Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka123123

Powróżę :)

Polecane posty

Gość gość
Zostawię na jutro pytanie. Jarosław 20.07.82 Jestem na zakręcie życiowym, może bardziej w maraźmie. Czy widać jakieś zmiany na lepsze? Może inna praca? Miłość?

Gość wrozka123123
Zostawię na jutro pytanie. Jarosław 20.07.82 Jestem na zakręcie życiowym, może bardziej w maraźmie. Czy widać jakieś zmiany na lepsze? Może inna praca? Miło x wg kart jestes osoba, ktorej zdarza sie zalowac swoich decyzji. Nie jestes pewnie czy dokonujesz dobrych wyborow. Powienienes słuchać glosu serca. Nie słuchaj rad innych, osoby którymi sie otaczasz sa tylko z pozoru życzliwi. Karty pokazują, ze wokol Ciebie jest osoba, ktora cieszy sie z Twoich problemów. Staraj sie byc niezależny. Otwórz sie na nowe doznania, moze nauka gry na jakimś instrumencie pomoże CI odzyskać wiarę i radość zycia. Nie załamuj sie. Do roku Twoja sytuacja powinna sie wyklarować, szukaj okazji, nawet tak gdzie z pozoru nic nie widac. pozdrawiam

Gość wrozka123123
zapraszam na kolejne wróżby, przypominam imię, data urodzenia oraz zapytanie :)

Gość MŁ
Malwina 30.05.1986 Łukasz 31.07.1986 Ile będziemy mieć dzieci i jakiej płci?

Gość wrozka123123
Malwina 30.05.1986 Łukasz 31.07.1986 Ile będziemy mieć dzieci i jakiej płci? x Karty pokazuja wiecej niz jedno dziecko. Pokazała się karta królowej, wiec można wywnioskować, że będą to dziewczynki. pozdrawiam

Gość MŁ
Dziękuję za dziewczynki. A czy będą ze swoim mężem do końca? Tzn. czy żadne z nas nie odejdzie i doczekamy razem starości?

Gość wrozka123123
Niestety nie dopowiadam. Jedno rozdanie i jedno zapytanie :)

Gość gośćjxhdhd
Anna 18.05.1988 Ogolne pytanie: Jak ulozy sie moje zycie Praca,zwiazek z mezem I zdrowie. Bardzo dziekuje. Pozdrawiam

Gość gośćjdjf
Anna 18.5.1989 mialo byc dziekuje

Gość wrozka123123
Anna 18.05.1988 Ogolne pytanie: Jak ulozy sie moje zycie Praca,zwiazek z mezem I zdrowie. Bardzo dziekuje. Pozdrawiam gośćjdjf dziś Anna 18.5.1989 mialo byc dziekuje x Karty pokazują, że czekają Cie małe kłopoty, prawdopodobnie w życiu zawodowym, jednak łatwo sobie z nimi poradzisz. Wyciągniesz też pożyteczne wnioski. Przyda się umiejętność, którą masz, a inni jej nie mają. W życiu uczuciowym widzę poprawę relacji. Możliwe, że pojawi się potomstwo w najbliższej rodzinie, a może i u was :) Prawdopodobnie to chłopiec. Układ kart pokazuje, że mąż Cie czymś w najbliższym czasie zaskoczy. Będzie to bardzo miłe zaskoczenie. W zdrowiu nie widzę większych zmian. Masz jedynie zadbać o coś do końca. Może jakieś badania dodatkowe by się przydały? Zachęć do profilaktyki starszą część rodziny, być może uda wykryć się cos wcześniej. Na tyle wcześnie, że z łatwością będzie można to wyleczyć pozdrawiam

Gość gość
Marzena 15.04.1973 Czy będę szczęśliwa ?

Gość gośćhggh
Anna 18.05.89 bardzo dziekuje:) Pozdrawiam I udanego dnia zycze;)

Gość wrozka123123
Marzena 15.04.1973 Czy będę szczęśliwa ? x Układ kart pokazuje, że wiele w życiu przeszłaś. W tym roku nie powinno niestety sie nic zmienić, jednak zimą poznasz kogoś wyjątkowego. Wcześniej ktoś inny sie do Ciebie odezwie w celu nawiązania znajomości czy też odnowienia, ale nic z tego nie wyjdzie. Zimą będzie nieoczekiwane spotkanie, zawrócisz tej osobie w głowie. Zmienisz nastawienie do życia. Karty pokazują, że poznasz go przy nauce, może warto znaleźć jakaś pasję czy zainteresowanie. pozdrawiam :)

Gość gość
Iwona 27.03.65 Jak ułożą się moje sprawy zawodowe i zdrowotne? Może coś widać w sprawach uczuciowych?

Gość gość
Zostawię na jutro pytanie. Jarosław 20.07.82 Jestem na zakręcie życiowym, może bardziej w maraźmie. Czy widać jakieś zmiany na lepsze? Może inna praca? Miło x wg kart jestes osoba, ktorej zdarza sie zalowac swoich decyzji. Nie jestes pewnie czy dokonujesz dobrych wyborow. Powienienes słuchać glosu serca. Nie słuchaj rad innych, osoby którymi sie otaczasz sa tylko z pozoru życzliwi. Karty pokazują, ze wokol Ciebie jest osoba, ktora cieszy sie z Twoich problemów. Staraj sie byc niezależny. Otwórz sie na nowe doznania, moze nauka gry na jakimś instrumencie pomoże CI odzyskać wiarę i radość zycia. Nie załamuj sie. Do roku Twoja sytuacja powinna sie wyklarować, szukaj okazji, nawet tak gdzie z pozoru nic nie widac. pozdrawiam Dziękuję mam tylko pytanie czy jest to młoda osoba, czy trochę starsza?

Gość wrozka123123
Niestety nie dopowiadam, kolejne rozdanie moze byc jutro :)

Gość wrozka123123
przypomina, jedno rozdanie jedno zapytanie :) imię, data urodzenie i pytanie

Gość gość
dziekuje za wrozbe :)

Gość gość
Agnieszka 20.09.1986 Czy otwierać działalność (mam pomysł i wspólnika) czy zostać w aktualnej pracy?

Gość gość
Karolina 08.01.1986 czy dostanę wymarzoną pracę czy wcześniej zajdę w ciążę?

Gość wrozka123123
Agnieszka 20.09.1986 Czy otwierać działalność (mam pomysł i wspólnika) czy zostać w aktualnej pracy? Karty pokazują szanse. Układ wskazuje także na nową drogę. Powinnaś spróbować. Pracę zawsze można inną znaleźć pozdrawiam

Gość wrozka123123
Karolina 08.01.1986 czy dostanę wymarzoną pracę czy wcześniej zajdę w ciążę? Układ kart wskazuje na rodzinę. Nie widzę nic na temat życia zawodowego. Powinnaś jednak byc ostrożna w wyborze w tym roku. Miej oczy otwarte. pozdrawiam

Gość gość
Gosia 19.05.1989 Mariusz - wiem tylko ze urodził sie w 1978. Jaka czeka nas przyszłość?

Gość wrozka123123
na dzisiaj juz koniec, jutro wroce z wrozbami :) pozdrawiam wszystkich

Gość gość
Zostawię na jutro pytanie. Jarosław 20.07.82 Jestem na zakręcie życiowym, może bardziej w maraźmie. Czy widać jakieś zmiany na lepsze? Może inna praca? Miło x wg kart jestes osoba, ktorej zdarza sie zalowac swoich decyzji. Nie jestes pewnie czy dokonujesz dobrych wyborow. Powienienes słuchać glosu serca. Nie słuchaj rad innych, osoby którymi sie otaczasz sa tylko z pozoru życzliwi. Karty pokazują, ze wokol Ciebie jest osoba, ktora cieszy sie z Twoich problemów. Staraj sie byc niezależny. Otwórz sie na nowe doznania, moze nauka gry na jakimś instrumencie pomoże CI odzyskać wiarę i radość zycia. Nie załamuj sie. Do roku Twoja sytuacja powinna sie wyklarować, szukaj okazji, nawet tak gdzie z pozoru nic nie widac. pozdrawiam Proszę jeszcze o odpowiedż kto to jest: mężczyzna starszy - młodszy, a może kobieta? I jeszcze mam prośbę co w sferze uczuć, kiedy pojawi sie miłość taka prawdziwa? Dziękuję

Gość gość
Iwona 27-03-65 Czy będę jeszcze kiedyś szczęśliwa?

Gość gość
Kiedy ułożę sobie życie? CZy poznam swoją 3 polowkę? czy będę miałą rodzine? Marta 22,09,88

Gość gość
Miało być oczywiście 2 połówkę:) Pozdrawiam, Marta

Gość gość
Czy moge zadac pytanie na maila?

Gość wrozka123123
Kiedy ułożę sobie życie? CZy poznam swoją 3 polowkę? czy będę miałą rodzine? Marta 22,09,88 x Karty pokazują stabilizację, jednak jeszcze nie w tym roku. Widzę, że poznasz kogoś gdy będzie już ciepło. Może to będzie na zagranicznym wyjeździe albo na spacerze latem. Chodź z podniesioną głową i uśmiechaj się więcej. Do 3 lat karty pokazują, że pojawi się dziewczynka. Wierz w swoje szczęście, ale nie szukaj go na siłę. Samo Cie znajdzie. CIerpliwości :) pozdrawiam