Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety stukniete na punkcie swojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

znam kobiety tzn moje znajome ktorym dobrze odbilo po urodzeniu dziecka, chociaz moze one wczesniej tez byly takie, nic nie robia tylko naokraglo o dziecku, niektore maja po 40 lat i nie daja dojsc do slowa jak ktos rozmawia z inna osoba one nie sluchaja tylko przekrzykuja sie wzajemnie, moja dosyc dobra znajoma to juz przszla sama siebie, jak sie czasem umowimy na kawe z dziecmi to szczezre mowiac szlak mnie trafia przed spotkanie bo np. pokazuje mi co ona robi, a to jak mietoli chrupka w buzi a ma 2 zabki wiec pokazuje jak przezuwa gryzie itp albo np jak ma kupe w pieluszce to jak ie zachowuje jak kreci i wierci, to wszystko pokazuje na sobie, ma 40 lat!! kuzwa odsuwam sie powoli od takich osob bo nie moge tego zniesc, sama mam dziecko i nie zameczam opowiesciami bo to glupie, chyba ze ktos zapyta to ok odpowiadam, boze czy te kobiety zjadly wszyski rozumy, a najgorzej jak pyta: kiedys sie znow spotkamy

Gość gość
Zakladasz 2 raz ten sam temat. Pamietam tekst o wierceniu sie. Jestes rownie nienormalna co one skoro to tak przezywasz.

Gość gość
a jestes pewna ze to ta sama osoba? czytasz wszystko od deski do deski? i nie nazywaj nikogo nienormalna osoba tylko dlatego ze ktos to napisal, kazdy ma prawo do swoich przemyslen a tobie jak sie nie podoba to sie nie udzielaj znajdz sobie temat ktory ciebie interesuje i jest napisany przez normalne osoby:)kazdy to wie ze takimi matkami nie nalezy utrzymywac kontaktow

Gość gość
Byly te same przyklady. Mam dobra pamiec, do tego raczej nie trzeba czytac kazdego postu by skojarzyc 2 takie same. I tu,nie chodzi o to czy temat sie podoba. Jedna wariatka zafiksowana wypisuje teraz o innej wariatce zafiksowanej. Tylko obiekt fiksacji sie zmienia. Faktycznie, to normalne przeżywac to jak mrowka okres i leciec zalic sie na kafe :D

Gość gość
a dlaczego ty czytasz takie rzeczy? nie znalazlas sobie nic bardziej interesujacego? po co komentowac skoro ciebie to drazni, moze kogos nie i ma z tym problem skoro to sa dobre znajome to ciezko czasem urwac kontakt

Gość gość
"po co komentowac skoro ciebie to drazn" Bo nie mam z kim o tym porozmawiac,ze drazni mnie zakladanie identycznych tematow :classic_cool:

Gość gość
to zmień sobie znajomych a nie użalasz się tutaj. Czego oczekujesz? że będziemy razem z tobą nawalać na twoje znajome?

Gość gość
Pewnie ze to ta sama osoba. Tamta tez szlak trafiał :P

Gość gość
bo one sa wtedy w takim transie, to instynkt tak działa

Gość gość
Ty się nie śmiej, górskie szlaki to bardzo niebezpieczne rzeczy są. Weźmie taki sturla sie z góry i Cię wtedy trafi w głowę? To poważne sprawy są.

Gość gość
moja siostra jest taka, ja akurat nie mam dzieci ale jak sie z nia spotkam to potrafi 3 godziny gadac o dziecku a mnie nawet nie zapyta co slychac

Gość gość
skoro ciebie drazni temat taki to zaloz sobie watek o takim tytule i bedziesz sobie komentowac z innymi podobnymi kobietami

Gość gość
Znam jedna taka serio nienormalna.Nie chce oceniac wokolo wszystkie bo kazda z nas czasem przegina. Jednak ta osoba jest rekordzistka i ludzie(jest ode mjie z rodziny i wiem bo jej nie lubia i kazdy o tym co napisze mowi glosno). Po pierwsze dziewczynka ma 2,5 roku i uwaga jest kp...Ma popsute wszystkie zeby na przodzie,jest niesamodzielna i maxymslnie rozmemlana.Do tego jak dla mnie najgorsze:bezstresowo wychowywana .Uwaza sie za pepek swiata ,wszystko moze,nie jest uczona ze starszych sie szanuje,ze czasem dzieci.musza ustpiac,ze mowi sie dziekuje,i mozna tu pisac****isac.Mamunia chodzi za nia krok w krok.Nawet jak sie zaczyna bawic z dziecmi innymi siada z tylu i sie wtrąca.Przy tym matka tego dziecka jest beznadziejna i anfypatyczna,prawie nic nie mowi i jak jej sie cos nie spodoba mowi ze wezwie policje(autentycznie jak tesc zaczal nadawac na radio maryja ta powiedziala ze sobie nie zyczy i ze jak nie przestanie wezwie policje)!!:)))) Dla mnie to babsko do odstrzalu a jej dziecko to kopia-rozwydrzona i roszczeniowa dziewczynka.Kp pomijam bo dla mnie to niesmaczne i ochydne.Ona cala jest onlesna wiec czego tu sie spodziewac.Jak czytam o tych mamusiach dkp to od razu widze ja.Wiem ze takie postepowanie jest spowodowane chorymi pobudkami matki zboczenca a nie dobrem dziecka.Te popsute zeby to kolejny dowod na dobroczynny wplyw kp...

Gość gość
11:26 to sobie ulżyłaś tym przydługim wywodem"-P

Gość gość
Autorko, skoro nie lubisz czyjegoś towarzystwa, to po prostu nie spotykaj się z tą osobą. To bez sensu umawiać się na kawę z kimś, kto działa ci na nerwy. Życzę zdrowia i spokojnych myśli.

Gość gość
"Nie chce oceniac wokolo wszystkie bo kazda z nas czasem przegina." X "Wiem ze takie postepowanie jest spowodowane chorymi pobudkami matki zboczenca a nie dobrem dziecka" X No, nie chcesz oceniac :D