Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj całą randkę spędziliśmy na szukaniu perfum dla jego mamusi

Polecane posty

Gość gość
Jestem w szoku ze tyle osob tutaj popiera matkę faceta autorki. dla mnie to hardkor :) zostawic dziewczyne/chlopaka samego na drugim spotkaniu i leciec do mamusi ktora sama sobie piwa nawarzya bo umowila sie z innym dzieckiem na godzine X a nagle jej sie odwidziało i chce godzine Y a dziecko juz sobie cos zaplanowało... egoistka. Tak tak, ona, a nie ta dziewczyna. i popieram - są taksówki, autobusy... nie przysloby mi do glowy syna odrywac od dziewczyny na randce. a jesli nawet mamusia nie wiedziala ze mają randke to ten facet jedt dupa bo wybral wożenie mamusi.... japrdole jaki maminsynek.... autorko serio chcesz byc z tym czyms?

Gość gość
aha i te co tak zażarcie bronią matki tego faceta - robicie to dla sportu i wcale tak nie uwazacie. jakby to o was chodzilo i waszego faceta to juzbyscie nie byly takie laskawe. na 200 procent, zaloze sie o wszystko :) albo jestescie tesciowymi - a ten to waidomo ze czesto mają pod deklem narobione jak w najlepszym sedesie :D

Gość gość
nic dodac nic ujac,złapała faceta i chce go na wyłacznośc bo czas ucieka a pewnie juz leciwa i nikt jej nie chce.To znalazła miejsce na kafie gdzie poprą ją poplecznice jadące na tych samych wózkach. Powiem wiecej,gdyby sie jej nie wstydził a i traktował na poważnie to by ją zabrał kiedy miał odwieżć starą,a tak ze ma ją sobie na skok w bok to potraktował per noga.No cóz baby sie nie szanują ,na dxrugiej a nawet pierwszej już dają ...... więc czego oczekiwac od faceta.

Gość gość
9:44 Widzę, że ty wróżka jesteś :). Co ci jeszcze szklana kula mówi o autorce i osobach ją popierających? Pisz, pisz, chętnie się pośmiejemy ::) Autorko masz rację. Ten gość to koszmarny maminsynek, pozwalający by nim manipulować. Widać lubi jak mamusia go ustawia. Na Twoim miejscu pogoniłabym go, to nic poważnego, a lepiej zerwać taką chorą relację teraz niż później. Piszę tak, bo sama byłam z podobnym typem w związku i powiem jedno: Porażka.