Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepogodzony z tym

Czemu tak jest, że często fajna dziewczyna ma niefajną przeszłość seksualną?

Polecane posty

Gość Niepogodzony z tym

Dziewczyna wydaje się wrażliwa, dobra, sympatyczna, pomocna, ciepła, uśmiechnięta i do rany przyłóż, a okazuje się jej życie seksualna było aż zbyt bujne. I to niestety wszystko psuje, może to co napiszę będzie płytki, ale: ona od razu w moich oczach przestaje być tak wartościowym człowiekiem, za jakiego ją uważałem. Aż płakać wtedy się chce, bo to tak, jakby umarła. Z jednej strony bardzo jej pragnę, z drugiej wiem, że nie mogę z nią być.

Gość gość
normalne, że wartość kobiety spada wraz z liczbą na liczniku... (i to szybciej spada wraz ze wzrostem na liczniku związanym z liczbą partnerów, niż wiekiem)

Gość gość
a to już osoba z taką przeszłoscią nie może być dobra wrażliwa i sympatyczna? a Ty sam masz kryształową przeszłość,prawiczkiem jesteś?

Gość gość
a ty spotkałeś kiedyś taką dziewczynę? bo mnie się wydaje, że fantazjujesz....

Gość Niepogodzony z tym
Niestety spotkałem.

Gość gość
Dlatego, że fajne dziewczyny nie mają kretyńskich zahamowań i potrafią korzystać z życia. Do tego spotkały na swojej drodze wielu fajnych facetów, z którymi chciały iść do łóżka.

Gość Niepogodzony z tym
A sam miałem jedną partnerkę.

Gość gość f
17:16 Nie trzeba być ani prawiczkiem ani dziewicą wystarczy ,że nie często ma zmianę partnera a jak tak wychodzi nie z jej winy rzekomo to po co idzie zaraz z nimi do łóżka jak wcześniej szybko się sparzyła. Nie może odczekać jak kogoś krótko bądź mało zna ?

Gość gość
pewnie dlatego ze byla taka fajna to wszyscy ja chcieli i Ty tez, ale potem przeszkadzalo im to co tobie no i ...

Gość gość
A po co odczekiwać? I ile czasu trwa takie odczekanie?

Gość gość f
17:46 tyle odczekać aby być pewną A skoro zaczyna się cały czas mylić co do swych partnerów to z nią jest coś nie tak. Nie sądzisz ? A może jednak pasuje jej taka sytuacja i nie jest to takie przypadkowe? To czemu się teraz tak irytuje, że dla wielu ta przeszłość jest ważna.

Gość gość f
Naprawdę trudno jest uwierzyć w cudowne przemienienia takiej osoby.

Gość gość
A skąd Ty wiesz ilu miała partnerów? Pod łóżkiem siedziałeś? Zresztą faktycznie daj sobie spokój, bo skoro tak bardzo Ci to przeszkadza, to będziesz jej wypominał przy każdej kłótni. Poszukaj dziewicy.

A na co ci tak fajna dziewczyna? Wez sobie dziewice i po problemie.

Gość gość
Aby być pewną czego?

Gość gość f
A dziewica musi być nie fajna ???

Gość gość
Bo jeśli jest Fajna to inni tez to zauważyli. Przecież jak ma jakieś atuty i jest fajna to pewnie sie podoba bardzo wielu osobom a nie tylko tobie. I pewnie tyle komplementów słyszała że o tym wie że jest "fajna".

Gość gość
Co oznacza niefajna przeszłość seksualna? I na jakiej podstawie tak twierdzisz? Pytam dlatego, że sama jestem postrzegana jako wyluzowana i często żartuje z tych tematów ale w swoim życiu miałam tylko dwóch facetów( jeśli chodzi o seks), a mam już 29 lat. Także nie wyciągaj pochopnie wniosków :)

Gość gość
zawsze mozesz zadac sie ze swoja reke, wtedy nie bedziesz mial takich problemow.

Gość gość
Tez nie potrafie pojąć z kolei jak fajny facet moze sie ozenic w wieku 20 lat i siedziec z jedna kobieta. Ja bym nie dala rady wyjsc za maz w w wieku 20 lat i nie sprobowac ust innego faceta.

Bujnosc sexualna jest liczona od ilu partnerow?

Gość gość
trzeba posmakowac róznych ust, żeby wiedzieć które smakuja najlepiej ;)

Gość gość
"Tez nie potrafie pojąć z kolei jak fajny facet moze sie ozenic w wieku 20 lat i siedziec z jedna kobieta. Ja bym nie dala rady wyjsc za maz w w wieku 20 lat i nie sprobowac ust innego faceta." x Usta, jak usta, ale prącie, to jest dopiero coś.

Gość gość
a jeszcze lepiej ch'uj w ustach, to jest dopiero szczęście każdej kobiety.

Gość gość f
18:36 no widzisz o co chodzi...... Masz 29 lat i rzecz jasna miałaś wielu partnerów a le w seksie dwóch a nie jak wiele innych np mówi mam 23 lata i 11 partnerów seksualnych. I widzisz możesz być wyluzowana, z poczuciem humoru, nawiązywać szybko znajomości itp. A nie jesteś ani puszczalską ani dziewicą ale wielu osobnikom nie mieści się to w głowie . Że można się szanować i nie jest konieczna następna znajomość bez seksu.

Gość gość
Autorze przyzwyczaj się po prostu. każda kobieta po 1985 roku +- 5 lat jest zepsuta d szpiku kości. A do tych co mówią autorowi by szukał dziewicy to "Na prawdę nienawidzicie autora skoro podsuwacie mu pomysły za, które może trafić do więzienia za pedofilie!

Gość gość
usta chcialam inne posmakowac, ale nic wiecej.

Gość nie lubię prawików
znałam jednego prawiczka który tak mi wypominał moją przeszłosc ze zapomniał o swoich wadach np notorycznym kłamaniu ze nie pomyślał o tym ze taka kobieta z przeszłoscią tez ma wymagania i moze by go nie chciała bo sama jest prawdomówna

Gość nie lubię prawików
a do tego był tchórzem co go tez skreślało w moich oczach,powtarzam tym co nie lubią kobiet doswiadczonych SZUKAJCIE DZIEWIC a innym kobietom nie zawracajcie d**y

Gość gość
autorze - ona gra. udaje. kobiety to hipokrytki. właśnie takie milutkie i do rany przyłóż są najgorsze - to te potem zdradzają, żądają pieniędzy niczego nie dajac w zamian - pokazują swoją prawdziwa-nie milutką twarz gdy osiągną swój cel. wartościowa i szczera kobieta po prostu jest sobą, nie nadskakuje nikomu. a ta fałszywa jest milutka tylko do faceta którego chce usidlić, ewentualnie do paru osób dookoła, ale tylko kiedy on patrzy ;)