Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość15

Potrzebuję inspiracji...

Polecane posty

Gość gość15

Otóż w moim gimnazjum często organizuje różne eventy - w dzień kobiet osoby, które przyszły do szkoły w spódniczce nie były pytane ani nie pisały niezapowiedzianych kartkówek, w dzień pizzy klasy mogły zamówić sobie to danie za klasowe pieniądze, w jakąś rocznicę (chyba dnia niepodległości, nie pamiętam, bo to odbyło się już dawno) chłopacy mogli przebrać się za żołnierzy, a w szkole na jednej lekcji wszyscy zbierali się i pili grochówkę oraz jedli chleb (moja szkoła jest mała, jest jedna klasa I, dwie II i dwie III, więc mogliśmy sobie na to pozwolić). Jako, że zbliża się dzień samorządności, samorząd szkolny zdecydował, że każda klasa wylosuje dany kraj i przebierze się za niego, a najlepiej przebrana klasa dostanie nagrodę. Przewodniczący mojej klasy wylosował Hiszpanię, więc przejdę już do pytania: Co powinnam ubrać, aby wyglądać jak typowa Hiszpanka? Proszę nie pisać, że czerwoną sukienkę do tańca flamenco, nie mam takiej, a kupować nie będę, bo jakość takich strojów [w większości] w Polsce jest tandetna. Myślałam bardziej nad takim typowym, eleganckim strojem. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Styl hiszpański czyli odkryte ramiona, falbany , koronki , połączenie czerwieni z czernią będą bardzo modne w tym roku. W sklepach pojawiło się dużo bluzek w hiszpańskim stylu np z rękawami lub dołem wykończonymi falbanami , z koronkowymi wstawkami . Czarna bluzka i czerwone wąskie spodnie , czarne szpilki , włosy spięte jak u hiszpańskich tancerek i duże wiszące kolczyki to może być strzał w 10 :)

Gość gość
Nie, spamerko, twoja chłamowa strona, którą tu nałogowo śmiecisz nikogo nie inspiruje. A "rzeczy do garderoby" to meble czy wieszaki do niej? Naucz się pisać po polsku.