Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starsza kobieta dziś w sklepie mnie tak zwyzywała, kobieta 60 plus

Polecane posty

Gość gość

W ogóle sytuacja była taka: wchodzę do sieciówki odzieżowej w centrum handlowym i przechodze między dwoma stojakami, wiadomo, ciasno trochę, ale żeby nie wydawało się pani obok stojącej (tez klientka) że się na nią pcham czy jej nie zauważam, to powiedziałam: "przepraszam" i łagodnie się uśmiechnęłam chcąc przejśc. Ta dwukrotnie mruknęła pod nosem: "NOOOO!!!! Zaraz na wieszak wejdę, na wieszak zostanę wepchana" a ja nie wytrzymałam tego nerwowo i mówię do niej: "Jak ma pani klimakterium to proszę do lekarza a nie się na mnie wyżywa...grzecznie przeszłam i nie popchnęłam pani ani nic" a ona: "bezczelność!!! gówniara!!! mamunia kultury nie nauczyła!!" nie wytrzymałam po raz kolejny i mówię "a idź ty stara babo, daj spokój" na to ona na pół sklepu zaczela sie drzec ze zadzwoni na policje :D Ludzie...skąd się biorą takie wredne stare babiska, nic jej nie zrobiłam, przeprosiłam że przechodze obok i że niechcący się otarłam lekko o nią. A ta z gębą.... ludzie skąd się w tych starych kobietach bierze tyle jadu???? Ja kiedyś bym takiej osobie nic takiego nie odpwoeidziała, tylko uszy po sobie a w domu bym się rozpłakała że ktoś tak na mnie powiedział. Ale teraz się wyrobiłam i nie dam sra*ć po sobie nikomu. Na chamstwo chamstwem reaguję bo nie dało si e inaczej... a jeszcze rzuciła do mnie na odchodne: "Umyj sie bo śmierdzisz!!" ale chamstwo, ja dbam bardzo o higienę, używam antyperspirantów, zmieniałm ciuchy, nosze czyste a włosy zawsze mam umyte i zadbane a ta z takim tekstem?!!! stara szuja

Gość gość
o widzę nowe prowo już sie znudziłaś tym o pekajacych cip/kach, złapałaś wenę na kolejne?Masz coś z glową, moze czas udać się do lekarza.

Gość gość
Bezczelna to byłaś Ty..

Gość gość
Jakie prowo psychiczna istoto? to ty masz coś z głową chyba.... jakich ci/pkach pękających, rozśmieszyć mnie chcesz czy wkurzyć???!

Gość gość
Terapia wskazana, nawet dwóch postów w jednym temacie nie potrafisz napisać jak człowiek cywilizowany, udaj si e do spedcjalisty masz problemy z deklem.

Gość gość
ona była bezczelna w sensie autorka? a stare geriatrie moga sie chlastać i pluć do ludzi za nic? bo co, bo to starszy czlowiek to mu wolno prychac? moim zdaniem skoro autorka grzecznie przeszla i przeprosila to jak baba ja mimo to oskarza i opryskliwym tonem sie chlasta to tez bym tak odpwoiedziała. ma jakis problem ze sobą i sie na innych wyzywa, najlepiej na mlodej kobiecie. typowe dla starych prukw co maja proszek w cycochach zamiast mleka. a czym wytlumaczyc takie opryskliwe zachowania? klimakterium tez mi tu pasuje albo choroba psychiczna :D

Gość gość
Moze psychiatra się upora z twoimi rpoblemami, kafeteria nie leczy, to nie ten adres.

Gość gość
14:53 klakiernico znowu sie czepiasz ludzi ze niby są autorami jakichs innych tematów na tym forum? to samo żeś robiła nie raz na tym forum...idź się leczyć na nogi bo na glowe za pozno. patologia.

Gość gość
"samo żeś robiła" Dziękujemy pani za uwagę, proszę udać sie do obory i nakarmić świnie. Żeś się dziołszka popisała:):)

Gość gość
14:54 jakie to modne i typowe dla psychopatek na kafe takich jak ty, wysylac ludzi do psychiatry. Sama sie tam nadajesz....pewnie by sie wystraszył bo takiego okazu jeszcze nie uswiadczył....stuknij się w ten durny baniak pusty i wyjdź z tematu jak cie nie interesuje. widać gołym okiem ze nie masz nic do powiedzenia to po **uja tu włazisz?

Gość gość
14:56 mówię do ciebie po wiejsku po wieś ci z butów wsiuro wyłazi....wiejskie myślenie i wiejskie zachowanie .... to coś ty myślała, ŻEŚ panisko i będę do ciebie po pańsku? buty możesz lizać a nie na forum się wymądrzać. Zczezły umyśle

Gość gość
autorko uważam że w przeciwieństwie do tej starszej "pani" ty jej niczym nie obraziłaś. Normalne ze jak ktos nagle nas atakuje to mozna mu wytknąć czy nie ma aby problemu ze sobą. a powszechnie wiadomo że klimakterium starszym ludziom rozum odbiera. te jej teksty typu "umyj sie", "gówniaro".....świadczą o niej, stara i glupia

Gość gość
Po wiejsku mówisz, bo inaczej nie potrafisz, ale się zagalopowałaś jak u siebie na wiosce pod remizą i język pleciał naturalnym torem:) Jak to mówią z chama pana nie zrobisz.Piszesz jak obłąkana sama ze sobą, byle tylko prowo się kręciło, masz prblemy zdrowotne bardzo zaawansowane dodatkowo, kontakt ze specjalistą faktycznie wskazany. Tylko tam u was na wsi, to pewnie wstyd, do psychiatry chodzić, lepiej kłapać ryjem i obrażac ludzi, u was to normalne zachowanie.

Gość gość
Debil założył wątek i kwitne, sam ze sobą gada, ale u debili to norma. Bądżmy jednak wyrozumiali dla niepełonosprawnych intelektualnie, nieładnie w sumie obrażać ludzi psychicznie chorych jak autorka tej prowokacji. Życzę autorko zdrowia, to jest w życiu anjważniejsze.

Gość gość
15:13 skąd wiesz że ta osoba "gada" sama ze sobą? podziel sie wskazówkami bo bardzo mnie to intryguje. Stawiasz tarota czy jesteś adminem? pytam serio, bez urazy

Gość gość
Nie powiem tajemnica zadowoda:)

Gość gość
15:19 masz schizofrenię jak mniemam? :)

Gość gość
a mnie siem wydaje, że jak by grzecznie przeszła, to by nie musiała przepraszać ta gufniara jedna :O

Gość gość
Nie mniemaj już więcej, lepiej przyjmij leki.

Gość gość
te gówniary tak mają, że zrobią wszystko by na siebie zwrócić uwagę nawet staruszkę rozdepczą w sieciówce :(

Gość bez serca dla wiedzm
autorko rozumiem ci ale na pytanie skad sie takie babsztyle biorą, nie jestem w stanie odpowiedziec bo sama nie wiem, a mialam watpliwa przyjemnosc spotkac takiego babsztyla przedwczoraj i tez chcialam sie wyzyc piszac post ale zrezygnowalam bo pomyslalam ze zaatakuja mnie te kafeteryjne hieny tak jak ciebie teraz-nie przejmuj sie. xxx ale do rzeczy: podjechałam pod poczte z wielkim pudlem listów. zanim zaparkowalam szukalam miejsca dosc dlugo bo to poczta glowna, niedaleko urzad miasta wiec ludzi sporo.zaparkowanie jest trudne ale udalo sie. wysiadajac z auta widze idzie babcia i odgadlam ze chce wsiasc do samochodu obok w ktorym siedzial starszy gosc. wiec przymknelam drzwi zeby mogla spokojnie wsiasc i odjechac, a ja bym wysiadla pozniej...oj szybko pozalowalam kultury. babcia jeszcze do drzwi nie dotarła a już japę zaczeła na mnie wydzierac(doslownie-od 1 slowa sie pluła z pretensja w glosie) ze ona nie ma jak wsiasc, no jak ona ma wsiasc jak ja tak zaparkowalam??? oczy wywalilam bo stałam prawidlowo wiec grzecznie pytam-o co pani chodzi? a ta dalej ze mogłam stanac dalej,ze ona nie ma jak wejsc, ze tam jest miejsce(10aut dalej...)no to ja jej grzecznie ze to sie zmienia w ciagu sekundy ze tu jest miejsce a za chwile go nie ma...a ona dalej po mnie i stoi mi prawie na masce i sie wydziera. nie wytrzymalam i mowie jej:jak bedzie pani kierowca z 13letnim stazem za kolkiem to bedziemy rozmawiac o parkowaniu a teraz nie mamy o czym". a ona zebym nie byla taka madra. mowie do starej ci/py zeby mąż odjechał i sobie wsiadzie spokojnie-fakt bylo tam troche ciasno ale po 1 byla chuda i zmiescilaby sie bez zadnych problemow ale szukala zaczepki. po 2,. jej maz zle stał bo stał na prawej linii wiec z automatu zmmniejszyl jej odleglosc od mojego auta wiec musiala troche gimnastyki wlozyc w to by wsiasc niemniej przesadzala, po.3 mowie jej ze nie moja wina ze namalowali te miejsca takie male...ale baba dalej swoje. w koncu wku/r/wiona na maksa wyszlam z samochodu i mowie sobie(moze ja rzeczywiscie zle stoje)-patrze a tu jak na egzaminie-idealnie od kazdej linii, na srodku miejsca parkingowego wiec mowie babo popatrz sobie ze stoje dobrze, posadzila obrazona du/pe do auta i pojechala, jej pantoflarz slowem sie nie odezwał bo wiedzial ze cale to zamieszanie to jego wina. co za babsztyl. od dzis moja tolerancja dla staruych babć sie skonczyla! w dup/ie mam czy sie dobrze czy zle czuja, w du/pie mam czy sie przewroca w kolejce/autobusie czy nie... w du/pie mam. bo zawsze jestem dla nich mila i wyrozumiala a to nie 1 raz jak wyskoczyla na mnie ktoras z ryjem o nic!!!!

Gość bić kretyna
gość wczoraj ty to widze śledzisz forum kur/wo dzień i noc i wszędzie widzisz jedna osobę ale ci nie wychodzi, bo o pękających ci/pach to założyłam wczoraj ja szmato zaje/bana.

Gość gość
przyjdzie taka i pod każdym tematem, pod każdym postem widzi jedną autorkę :o no ja pierd... co za debil :o wydaje ci się, żena tym forum sa tylko dwie osoby? czyli autorka wszystkich tematów, wszystkich postów które nie należą do ciebie i ty? poważnie idxdo lekarza :o

Gość gość
oj a ja moglabym elaboraty pisać na temat starych wrednych bab-facetow też, ale baby są gorsze. Kiedyś jedna w sklepie o mało mnie wózkiem nie rozjechała żeby być pierwsza w kasie...miała tego trochę w koszyku, a ja nie dość ze w 9mcu ciąży to trzymałam w ręce uwaga...mleko! myslicie że mnie pusciła? a skąd?? poczekałam grzecznie nie odzywając sie nic, kiedy ta pakowała rzeczy do torby kasjerka do mnie:'czemu pani nie przyszla bez kolejki" a ja na to ze musialam ustapic pani przede mna bo bardzo sie jej spieszylo, a jako kobieta powinna byc dla mnie bardziej wyrozumiala...trzeba bylo widziec mine tamtej....

Gość gość
przyjdzie taka i pod każdym tematem, pod każdym postem widzi jedną autorkę No ale to przecież prawda, 90 % tych debilych odzywek bardzo zaczepnych i chamskich produkuje jedna osoba, nie tylko osoba powyżej to widzi.Czy jak piszesz te pierdoły, myślisz ze zgniesz w gąszczu kafeteryjnego bagana, a otóz nie, wystawisz sie jak na dłoni.Co boli,że ktoś to widzi?

Gość gość
idź już stad obłąkana babo

Gość gość
gość dziś te tematy może produkować jeden typ osób ale nie uwierzę, że te setki tematów w ostatnim roku założyła jedna osoba. Nie popadaj w paranoję kochana :) nie mamy też 100% pewności że każdy taki temat to prowokacja, dałabyś sobie za to głowę uciąć? no bo ja bym nawet palca nie dała :)