Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gres

co sadzicie o takim mezycznie 25 lat

Polecane posty

Gość gres

zawsze slabo sie uczyl, jechał na dwójkach w szkole, w 3 gimnazjum zaczął pić alkohol z kolegami na osiedlu, poszedl do technikum - nie zdal, rok w zawodowce, przeniosl sie do liceum, skączył normalnie po 3 - czyli lacznie 5 lat w szkole sredniej, ma 21 lat, caly czas duzo chleje, nie dostał sie na studia wiec zaczął pracowac, i po 1,5 roku od skaczenia liceum zrozumial ze musi przestac pic wiec rzucil i stal sie abstynentem po 6 latach ostrego picia (co drugi dzien piwo), nie powodzenia w szkole i w zyciu, bo nigdy nie mial dziewczyny i kolegow wlasciwie (tych kilku od butelki na osiedlu pomine), mija 3 rok jak nie pije, ma 25 lat, pracuje ale zachorowal na nerwice po tym jak wszedl w abstynencje, i taki z niego samotnik bo zadna go nie chce, kolegow tez nie ma bo po co, chodzi tylko do pracy, na studia zaoczne juz nie moze bo musi sie leczyc z nerwicy

Gość gres
nikt nic nie napisze?

Gość gość
na pewno jest brzydki

Gość gość
Do związku nie chciałabym mężczyzny którego dotyczy ten opis:o Za to mam dla niego taką poradę żeby nie opowiadał "swojej historii" jeśli chce kogoś poznać a przynajmniej nie w takiej formie.

Gość gres
no i co wiecej? rozumiem ze ty tak samo i szukasz wsparcia na internecie wieczorowa pora

Gość gres
ojej ojej a co mam klamac jak dziewczynka i opowadac bajeczki? wale z mostu a nam mezczyznom mozesz mi wierzyc tez nie chce sie sluchac waszych placzow beczenia i histerii - uwierz mi, nie znajdziesz na powaznie tak faceta