Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupię gruby ciepły dziewczęcy swetr kardigan

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie. nigdzie nie mogę znaleźć grubego fajnego swetra na wiosnę. takiego za pupcie, zapinanego na guziczki wiazanego w talii najlepiej w kolorze szarym aczkolwiek inne też wchodzą w grę. może być pleciony, może mieć inna fakturę etc. przejrzalam wszystkie strony sklepów dla dzieci allegro olx nic nic nic. pomocy

Gość gość
up

Gość gość
zara, c&a, next

Gość gość
Swetr? To rzeczywiście możesz miec problem ze znalezieniem owego wytworu...

Gość gość
up

Gość gość
swetr sweter co za różnica???

Gość gość
Rozmiar też nieistotny? :D

Gość gość
bardzo zabawne. ubaw po pachy. nie nieistotny, absolutnie po co mi rozmiar? wiesz taka ironia :-D

nie kupisz, jak sobie pomysle ile ja szukalem dobrych swetrow... :o mega deficyt, a i tak jak juz znalazlem to musialem dawac 4 stowy za sztuke bo inaczej mialbym 50% poli-akrylo-winylo-afalto-ester....

Gość gość
autorko , mam identyczny problem . Wszedzie jakies poliestrowe szkaradztwa za koszmarna cene :) które po paru praniach się sfilcują i wygladaja jak szmata do podłogi. U mnie dochodzi tez fakt, ze lubie dobre jakościowo ubrania i szukam tylko wełnianych lub/i kaszmirowych wyrobow których w normalych sklepach w galerii po prostu nie ma. Monika Kaminska ma super wyroby ale swetrow niestety nie robi.

Gość gość
raz znalazłam fajny sweterek na allegro ze smyka cudny ale w rozmiarze 110 a ja szukam na 122 plus. szperam po stronach sklepów i są ale krótkie tj do bioder a ja chcę za pupę. ceny mają kosmiczne, mogę zapłacić dobra cene ale za dobry gruby ciepły sweterek

Gość gość
Ja sobie akurat w h&m kupowalam na promocji. Za 30 zl sztuka a materiał w wiekszosci naturalny (mieszanki bawełny,wełny, angory + sztuczne), dla dzieci z tego co widzialam maja lepsze sklady (np rajstopy dzieciece - nie dosc, ze tansze to bawełniane, cale szczescie ze kurd**el jestem i rozmiar 164 pasuje), wiec warto popolowac

Gość gość
za 30 zl kupiłam sweter z angory, welny i bawełny :D:D:D wiesz ile kosztują te materialy? chyba nie wiesz :D

Gość gość
No to Ty znajdziesz. Ja znalazlam swetry ze 100zl przecenione na 30 :P h&m na promocjach ostro zjezdza. Za 10zl nawet bluzki kiedys kupilam i sporo juz pran w dobrym stanie wytrzymaly.

przez cb chcialem pomoc kolezance i poszukac jej jakiegos swetra a zamowilem sobie 2 koszule... :o bez kitu jestem uzalezniony od ladnych koszul... :o

Gość gość
"wiesz ile kosztują te materialy? chyba nie wiesz" A gdzie napisalam, ze kupilam z CZYSTEJ WELNY? Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. To mieszanki sa i wyraźnie o tym napisalam, ale jad Ci oczy przeslonil. I sorry, w jednym swetrze jest napisane, ze procz bawelny i sztucznych jest 10% alpaki a nie angory :P z angory mam inne, drozsze :P

Gość gość
Z ciekawości przejrzałam swoje. Te o dobrym materiale, długie i na guziki (choc mam i bez guzikow) mam ze zwykłych sklepow, nie sieciowki tylko z takich "u pani krysi", moze tam warto szukac

Gość gość
wiesz ile kosztują te materialy? chyba nie wiesz" A gdzie napisalam, ze kupilam z CZYSTEJ WELNY? Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem. To mieszanki sa i wyraźnie o tym napisalam, ale jad Ci oczy przeslonil. I sorry, w jednym swetrze jest napisane, ze procz bawelny i sztucznych jest 10% alpaki a nie angory jezyk.gif z angory mam inne, drozsze jezyk.gif " taaa :D

Gość gość
Nie chcesz, nie wierz. Ale nie zarzucaj mi bzdur ktorych nie pisalam ;)

Gość gość
Ja mam dla córki taki z River Island więc może warto tam szukać

Gość gość
ha a ja sama potrafię takie cudo zrobić :-p

Gość gość
River Island ok sprawdzę w necie. szukam dziewczecego na 122 mógłby być nawet używany ale w dobrym stanie tak jak mowilam za pupę i gruby wełniany lub mieszanka innych materiałów. zapinany z wywijanym kołnierzem wiązany lub nie w talii. mam sama taki z Reserved w promocji znalazłam. A dziecięcego za nic nie mogę znaleźć...