Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego introwertyczki lubią zwierzęta i samotność,a nie ludzi? czym podpadli?

Polecane posty

Gość gość
Szukają partnera, z którym mogą się zaprzyjaźnić. Jest to warunek udanego związku. Oczekują intelektualnej inspiracji i ciągłej wymiany poglądów. Lubią dyskutować na społeczne tematy, a nawet spierać się o nie. - to jest przecież normalne? też tak mam ale reszta do mnie nie pasuje. Nie mam wielu znajomych

Gość gość
to się samo układa - jak coś musisz to udajesz, grasz rolę itd XXX a ja przy niej nieczego nie gram, po prostu ją lubię i czuję się przy niej sobą, więc tymbardziej nie udaje A może ona czuje sie sobą tylko wśród wybranych znajomych co mają powierzchowne relacje??

Gość gość
Pewnie jest po przejściach dlatego, nie chce aby ktos przekroczył jej granice. Bije sie ze swoimi myslami, 'nie zakochać sie, przeciez wszyscy tacy sa', na tej zasadzie.

Gość gość
Dobra, teraz jak będę jeszcze chciał to jakoś przełamać.. itd Rozumiem, że według Kobiet = jestem desperatem, co nie rozumie dystansu - nie. Widać CI po prostu faktycznie zależy na niej skoro sie tak uparleś na nią mimo tylu przeszkód. Kolejny do którego nie dociera.. Czyli lepiej udawać "przyjaciela" lub ze w ogóle mnie nie interesuje - nie o to chodzi. Czemu udawać przyjaciela? Bądź tym przyjacielem! od przyjaźni bardzo blisko do miłości. Chodzi o to,żeby jej nie przepłoszyć zbyt szybkimi deklaracjami i wyznaniami. Dlatego przyjaciel może tu być bezpieczniejszy. Nie wiem jak to wytłumaczyć..

Gość gość
Ja jestem zdystansowana do obcych ale swój chłopak to przecież nie obcy tylko bliski. XXX właśnie problem jak to przeskoczyć? że nie jestem uchodzcą, nie chcę jej zrobić krzywdę itd i nic nie ryzykuje, nie musi się ujwaniac nic robić tylko pokazać że żyje

Gość gość
ale dla mnie to nie ma znaczenia, wcale nie chce żeby to ujawniała.. wystarczy że bedzie - ale nie o to chodzi co dla Ciebie ma tu znaczenie tylko o to,że może być cos takiego co ma wpływ na jej decyzję,że nie chce związku w ogóle z nikim. A skoro Ci tego nie ujawni nie zrozumiesz tego. Może np była zgwałcona ( to tylko takie gdybanie,ale..) i uznała,że nie potrafiłaby być z kimś przez to co ją spotkało. A nie chce o tym opowiadać. Po prostu wie,że ma za duże skrzywienia i byłoby to obciążeniem. No i boi się. No nie wiem,ludzie różne sytuacje mają tak skomplikowane i przykre..

Gość gość
'nie zakochać sie, przeciez wszyscy tacy sa', na tej zasadzie. XXX jacy są wszyscy? ps. skąd mam wiedzieć jak jestem outsiderem? możesz rozwinąć mniej więcej XXX a jeżeli nie jest zdolna to takich uczuć?

Gość gość
jak to przeskoczyć? pomogłoby myślę wyjaśnienie o co tu chodzi..po jakich jest przejściach i traumach jeśli jest..dlaczego nie szuka facetów,czemu chce być sama. Czemu się boi..

Gość gość
no mogl ja skrzywdzic facet wiec mysli,ze wszyscy są tacy źli,boi sie zaufać znikąd sie nie wziął jej dystans na pewno mogła mieć też patologie jakąś w rodzinie

Gość gość
ludzi nie lubi się że są tacy a tacy lub mieli jakąś traumę.. przeciez mieszka daleko, czemu nie wykorzystać tego bez żadnych kosztów? XXX najgorsze jakby w ogole nie potrafiła mieć takich uczuć :-( XXX przecież o wiele trudniej jest w ogóle taką znaleźć a reszta powina być łatwiejsza..

Gość gość
pomogłoby myślę wyjaśnienie o co tu chodzi..po jakich jest przejściach i traumach jeśli jest..dlaczego nie szuka facetów,czemu chce być sama. Czemu się boi.. XXX i powie to factowi takiemu z odległości?

Gość gość
Napisałam w mysl o niej. Chodzi mi o to, ze nie chce zakochać sie, bo na przykład kiedys ktos ja skrzywdził i wrzuca wszystkich mezczyzn do jednego worka. Dlatego broni sie przed tym pomimo, ze jak napisales było fajnie i trzasnęła drzwami. Wlasnie tego obawia sie, nie chce byc skrzywdzona nastepny raz. Możemy snuć domysły, gdybac, w poprzednim zwiazku możemy przypuszczać, ze oddała siebie, zaufała, dała milosc i szczerość lecz ten ktos ja skrzywdził w jakis sposob. Ucieka przed tym, przed sama soba. Możliwe jest jeszcze dopuszczenie tezy o tym, iż ona gleboko w podświadomości czeka na Tego az ktos zrozumie ja, pokocha szczera miłością, taka jaka jest.

Gość gość
raczej wątpie żeby była w związku z uczuciami, może zbliżeniem.. ale raczej z natury się chowa jak kogoś nie zna po swojemu XXX tylko ze mną nawiązałem z nią jakimś cudem bez tego wszystkiego i po paru chwilach trzasnęła i tyle

Gość gość
Rusz głowa troche muchachos:-D Moze idz na siłownie lub pobiegaj, to umysł rozjaśni Tobie sie:)

Gość gość
idz na siłownie lub pobiegaj XXX super to załatwi sprawę

Gość gość
Kierwa:-o tlumaczyc Tobie a Ty dalej swoje. Masz w sobie troche empatii? To postaraj sie wczuć w jej role, w mysl tego, co tutaj napisałeś i przeczytales. Zamknij oczy i skup sie. Jakbys czuł sie, gdyby kiedys ktos skrzywdził Ciebie dogłębnie?

Gość gość
ps. jako dziewczyny chciałybyście żeby się to wam przydażyło? że jest jakiś gość co się go nie trzymają te wszystkie role i was lubi?

Gość gość
Pod wpływem endorfin szczescia lepiej bedziesz myslal. I nie wyrywaj z kontekstu kilku slow:-o

Gość gość
gdyby kiedys ktos skrzywdził Ciebie dogłębnie? XXX to mam innych krzywdzić i uciekać?

Gość gość
i sobie biegać jak Forest..

Gość gość
Lnapisze Tobie tak. Jako taka kobieta, ktora opisujesz. Strach przed skrzywdzeniem powstrzymywały mnie przed tym uczuciem. Bałabym sie tego, możliwe, ze trzasnęła drzwiami nawet, gdy było miło na początku. Nie chciałabym czuć sie, ze komus narzucam sie jak i rowniez ciezko uwierzyc byłoby mi w to, ze ktos mna interesuje sie i wpadlam komus w oko. Nie to, ze jestem jakas paskuda:-o. Po prostu, po tym co przeszłam ciezko i trudno uwierzyc mi w takie cos. Nie chce mi sie pisac wiecej. To tak z grubsza. Claro?

Gość gość
22:35 nie rob tego:-o nie wyrywaj z kontekstu slow, prosze:-o

Gość gość
Anyway, moze gdzies gleboko siedzi we mnie świadomość tego, ze kiedys ktos znajdzie sie, kto zrozumie bez slow. Bedzie Nas dwoch outsiderów:)

Gość gość
witaj w klubie www.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_kHCjCb8mo4ZMBd7tv1y4qV4PHfsNSaUr.jpg :P

Gość gość
Sama mam podobny problem:-o a ja Tobie tutaj radze:-o Chciałam przedstawić swoj punkt widzenia, jak Ona moze czuć sie:-o ja tak czuje sie:(o

Gość gość
Witaj:-o miło w tym klubie.

Gość gość
nawet nie chciałem jej dotykać jak to facetet, nie patrzyłem tez jak facet wiecie na co, tylko interesowała mnie ona, to straszne że takie rzeczy się dzieją, sam nie wiem dlaczego ją tak lubię, chociaż nie ma już większych chyba barier..

Gość gość
Kurcze nie jest a ciekawie:-o możliwe, ze piszesz o mnie:-o a Ty to Ty:-o

Gość gość
to nie możecie olac to wszystko i posłuchać chociaz raz SERCA :-) w sumie to fajne czucie.. zamiast odcinać faceta odciąć bariery i wyruszyć w drogę w nieznane we dwoje:-) byłoby fajnie ps. najgorsze że już po nie żadna mnie w ogóle nie kręci.. chyba wpadłem i nie ma wyjścia.. pomyśli że jestem desperatem, co nie rozumie jak mu się mówi.. nie będzie chyba tak romatycznie :-(

Gość gość
raczej wątpliwe, ps. sprawdź maile i ODPOWIEDZ - do wszystkich introwertyczek NA CO CZEKACIE, aż PIS przegra wybory:P