Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka123123

Powróżę :)

Polecane posty

Gość wrozka123123

imię, data urodzenia oraz pytanie. śmiało!

Gość gość
Karolina 23.08.1994 Mariusz 22.12.1986 Jak wygląda nasz wspólna przyszłość?

Gość gość
To ja jeszcze z poprzedniego pytania...Wybacz wrozko,ze dopytam,ale mozesz jeszcze zerknac w karty i powiedziec,co on tak naprawde o mnie mysli? Trudno mi samej cos stwierdzic,bo jest osoba bardzo nieprzystepna Sandra

Gość wrozka123123
Karolina 23.08.1994 Mariusz 22.12.1986 Jak wygląda nasz wspólna przyszłość? Karty pokazują, że mimo iż jesteście dość krótko to wydaje wam sie ze znacie sie cale życie. nie do końca ujawniacie wszystkie swoje emocje, a moze byłoby warto mówić o wszystkim? układ wskazuje na długą drogę. w swoich relacjach do wszystkiego dochodzicie w dłuższym czasie niż inni, jednak nie ma sie co martwic. liczy sie efekt. pozdrawiam :)

Gość wrozka123123
Sandro, karty pokazują, że on nie do końca jest pewny Twoich uczuc i mysli. boi sie ze zostanie odrzucony. powinnaś dodac mu trochę odwagi, powiedzieć co Ty czujesz. układ kart wskazuje, ze strach odbiera mu możliwość mówienia wszystkiego co myśli. może został kiedys zraniony? więcej rozmowy :)

Gość gość
Brunetos244 dziś 21 latka z 29letnim kolesiem ? Jakos tak dziwnie to brzmi nie przesadzaj:) Wróżko, czy ja wiem czy krótko ze sobą jesteśmy:) Jesteśmy razem już 5 lat :)

Gość gość
21 latka, czy ma szansę u faceta starszego o 10 lat?

Gość wrozka123123
w stosunku do osob, ktore sa 20 lat ze soba? owszem :) czekam na dalsze pytania

Gość gośćOnainna
Jak dalej potoczy się moje małżeństwo Ja 14.08.1987 On 22.08.1984r. Czy on jest szczery wobec mnie i dalej kocha tak jak twierdzi?

Gość gość
21 latka, czy ma szansę u faceta starszego o 10 lat? ja 1995 on 1985

Gość wrozka123123
Jak dalej potoczy się moje małżeństwo Ja 14.08.1987 On 22.08.1984r. Czy on jest szczery wobec mnie i dalej kocha tak jak twierdzi? Karty pokazują, ze wiele przeszliście razem. Jednak czy potraficie sobie wybaczać? wg kart nie do końca jest z Toba szczery, jednak nie wiadomo z jakiego powodu. może boi się prawdy lub samotności? powinniście szczerze ze soba porozmawiać, powiedzieć co macie w sercu. Układ kart pokazuje, ze uczucie miedzy wami nie wygasło, pomimo ciężkich chwil. powinniście popracować nad związkiem. pozdrawiam

Gość wrozka123123
21 latka, czy ma szansę u faceta starszego o 10 lat? ja 1995 on 1985 pewnie, ze ma. milosc nie zna wieku :) wystarcza szczere zamiary.

Gość gość
a jak duża jest szansa że coś z tego wyjdzie?

Gość gość
Można napisać na Pani email?

Gość wrozka123123
nie dopowiadam... odpowiadam tylko na pytania :) imie, data i pytanie :)

Gość wrozka123123
wroze tylko tutaj, na forum, bez obawy, raczej trudno będzie sie zorientować, ze chodzi o konretna osobe :)

Gość gośćOnainna
Wróżko, jeszcze jedno pytanie. Czy karty widzą obok niego tzn mojego męża inną kobietę? Jego data 22.08.1984. Dziękuję z góry za powyższą odpowiedź.

Gość gość
Kasia, 25.5.1995 jakie studia powinnam wybrać?

Gość gość
Kasia, 25.5.1995 jakie studia powinnam wybrać? rocznik 1997, pomyłka

Gość wrozka123123
Wróżko, jeszcze jedno pytanie. Czy karty widzą obok niego tzn mojego męża inną kobietę? Jego data 22.08.1984. Dziękuję z góry za powyższą odpowiedź. Karty pokazują, że ktoś jest obecny w jego relacjach, ale nie powinno to być nic poważnego. to raczej dobra znajoma, wg kart mąż jest wierny. ale może brakuje mu luzu w domu, moze za bardzo Pani na niego naciska? mężczyzna powinien miec trochę czasu dla siebie. karty pokazują, ze maz lubi czasami przebywać sam. moze warto dać mu trochę czasu dla siebie :) pozdrawiam

Gość gość
wróżko co chłopak urodzony 11.03.1991 do mnie czuje?

Gość wrozka123123
Kasia, 25.5.1995 jakie studia powinnam wybrać? rocznik 1997, pomyłka Karty wskazują, ze jestes dość niepewną osobą. Boisz się porażki. Ze strachu popełniasz niepotrzebne błędy. Powinnaś posłuchać głosu serca i wybrać ten kierunek, który typowałaś od początku. Układ kart pokazuje, że wokół Ciebie jest wiele osób, nie słuchaj ich rad. Sama wreszcie zadecyduj. Bądź także wytrwała w swoich postanowieniach. Opłaci się pozdrawiam :)

Gość gośćOnainna
Bardzo dziękuję Wróżko.

Gość wrozka123123
wróżko co chłopak urodzony 11.03.1991 do mnie czuje? Z układu ewidentnie wynika, że chłopak jest niepewny swoich uczuć, istnieje obawa, że chce się tylko pobawić. Być może nie jest gotowy do związku. Karta czasu wskazuje, ze nie powinnaś sie spieszyć z niczym. Nie naciskaj. Jeśli ma cos z tego wyjść to nie za pierwszym podejściem. Możliwe, ze do relacji wrócicie za kilka lat. Badz cierpliwa. W tym przypadku pierwszy wybór może okazać się nietrafiony. pozdrawiam

Gość gość
Monika 27 07 1979 Związek praca zdrowie poproszę

Gość redowskaa
Karolina 20.04.1995r Patryk 28.02.2016r. Mam dwa pytania, jak wyglądać będzie nasze wspólne życie, czy to jest ten jedyny, czy on jest szczery i niczego przede mną nie ukrywa? I drugie pytanie jak będzie z moim życiem zawodowym

Gość wrozka123123
Monika 27 07 1979 Związek praca zdrowie poproszę Karty pokazują, ze w najbliższym czasie kogos poznasz, jednak niestety nic z tego nie wyjdzie. Początki okażą się rewelacyjne, ale wypalisz sie. Dopiero osoba, ktora poznasz w jakimś publicznym miejscu okaże się dobrym trafem. Badz czujna. W pracy szykują sie jakieś zmiany. Karty pokazują, ze sytuacja obecnie jest dość niepewna. Do 2 lat zmienisz stanowisko, byc moze będzie to awans. Karta życia pokazuje dostatek. W zdrowiu nie powinno sie nic zmienić. Jednak uwazaj na zmienna pogodę. Warto sięgnąć po zioła i owoce. pozdrawiam

Gość wrozka123123
Karolina 20.04.1995r Patryk 28.02.2016r. Mam dwa pytania, jak wyglądać będzie nasze wspólne życie, czy to jest ten jedyny, czy on jest szczery i niczego przede mną nie ukrywa? I drugie pytanie jak będzie z moim życiem zawodowym Czy Patryk to Twoj syn? nie pomyliłaś daty urodzenia?

Gość gość
Czy poprawi się moja sytuacja finansowa? Ania 10.04.92