Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest dla was dziwnego i bezczelnego w pytaniach o wasze krocze po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
Blech .....ciekawe czy teściowie opowiadają o swoich zwisłych impotenckich fiutach, matki waszych mężów o swoich aborcjach itp. babcia pewnie umila rodzinne obiadki opowieściami o swoich sraczkach a siostra męża o tym jak w kiblu po dyskotece robi dobrze jakimś oblechom. Chyba tylko w takiej patologii padają pytania takie jak w temacie wątku...

Gość gość
up ...ohydny naturalizm

Gość gość
Wszystko zależy od relacji w rodzinie. Jeśli z ciotkami i kuzynkami jesteś w ciągłym kontakcie,na stopie przyjacielskiej,jest zażyłość-to o takich rzeczach sie normalnie rozmawia.

Gość gość
może chcesz zważyć moją kupę :-o

Gość gość
To , że kobieta została matką nie znaczy , że musi zacząć rozmawiać o swoim kroczu jeśli wcześniej tego nie robiła. Jeśli to lubiłaś bądź polubiłaś to twoja sprawa!

Gość gość
Ja też nie widzę nic dziwnego. Ja na spotkaniu rodzinnym opowiadalam wszystkim, że teraz mam luzniejsza ciipke, a teść się nawet pytal, czy może sprawdzić. Pozwoliłam, bo to nie jest nic krepujacego. Jesteście jakieś zacofane baby xxx hahaha :D you made my day :D

Gość gość
Ha ha ha , pozwoliłam sobie przeczytać cały wątek , ubaw po pachy . A tak poważnie , pytanie o cudzą cipkę to jak pytanie czy brat męża ma dużego albo czy mu dobrze staje . Między przyjaciółką sobie takie rzeczy mówimy i mamie , a w gronie rodziny lub znajomych to juz nietakt .