisz, ze jak kobieta ma 50 at to będzie wygladac na 30? smieszna jesteś. Ale niech ci będzie , ze w wieku 38 lat wyglądasz mlodo :D

Gość gość
Kobiete najbardziej postarzaja papierosy, wiec jesli ktoras pali to rzuccie to w diably :-D

Gość gość
37, nie czuję się i nie wyglądam na swój wiek. Doskwiera mi tylko zwalniający metabolizm - muszę patrzeć na to ile jem, a kiedyś to nie był problem :)

Gość gość
U facetów to jakiś fenomen że po 30 tce im tak brzuchy rosną i łysieją natomiast u kobiet to głównie twarz,zmarszczki i bruzdy nosowe.

Gość gość
Moj facet lysieje, to prawda, ale miesnia piwnego nie ma :-)

Gość gość
9.35 oczywiście, że wyglądam młodo. seks smakuje lepiej niż 20 lat temu. Moja mama ma 60 lat. Zero zmarszczek. Nigdy nie paliła i nie piła. Jest niższa ode mnie i ma duże piersi. Dobrze wygląda. Tak samo moja babcia. Skończyła 87 lat, jeszcze wszystko zrobi koło siebie, nie zapomina się i całe życie używała krem Nivea. Papierosy, alkohol i stres niszczą i nokautują. Mówią, że dłonie i szyja najszybciej zdradzają wiek. U mnie jedynym kosmetyków jakim używam jest masło kakaowe z Ziaja i pomaska różana. Nic więcej! Jak macie sucha skórę to polecam. Cały rok go używam. Smaruje nim nawet dłonie po sprzątania i myciu naczyń bo nie mam zmywarki :-D Ziaja ma super kosmetyki.

Gość gość
Pomadka rôzana miało być :)

Gość gość
Zgadzam sie - Ziaja jest super, Bielenda tez !

Gość gość
Maseczka rozana Ziaji jest swietna! Sprobuj :-)

Gość gość
Dla mnie właśnie to Masło kakaowe w takiej grubej butelce- od lat go stosuję. No i mleczko kosmetyczne z nagietka. Z Nivea jest dobre masło do ust butter cos tam ale malinowe... Też cały rok stosuję :)))

Gość gość
Nie przerazanie, im jestem starsza tym lepiej, staje sie przezroczysta i mam swiety spokoj. Boje sie tylko utraty zdrowia z tego wynikającego, ale utraty urody nie. Urodziny

Gość gość
Zdrowie jest najwazniejsze, a nie utrata urody czy jedrnosci skory...

Gość gość
Wiek to tylko numer, liczy sie swiety spokoj od facetów, tego ich ciągłego slinotoku i zboczonych gadek, spokoj od starych pryków co chcieliby zamknąc kobiete w klatce, bo wreszcie zdychaj i juz nie ma sie ich w swoim otoczeniu. Wreszcie można oddychac. Starosc ma swoje plusy, kobiety, zyjemy w swiecie ogromnych mozliwosci jakich kobiety nie miały nigdy, tylko trzeba zmienic myslenie i przestac zajmowac sie facetami, a sobą, swoim rozwojem i zyciem...

Gość gość
Ojej, chyba jesteś zła na jakiegoś faceta dzisiaj? :P Ja tam lubię być adorowana i podziwiana, komplementowana i się podobać jak wchodzę do sali pełnej ludzi. Lubię i już :)

Gość gość
Co to znaczy: PRZEZROCZYSTA ?

Gość gość
Chyba miała na myśli to, że robi się jedną z wielu, nie rzuca się w oczy, nie zwraca czyjejś uwagi, nie jest oceniana.

Gość gość
Nie wiesz, co znaczy przezroczysta w tym kontekscie? Myslcie wy ludzie! chodzi o to, ze faceci nie zwracaja na nia uwagi, nie widza jej, nie dostrzegaja w niej obiektu seksualnego...

Gość gość
Ktoś tu ma zły dzień albo zespół napięcia przedmiesiączkowego i nienawidzi facetów :-D Nie każdy facet to świnia bo są fajni :)))

Gość gość
ja mam 29, może to za wcześnie żeby mówić o starzeniu się, ale właśnie ja ze sobą czuję się coraz lepiej ok nie lepiej niż mając 16lat, ale jako 20-23 latka jadłam co popadnie imprezowałam, byłam chuda z dużą ilością tkanki tłuszczowej, teraz jestem smukła zgrabna (dbam o to co jem ćwiczę), jestem drobna i mam dziewczęcą urodę, może za kilka lat zauważę że się starzeję teraz staram się temu zapobiec

Gość gość
Ale mnie się wydaje, że ten temat nie dotyczy tego, że faceci to świnie :-D I zgodzę się, nie każdy facet myśli tylko główką.

Gość gość
"Moja mama ma 60 lat. Zero zmarszczek." Czekalam na te wpisy :D A moja prababcia jak miala 90 to ja u lekarza ja proszona by z kims doroslym przyszla :P X Nie znam osoby, nawet mlodej (ok 25lat ) ktora nie mialaby zmarszczek mimicznych albo chocisz ich poczatkow.

Gość gość
Ale chyba nie o zmarszczkach mimicznych tu piszemy?

Gość gość
10.57 Aleś się uczepiła tych zmarszczeki mojej matki jak głuchy drzwi. Wez zluzuj bo mnie przerażasz. :) 2 kwietnia moja mama skończy 61 lat, i nie ma zmarszczek. Chcesz wkleje zdjęcie? I swoje? Zobaczysz te wielkie usta i gęste włosy :-D Wszystkiego Dobrego 🌼